Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Житие и страдания на едно РОКИ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Житие и страдания на едно РОКИ

Изправи номера де
    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
      Изправи номера де
      Че това ли му е най-кривото бре!!
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Изправи номера де
        Аааааа, не може! Ще наруши дизайна. Говорим за нещо в напреднала възраст, значи тук-там нещо ще си е полегнало......
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Изправи номера де
          Номерът е прав бре, жипката е наклонена! Жироскопът не ми позволява да го кривя....
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Гена,гледам,че май аватара не ти е актуален вече,та ребром по въпроса-кога ще ходим да правим хем малко тестове и на бронята и на лебедката,а може и нов аватар да ти спретнем ?

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
              Гена,гледам,че май аватара не ти е актуален вече,та ребром по въпроса-кога ще ходим да правим хем малко тестове и на бронята и на лебедката,а може и нов аватар да ти спретнем ?
              ще-ще, само да приключа ремонтно-строителния сезон и откривам кално-разходкаджийския. И без това работа по същетво няма... Ама не знам дали Крум ще му се идва с нас...

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                ще-ще, само да приключа ремонтно-строителния сезон и откривам кално-разходкаджийския. И без това работа по същетво няма... Ама не знам дали Крум ще му се идва с нас...
                Ако Крум не ще, вземете мен бе
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Здравей колега,
                  можеш ли да споделиш промяната на "Джипче Роки" след монтажа на интеркулера, разход, ускорение, турболаг? Имам намерение и аз да насаждам един на "Bertone 2,4TD", тъй като ми се струва малко муден този двигател. Ужким има въртяш момент в ниските, а във високите все едно няма турбо.
                  Четох в BMW-форума че са много доволни от интервенцията, но там ползват за донор "525TDS".

Благодаря предварително.
                  BMW Е39 525 TDS; Bertone Freeclimber 2,4TD
                  HONDA XR 600
                  +359888311113; +359882208033
                  0+

Коментар

Първоначално публикуван от vdimitrov Преглед на мнение
                    Здравей колега,
                    можеш ли да споделиш промяната на "Джипче Роки" след монтажа на интеркулера, разход, ускорение, турболаг? Имам намерение и аз да насаждам един на "Bertone 2,4TD", тъй като ми се струва малко муден този двигател. Ужким има въртяш момент в ниските, а във високите все едно няма турбо.
                    Четох в BMW-форума че са много доволни от интервенцията, но там ползват за донор "525TDS".

Благодаря предварително.
                    Привет, колега!

Ще ми се да мога да ти отговоря еднозначно, че с кулера нещата се промениха драстично, а това наистина се случи, но не мога да ти кажа с точност, до каква степен е виновен кулера. Джипче Роки беше скопено яко като го взех от към количество гориво, а гайките за регулиране бяха като запечатани. Правихме му тестове на турбото, но всички заключения водеха до липса на достатъчно гориво. Реших да му монтираме все пак кулера и пак да мислим, но по време на монтажа, един як мъж (известен тука като Regulator) напъна по-отчаяно "запеклата" гайка за горивото на помпата, тя издаде звук, при който аз вече тръгвах да си търся нова помпа, но за щастие нищо не се скъса, дори напротив, нещата си застанаха на правилното място. В този момент, обаче, беше късно да правим проби без кулер, щото тръболяците бяха разбутани, та за това го монтирахме и ефекта с вървенето (като разлика от преди) беше смайващ! Та за това не мога да ти кажа какъв е приноса на кулера, какъв на по-големия приток на гориво или пък съвместно от двете.
                    Важното е, че сега ми харесва как върви, но не знам колко ти помагам с това!
                    Поздрави!

П.П. Виждам, че си от София! Ако решиш, заповядай на кафе и тест-драйв!

Коментар

...Ама много ясно че ще дойда, само трябва да кажеш къде. Кафето (или бирата) от мен, така или иначе аз ще взимам акъл от теб. А може и господин "Regulator" да поизмъчи и мойта помпа , а аз така или иначе вече търся кулер от Паджеро или Галопер.
                      BMW Е39 525 TDS; Bertone Freeclimber 2,4TD
                      HONDA XR 600
                      +359888311113; +359882208033
                      0+

Коментар

...Ама много ясно че ще дойда, само трябва да кажеш къде. Кафето (или бирата) от мен, така или иначе аз ще взимам акъл от теб. А може и господин "Regulator" да поизмъчи и мойта помпа , а аз така или иначе вече търся кулер от Паджеро или Галопер.
                        Погледни в раздел "Продавам". Имаше преди време два Пахероса на части. А за кафето- О889 2219 48
                        Последно редактирано от edoors; 15-11-11, 23:20.

Коментар

Здравей колега,

Благодаря предварително.
                          Муден си е да, но като има път съм набирал с него 150 км/ч. По байрите да не си зад мен обаче.

Коментар

Колеги, да ви се оплача от Крум! Преди три дни му закарах Джипче Роки, за да смени седалките (щот болестта на Иван Горчев е заразна), да направим кутия (някаква) в багажника и, ако тръгне времето да е снежно, да смени гумите с новоокомплектованите ми АТ-та с витарови жанти! Значи закарах му това (вече сте го виждали):

Отивам днес и виждам това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3959.jpg
Прегледи:1
Размер:164.6 КБ
ID:5318237

Име:IMG_3956.jpg
Размер:145.0 КБ
ID:5318238

Съсипа Убавата визия. Тия гуми са кат Хаспиринчета! Това,дето требеше последно да се направи, от него почна! Мани друго, ми и цял ден трябваше да търпя майтапите му! Сега не знам уширителите на обратно ли да ги монтирам...

Е поне почна и седалките... Всичко е изгребано с лопатата:

Име:IMG_3958.jpg
Размер:171.7 КБ
ID:5318239

Тука си придава вид на прецизен майстор и позира със слънчеви очила, тип Боно Вокс:

Име:IMG_3964.jpg
Размер:139.8 КБ
ID:5318240

Тука ме караше да сядам за проба! Умишлено не я беше вързал, ама това друга тема:

Име:IMG_3963.jpg
Размер:150.2 КБ
ID:5318241

Коментар

Е, чекай де! Ти па 'ного жега му даваш на Крумката.
                              Ама, верно сте разсипали убавата визия.
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                Е, чекай де! Ти па 'ного жега му даваш на Крумката.
                                Ама, верно сте разсипали убавата визия.
                                Не е до жега! Ред требе да има....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X