Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Житие и страдания на едно РОКИ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вече и аз с Роки!

Ще си използвам темата, за да похваля Крум, който, според мен, трябва да си промени ника от РЕГУЛАТОР на КОНЯР, защото три дни преследва избягалите ми коне от Джопче Роки и успя да ги завърне половината! Сега имам проблем, че ми е парт-тайм раздатката и трудно потеглям само на заден мост- просто въртя гуми и е страшно...
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      Сега имам проблем, че ми е парт-тайм раздатката и трудно потеглям само на заден мост- просто въртя гуми и е страшно...
      Ауу,много мощ сте му докарали на тва джипче,ще счупиш на някой джама така,обещавам да не карам след теб тогава на някоя разходка.
      JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Опасно е зад Рокито! Може да се наложи да теглиш назад! За справка- Марияна!

Коментар

Да ти имам Рокито. хахаха
          Темата е добра.

Коментар

Разходки ще правите ли или да кажа , ще правим ли? Че вече съм на линия и аз. Тамън да се запознаем и да видите какъв колега-убавец съм. хаха

Верно зелен и млад,но няма лошо. И аз съм заразен, възростова граница няма за наща болест.

Коментар

Първоначално публикуван от snowblind Преглед на мнение
              Да ти имам Рокито. хахаха
              Продава се!!!!
              088пет722пет99
              http://www.hydropompi.com/

Коментар

Имам си brettone - Rocky. Знам за какво иде реч. Ще пропусна ,че ще ме погнат данъчните. хахаха

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                  Продава се!!!!
                  Със или без волана?

Коментар

Време е да го тествате и на сняг. Побързайте, докато не се е стопил . Моето вече го тествах. Само на заден мост е голям кеф, но гледайте да няма никой наоколо - човек или кола, че стават бели от хвърчащите камъчета.
                    Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                    УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                    Времето е ценно, само ако не бързаш.
                    0889623098

Коментар

Да го тестваме, ама:
                      1. Няма волан! Свален е за преработка и поставяне на по-малкък.
                      2. Докато седя без волан, вече няма и акумулатор.
                      3. Вероятно другата седмица ще стои без преден капак, щот и той ще се модернизира (да се чете "реже"), щот ще се монтира въздухозаборник за кулера, който още не е монтиран също!

Та към момента няма много как да го тестваме, но... зимата е дълга!

Коментар

Стига си ривАл!! Вече има за какво да се държиш(волан),ама не се напъвай много,щото аЗ съм го заварявал!!
                        Та да разкажа набързо-Рокито не вървеше,куцо било! Събрах част от табуна,и това взе че тръгна както трябва.Да,ама Евгени каза че с оригиналния волан му било тегаво по завоите.Трябвало да се разхожда из купето,ама с това бързо Роки щял да се бави с въртенето на големия геврек!Хубаво,ама проблема беше там че неможахме да намерим фланец,който да стане на пръта! Е,жал ми беше,ама-

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 014.jpg
Прегледи:1
Размер:47.9 КБ
ID:5236611на оригиналния волан му се случи това!

Отрязах фланчето,и го куплирах към фланеца на спортния волан.

Име:Picture 012.jpg
Размер:58.5 КБ
ID:5236612Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 013.jpg
Размер:56.5 КБ
ID:5236613
                        И накрая се успаха нещата-Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 017.jpg
Размер:73.3 КБ
ID:5236614 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 016.jpg
Размер:74.5 КБ
ID:5236615

Ето така ми харесваше повече това Роки-Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 018.jpg
Размер:120.4 КБ
ID:5236616 Ама нали трябва някога да го махне от сервиза,та склоних да го монтирам

Име:Picture 019.jpg
Размер:121.3 КБ
ID:5236618
                        088пет722пет99
                        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                          ... Ама нали трябва някога да го махне от сервиза,та склоних да го монтирам

[ATTACH=CONFIG]280191[/ATTACH]
                          И... сега, като му сложи волан (съсипвайки стария..), вече пали ли? А свирка ли? Кулера готов ли е?
                          Викни ме към март месец да си го взема...

Коментар

Стига бре,тя зимуто мина.
                            878511557

Коментар

Първоначално публикуван от choko Преглед на мнение
                              Стига бре,тя зимуто мина.
                              Аз за зимата си имам друг Жип...

Коментар

Брееей, тука не съм писал от миналата година! А не е като да няма хич с какво да се похваля! Например вчера, отварям предния капак и О, чудо! Поникнал ми кулер!

Остава да му поникнат и малко маркучи тук-там...

Та тия земеделски култури (кулери и др.) се отглеждат във фермата на Крум! Той,като един добър фермер, каза за маркучите, че трябва топло време и... поливка ( с лимонада), за да поникнат! Обаче послеееее.... мисля да поддържам 140-150 км/ч по магистралата при разход 7,5-8,2 л/100 км.....

Само не знам как ще мине на ГТП това Джипче Роки, с надпис Тойота на резервната гума и Митсубиши от горе на мотора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X