Това е сиво, по каталог е същото, като телесното сиво Само не знам защо в действителност е много по-светло...
Какво сиво имаше в предвид ?
А ако я изпедецваш в бордо или както ти се води допълнителният цвят, защото по снимки така май най ми пасва поне на мен де.
За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Защо?!
На Ферозата оригиналната си е така и си е добре. Имам предвид много тъмно, почти антацит.
Твойта джипка е в светли тонове и черното ще и стои мноооого контрастно.
Това е мое мнение де, ама аз съм художник, или поне бях...
Поздрави!
Your conscience is all you can take to your grave.
Защо?!
На Ферозата оригиналната си е така и си е добре. Имам предвид много тъмно, почти антацит.
Твойта джипка е в светли тонове и черното ще и стои мноооого контрастно.
Това е мое мнение де, ама аз съм художник, или поне бях...
Поздрави!
Така де, ама това сиво, което е на решетката е едно, отстрани е друго и, както се оказа, сегашното на бронята е трето. Едва ли ще го догодим от наличните бои, а и резултатът от анкетата...
Интеркулера не беше ли от паджеро? По спомен тоя датчик включваше на към 60-ина градуса, май. Може да се види в паХерското сервизно ръководство, предполагам.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Интеркулера не беше ли от паджеро? По спомен тоя датчик включваше на към 60-ина градуса, май. Може да се види в паХерското сервизно ръководство, предполагам.
На 60 изключва, а се включва на по-голяма жега... поне тоя. А шасито отдавна си е променило телесната пигментация...
Черно завинаги!
Черни гуми + броня... Някак си, завършено ми изглежда композицията. "Каросерията" си е съвсем отделна бира и конфликт според мен няма.
Апропо, много добре се е получила... чак изкушава.
Тия килограми на фероза обаче едва ли ще и понесат.
....... Въпреки че главният дизайнер каза, че с черното ще тежи... визуално..
Ами главен дизайнер, обикновен педал си е при това заразен ( с лоша карма ) Вчера освен че си прави купон за сметка на зетя, освен че му се запали и изгоря част от инсталацията на "Форда" на детенце, ами най-накрая скъса жило на съединителя на джипче "Роки" и сега боядисването в черно се отлага
Ами главен дизайнер, обикновен педал си е при това заразен ( с лоша карма ) Вчера освен че си прави купон за сметка на зетя, освен че му се запали и изгоря част от инсталацията на "Форда" на детенце, ами най-накрая скъса жило на съединителя на джипче "Роки" и сега боядисването в черно се отлага
Има ли нещо, дет да си направил както трябва..., дизайнерю?
Коментар