Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на задни накладки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Смяна на задни накладки

Здравейте,
    реших да слагам централно заключване, но се оказа, че няма място за универсалните машинки. Ако някой има идея откъде да намеря някои по-плоски нека ме "светне". Ще черпя с бира или вафли.
    Приятели не се печелят - губят се завинаги.
    УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
    Времето е ценно, само ако не бързаш.
    0889623098

Коментар

Абе Иво , кои те накара да си смениш красивия американец със сополиво японче.Непредаваи американската идея за V8.

Коментар

При мен проблемът с барабаните се реши с обилно количество WD40 във всички фуги.След това изчакване 15-20 минути.После с чука и щангата нещата бързо си дойдоха на мястото.

Коментар

Първоначално публикуван от gun Преглед на мнение
          Абе Иво , кои те накара да си смениш красивия американец със сополиво японче.Непредаваи американската идея за V8.
          Колега, както вече знаеш Хамериканеца си е при мен. Не се притеснявай. Просто ми е жал да го тормозя. Преди две години умишлено си продадох калните гуми, за да не се увличам и да го подкарам по чукарите и локвите. Пробвал съм го, върви повече от добре, но ми е жал и това е.

А сега да се върнем на Дайхатсуто. Днес го изкарах от сервиза. Останаха дребни неща за донагласяване, като окабеляване за ЦЗ, мокет за пода, монтиране на ключ-маса, тотално почистване отвътре и други дреболии, които ще възникнат в процеса на работа. Продължавам да си търся плоски машинки - 3 бр.
          Поздрави на всички.
          УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
          0889623098

Коментар

Здравейте,
            машинката в вече в движение и се надявам до петък да приключа с дребните довършителни работи. А ако е рекъл господ - в събота ще се видим на Идилево.
            Поздрави.
            УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
            0889623098

Коментар

Не слушай глупости за голям чук.Така откъртих парче от барабана.Тройна скоба по периферията на барабана,оста/с резбата/
              в центърът на главината/има вдлъбнатина за върхът на скобата/.Леко почукване и готово.Резбите за освобождаване на барабаните при мен бяха повредени.

Коментар

Първоначално публикуван от Kamats Преглед на мнение
                Не слушай глупости за голям чук.Така откъртих парче от барабана.Тройна скоба по периферията на барабана,оста/с резбата/
                в центърът на главината/има вдлъбнатина за върхът на скобата/.Леко почукване и готово.Резбите за освобождаване на барабаните при мен бяха повредени.
                Замазаните резби и/или счупено в тях парче от болт са доста често срещано явление, за съжаление.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Kamats Преглед на мнение
                  Не слушай глупости за голям чук.Така откъртих парче от барабана.
                  Ето това е голяма глупост,да биеш по периферията на барабана,и то отвътрешната страна. Един по-умен човек от мен го беше казал-само голям чук не стига,трябва и акъл!
                  088пет722пет99
                  http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                    Ето това е голяма глупост,да биеш по периферията на барабана,и то отвътрешната страна. Един по-умен човек от мен го беше казал-само голям чук не стига,трябва и акъл!
                    Чука понякога си е необходимост. Тънкия момент е да знаеш как чукаш и да имаш нужното търпение.

...това при всяко чукане, не само с чук.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте!

Относно централното заключване: Аз си ложих аларма. Установих, че на моя автомобил има машинка за централно само на дясната врата, която се заключва автоматично при заключване на лявата. Устройстовото, което заключва се намира над педала за газта. В него влиза захранване и кабелите за датчика от шофьорската врата, а излизат два кабела за мотора на дясната врата.

В Конрад продават машинки за централно заключване, които са с два кабела и струват 3-4 лв. Машинката се закрепва на вратата от вътрешната страна долу в ляво под механизма за заключване. По този начин не пречи на стъклото. С помощта на една "ос" която върви към комплекта на машинката и една планка се свързва машинката към механизма за отключване на вратата. После двата кабела на машинката се свързват паралелно на кабелите за дясната врата, които излизат от устройството за заключване над педала за газта.

След като се сложи алармата, изводите й за отключване/заключване се свързват към устройството. Лично аз неможах да измисля културен начин и го разглобих. Вътре има две релета - едното за заключване, другото за отключване. Свързах два кабела от управляващите им изводи и ги свързах към алармата. Така че като се използва заключване от нея се използват само релетата, без останалата част на устройството.

Ако е необходима повече информация мога да помагам. С тези машинки съм си блъскал главата много и на другия автомобил, но са добри въпреки ниската цена. За 2-3 години ползване на точно тези няма никакви отклонения.

Иначе относно слагане аларма на Фероза може да отворим тема.

Коментар

Здравейте,
                        почти бях забравил за тази тема, но тя прерастна в друга. Може би в следната: "Ремонт от спирачките към всичко останало".
                        Ето и крайния (засега) резултат:

Айде стига толкова, че току-виж, някой го е харесал(джипчето).
                        Поздрави.
                        Последно редактирано от ivotosod; 27-09-10, 23:58. Причина: корекция на текста
                        УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                        0889623098

Коментар

Малийййй,те абитурентските балове минаха,ма ако го закрепиш в този вид още няколко месеца,сигурно ще върне част от парите за "освежаването".
                          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Вярно, това е идея, но може да започнем от 8-ми декември с извозване на студенти към труднодостъпни места за купонясване. После около Коледа и Нова Година и т.н. Важното е да не го потроша при "леките" разходки.
                            УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                            0889623098

Коментар

Поздравления, колега! Много е хубав. Гумите обаче са супер!!! Какви са?

Коментар

Здравей,
                                гумите са Kaiman, регенерат на италианската фирма Malatesta, 31". За снимките са намазани с вакса за гуми.
                                УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                                0889623098

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X