Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за Rocky. Размери и варианти!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гуми за Rocky. Размери и варианти!

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение
    Здравейте!
    Някой да знае продават ли се нови Я-409 или Я-569? Евентуално къде?
    Виж тук! Колегата Янко Желязков е пазарувал подобни. Телефоните са му в подписа. Успех!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Благодаря. Ще се възползвам от информацията.
      Приятели не се печелят - губят се завинаги.
      УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
      Времето е ценно, само ако не бързаш.
      0889623098

Коментар

За нищо! Знаеш, имам да връщам!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Здравейте колеги, пред една дилема съм-имам две гуми 215х75х15 A/T-M+S с много добър грайфер-почти нови са. Мисълта ми е да не купувам 4 нови зимни гуми, да купя 2 нови зимни същия размер и да направа добър комплект за зимата, дали разликата във вида на грайфера ще има някакво вредно влияние върху трансмисията на Рокито.
          Спрял съм се върху Malatesta Wrangler -140 лева, или Кобри, но дали има смисъл

Коментар

Колега , слагай каквито гуми искаш . Има едно правило , задвижващите колела трябва да са с еднакви по размер гуми. Смятай сам 4х4 .

Коментар

Разбрах-може да слагам

Коментар

В близко бъдеще се замисля да сложа на моя бреттон 30/9.5 R15 104Q BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM2.
                Стоковите са 235/75 ,а 31" може да са проблем ,но в момента карам с едни 215/75
                BFGoodrich АТ и мисля да ги сменям.

Коментар

Слагай 31-ците. Калните 30/9,5/15 и 235/75/15 са един и същи размер -около 76см.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Моето Роки е с 31". Въпреки смененото окачване е видяло доста рязане за да ги събере. Пак при дадени условия и завой предните гуми опират в подкалниците.

Преди 3 месеца гледах един Бертон, 2.0, бензин. Беше с 31" КМ2 на Гудрич. Окачването беше с подлагани 2-3 листа за да се вдигне и да не опират в калниците при нормално каране. Беше твърде лачено за да му изрежат калниците и да побере големите гуми. Виждаше се по самите калници и подкалници че е опирало здраво.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Аз не мисля да режа или фланци да слагам или да сменям хубавите джанти OZ.

Коментар

Я да попитам и аз какви гуми да сложа на Рокито - ще го правя за траял и трофи. Сега съм с 31-ци и нещо ми малеят. Колебая се между тези и тези, като повече клоня към първите.
                        “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                        Walter Rohrl
                        GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Е,ти направо ги удари в земята! На човека 31-ци му се виждат големи,а сега какво да каже!!
                          088пет722пет99
                          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                            Я да попитам и аз какви гуми да сложа на Рокито - ще го правя за траял и трофи. Сега съм с 31-ци и нещо ми малеят. Колебая се между тези и тези, като повече клоня към първите.

Не съм чул от АЕЦ козлодуй да има изтичане на радиация
                            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от snowblind Преглед на мнение
                              Аз не мисля да режа или фланци да слагам или да сменям хубавите джанти OZ.
                              31" без фланци, рязане или сериозно изнесени джанти ще опират.
                              Бертонето, което гледах беше с изнесени джанти и повдигнато окачване и опираше здраво. В завой опират в предния край на рамата. При теста в сервиза, където го продаваха навих воланът до края, тръгнах и започна да се чува тропането на грайфера на гумата в рамата. Воланът също трепереше.

Отделно беше с 2 литра БМВ мотор с метан. На метан вървеше с 300 зора, ряз никакъв. На бензин ги въртеше по-сносно, но определено му идваха големи.
                              Аз не вярвам в чудеса!
                              Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                                Е,ти направо ги удари в земята! На човека 31-ци му се виждат големи,а сега какво да каже!!
                                За 38-ци май ще трябва да се махната калниците, броните и всичко наоколо. Даже не съм сигурен дали няма да се наложи да се реже купето.
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X