Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за Rocky. Размери и варианти!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гуми за Rocky. Размери и варианти!

Оригиналният размер е записан на колонката на лявата врата отзад и той е 215/R15/100Q.Това са гуми по-високи от размер 80.При този размер R15 не е размерът на джантата.Гумите са по-високи с около 5 см от размер с височина 80.Променя се цялата визия на джипа.

Коментар

Ето моето Роки с размер 235/75/15 и джанти Melber OffRoad
      Прикачени файлове
      Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Първоначално публикуван от ventsi_76 Преглед на мнение
        Ето моето Роки с размер 235/75/15 и джанти Melber OffRoad
        Не отваряй прозорците,че чак на стелката ми хвърляше кал в гората, докато не махнах тия отрицателни простотии.
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
          Не отваряй прозорците,че чак на стелката ми хвърляше кал в гората, докато не махнах тия отрицателни простотии.

За целта се слагат уширители на калниците. В някой случаи "отрицателните простотии" са неизбежни.

А по темата - Роки с малко рязане и лифт си събира и 33". Аз карам в момента с 31х10.5х15.

Коментар

И аз карам с 31х10.5х15 и като гледам има място за още. Окачването е Old Man Emu.
            “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
            Walter Rohrl
            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

... моето BERTONE е с 235/75/15 , с бертонски джанти , няма проблеми , определено бива ...
              Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили “Титаник”.

Коментар

Аз съм с гуми от УАЗ 215/90/15 ,модела им е Я409 и е много проходим с тях ,но също при пълен завои опират в ресъорите, но се свиква

Коментар

От: До: Гуми за Rocky. Размери и варианти!

Първоначално публикуван от boyan01 Преглед на мнение
                  ... моето BERTONE е с 235/75/15 , с бертонски джанти , няма проблеми , определено бива ...
                  Здравейте от скоро имам BERTONE freeclimber 1. От какво стават джанти за BERTONE? Ако има някой с BERTONE в София и наблизо да пусне мейлче или GSM да погледна някоя друга работа и да си хвърлим и някой лаф. Не съм офродажия, но съм ловец, а във форума има такива гледам.

Коментар

Извинете за двойния пост...

Коментар

Първоначално публикуван от snowblind Преглед на мнение
                      Здравейте от скоро имам BERTONE freeclimber 1. От какво стават джанти за BERTONE? Ако има някой с BERTONE в София и наблизо да пусне мейлче или GSM да погледна някоя друга работа и да си хвърлим и някой лаф. Не съм офродажия, но съм ловец, а във форума има такива гледам.
                      Здравей!
                      Бертонето на колегата Боян от Карлово,който си цитирал,е вече у мен(от няколко седмици).
                      Много информация не мога да ти дам,че още не намирам време да се занимавам с джипа(попрегледах го малко,но дори номерата не съм сменял още).
                      Иначе Боян ми даде един куп разпечатана техническа информация за Дайхатсу Роки(както и някои части) и отделно за двигателят(моето е с мотор на BMW 524td).Обясни ми много подробно за разни "тънки" моменти при Bertone-то,както и за всички доработки и ремонти,които е правил по него(наистина,професионално и мераклийски е изпипвал нещата).Също така,за Дайхатсу Роки има много подробна техническа документация и тук,във Форума,но за сега нямаш достъп до раздела със систематизирана информация(след около 20 смислени твои публикации във Форума,вероятно ще получиш достъп).
                      Джантите би трябвало да стават от Роки.На моето са си оригиналните за модела–ляти,на OZ,с едни капачки върху болтовете.Гумите са 235/70 R15.(естествено не закачат никъде)
                      За сега съм доста зает, и не се занимавам с джипката,дори и снимки нямам(е,гресирах я де, попрегледах на бързо и покарах малко).Но в скоро време се каня да отида до Дядо Владо(потърси го във Форума и ще разбереш),та може да се видим там.
                      За сега можем да си "лафим" за модела тук,в тази тема,или в темите за Бертоне(има такива,ще ги намериш с търсачката).Ако имаш някакви въпроси,питай–някои неща ми бяха подробно обяснени,а и евентуално и Боян може да се включи с отговори(както и спецовете по Дайхатсу).По-нататък ще можем да си пишем на лични,да се чуем и видим,ако имаш интерес(аз не съм ловджия...и офроададжия не съм...за сега).
                      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

От: Гуми за Rocky. Размери и варианти!

Здрасти! благодаря за инфото. Бертонито ми е като твоето. Имам го от скоро Бертонето и ми е мътно всичко за него. Дали стават гуми 215/80/15. Моето е с оригиналните джанти на Бертони. Няма как да пиша много "смислени публикации" защото не съм точно офродажия, повече ще го ползвам за лов, а там придвижването не е основното. ако не е проблем дай скайп, GSM или начин за контакт. За среща при Дядо Владо съм навит само предложи как да стане.

Коментар

Ще станат,на Zilius Ферозата е с такива.Много добър размер-хем е висока гумата,хем не е много широка.Грозньо е с 225 R 15,което е прилизително 225 82 15.
                          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                            ...Но в скоро време се каня да отида до Дядо Владо(потърси го във Форума и ще разбереш).
                            Aйде, че просеката още стои девствена, в очакване на тия гуми...
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от snowblind Преглед на мнение
                              ако не е проблем дай скайп, GSM или начин за контакт. За среща при Дядо Владо съм навит само предложи как да стане.
                              Не е проблем,скайпа ми е cecoai.Проблем е,че съм подхванал разни строителни ремонти,а и ходя на работа.
                              С Дядо Владо ме запозна Ясен,и ми е съвсем наблизо,ама си трябва време да намина.(може и да стане събота или неделя–ще му звънна,като реша,ако се освободя).
                              За екстремни офроад тестове на Бертонето,не съм много подготвен–доста лачено е,а и не мисля да го правя траялка,а да си го ползвам за транспортни цели(по пътя и извън него).Има и едно две неща да се сменят по мотора(виско и ангренаж),ама и така си движи без проблем(виското е заварено).
                              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Здравейте!
                                Някой да знае продават ли се нови Я-409 или Я-569? Евентуално къде?
                                Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                                УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                                Времето е ценно, само ако не бързаш.
                                0889623098

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X