Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЕ ХОДЕТЕ В ПЕТРИЧ за Daihatsu Feroza

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Искате да ми кажете че тая Витара дето я гледам в Петрич-Ауто в мобиле.бг изобщо да не си правя труда да ходя до там. Така ли.

Коментар

най-добре е "нов внос", ама директно от автовоза, а не след 1-2 месеца пудрене...

недоумявам обаче, защо бързате да си купите японски автомобил с мито и ДДС сега, а не изчакате Нова година?
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Прав си проятелю,но причината е че малко хора се вълнуват от тези "тегоби".Някъде бяхнаписал,че май само аз съм ги платил.Масово е нашествието на инвалидите!
        VENI-VIDI-VICI!

Коментар

До: НЕ ХОДЕТЕ В ПЕТРИЧ заDaihatsu Feroza

Напълно съм съгладен с колегата, да не се пазаруват джипки от Петрич, но бих добавил също и за части да не ходите. Първо въобще не ги дава по - евтино, а обратното. Дори мага да кажа, че частите са му по - зле от джипките. Не е лошо да му се даде урок на този Здравко.

Коментар

Аз лично се набутах при този: Враца, Румен Петров Александров. Автосалона му е точно до представителството на Рено в дясно. Фирмата му е "Румен Александров-2000". Не знам как е в Петрич но ако попадне някои във Враца да внимава много. Тия биха продали брат си за жълти стотинки.

Коментар

Само за сведение-пичовете от Петрич ми искаха 500-600 лв. за булбар.
              Направих си го за 150 и писля,че могат да ми направят и друг,ако този не ми харесва.Да живеят мародерите!
              VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Така е момчета ама на мен от Петрич ми иска 50 лв за джанта и си избирам квото искам, 1000 двигател, 1000 купе + шаси , 50 лв за апаратче за задна чистачка, гуми за стотинки, джунджурии за стотинки...

Здравко знае и 2 и 200, повтарям пазарлък си иска...

Дано не ви се налага части и ремонти, тва е по-доброто...

Успех и поздрави,
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

) Заради такива всеки ми се мръщеше като искам 5600 за Рокито, което е перфектно и с чисто нови гуми ... от цялата работа гаджето ми намаза, че взе да го кара ...
                  BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                    Така е момчета ама на мен от Петрич ми иска 50 лв за джанта и си избирам квото искам, 1000 двигател, 1000 купе + шаси , 50 лв за апаратче за задна чистачка, гуми за стотинки, джунджурии за стотинки...

Здравко знае и 2 и 200, повтарям пазарлък си иска...

Дано не ви се налага части и ремонти, тва е по-доброто...

Успех и поздрави,
                    Адаш, ако закъсаме за части ще се обръщаме към теб за посредник, комисионната в бира с кола.
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Нямате грижи - ако и с мен се гаври, поне ще го набия за да се знае, че не сме капо

Поздрави,
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Аз си купих Ферооза от петрич в началото на лятото
                        и за сега съм много доволен и беше на прилична цена!
                        А относно за продавачите там има няколко които предлагат
                        джипки!!!
                        Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                        Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Някой да има път натам? Че ми трябват някои дреболии. На срещата в неделя ще покажа.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                            най-добре е "нов внос", ама директно от автовоза, а не след 1-2 месеца пудрене...

недоумявам обаче, защо бързате да си купите японски автомобил с мито и ДДС сега, а не изчакате Нова година?
                            Колега какво имаш в предвид,защо да се чака до нова година,май надушвам някаква далавера???
                            Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
                              Колега какво имаш в предвид,защо да се чака до нова година,май надушвам някаква далавера???

А ти видя ли на коя дата е писано това?
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                                А ти видя ли на коя дата е писано това?
                                Лелииииии срам,малко съм позакъснял колега,няма нищо
                                Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X