Искате да ми кажете че тая Витара дето я гледам в Петрич-Ауто в мобиле.бг изобщо да не си правя труда да ходя до там. Така ли.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
НЕ ХОДЕТЕ В ПЕТРИЧ за Daihatsu Feroza
Свий
X
-
най-добре е "нов внос", ама директно от автовоза, а не след 1-2 месеца пудрене...
недоумявам обаче, защо бързате да си купите японски автомобил с мито и ДДС сега, а не изчакате Нова година?помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
До: НЕ ХОДЕТЕ В ПЕТРИЧ заDaihatsu Feroza
Напълно съм съгладен с колегата, да не се пазаруват джипки от Петрич, но бих добавил също и за части да не ходите. Първо въобще не ги дава по - евтино, а обратното. Дори мага да кажа, че частите са му по - зле от джипките. Не е лошо да му се даде урок на този Здравко.
Коментар
-
Аз лично се набутах при този: Враца, Румен Петров Александров. Автосалона му е точно до представителството на Рено в дясно. Фирмата му е "Румен Александров-2000". Не знам как е в Петрич но ако попадне някои във Враца да внимава много. Тия биха продали брат си за жълти стотинки.
Коментар
-
Само за сведение-пичовете от Петрич ми искаха 500-600 лв. за булбар.
Направих си го за 150 и писля,че могат да ми направят и друг,ако този не ми харесва.Да живеят мародерите!VENI-VIDI-VICI!
Коментар
-
Така е момчета ама на мен от Петрич ми иска 50 лв за джанта и си избирам квото искам, 1000 двигател, 1000 купе + шаси , 50 лв за апаратче за задна чистачка, гуми за стотинки, джунджурии за стотинки...
Здравко знае и 2 и 200, повтарям пазарлък си иска...
Дано не ви се налага части и ремонти, тва е по-доброто...
Успех и поздрави,Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
) Заради такива всеки ми се мръщеше като искам 5600 за Рокито, което е перфектно и с чисто нови гуми ... от цялата работа гаджето ми намаза, че взе да го кара ...
BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеТака е момчета ама на мен от Петрич ми иска 50 лв за джанта и си избирам квото искам, 1000 двигател, 1000 купе + шаси , 50 лв за апаратче за задна чистачка, гуми за стотинки, джунджурии за стотинки...
Здравко знае и 2 и 200, повтарям пазарлък си иска...
Дано не ви се налага части и ремонти, тва е по-доброто...
Успех и поздрави,.
О899 2б2 1З2
Коментар
-
Аз си купих Ферооза от петрич в началото на лятото
и за сега съм много доволен и беше на прилична цена!
А относно за продавачите там има няколко които предлагат
джипки!!!Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениенай-добре е "нов внос", ама директно от автовоза, а не след 1-2 месеца пудрене...
недоумявам обаче, защо бързате да си купите японски автомобил с мито и ДДС сега, а не изчакате Нова година?Kawasaki GTR 1400
Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнениеКолега какво имаш в предвид,защо да се чака до нова година,май надушвам някаква далавера???
А ти видя ли на коя дата е писано това?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеА ти видя ли на коя дата е писано това?Kawasaki GTR 1400
Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар