Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЕ ХОДЕТЕ В ПЕТРИЧ за Daihatsu Feroza

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НЕ ХОДЕТЕ В ПЕТРИЧ заDaihatsu Feroza

Здравеите колеги, аз също ходих до Петрич когато си търсех джип. Вечерта със Здравко се уговаряме по телефона,обяснява че имал няколко ферози току що внесени.Отивам на сутринта в Петрич и му се обаждам, той ми казва къде да го изчакам.След 2 часа чакане и още няколко обаждания той спря да си вдига и телефона.Разбрах че тая работа няма да стане пък и нали работя в аптекта,се разтърсих в Петрич и намерих импровизираната му автокъща на една бензиностанция.С още малко търсене намерих и един от сервизите му където кърпят джипките и ги подготвят за продажба. Със Здравко не можах да се срещна поне да си изкарам яда за бъхтането на толкова път от Плевен до Петрич и за това, че се опитва да ме прави на глупак.Така че не ходете в Петрич за джипове офертата е ялова и си оставате само с пътуването.

Коментар

До: НЕ ХОДЕТЕ В ПЕТРИЧ за Daihatsu Feroza

Колега, вече не само в Петрич внасят ферози, така че не се отачйвай. Виждал съм в поне 3 автокъщи в и около София. При това като че ли напоследък се внасят все повече, така че се разтършувай, пусни обяви насам-натам че търсиш, и съм сигурен че ще намериш.

Дори в mobile-то има прилично количество обяви, и не всички са от Петрич.

Успех, и не се отказвай.

ПП: Опаа, май си си намерил. Ама и аз съм един заплес...
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        ....Дори в mobile-то има прилично количество обяви, и не всички са от Петрич...........
        ПП: Опаа, май си си намерил. Ама и аз съм един заплес...
        Нищо де. Ама аз да те пдкрепя. Кгато аз си търсих Фероза в началото на годината офертите в мобиле.бг бяха не повече от 20-25. сега са 2 пъти повече.Ферозите са оценени и търсене има, а Спарки се чуди защо все по често ги среща по пътищата. Той ли нещо или...(http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=22669)
        О899 2б2 1З2

Коментар

По - добре, че не си го видял, най - много да го набиеш тоя Здравко. Нищо не става от него. Преди месец два, като ходих, точно по същия начин се уговорихме по телефона и после го чаках около час обаче. Накрая се оказа, че уговорената цена не е същата и щяхме да се сбиеме. Нищо не става от тоя Здравко и от аматьорите в сервиза му и от измислените му уж автокъщи. Стар каналджия.

Коментар

Брех да го ..... тоя мишо македонски. Аз като ходя сега на ски мислех да завъртя още 150 километра и да ида до Петрич. Разправят, че оня бил разглобил няколко Ферози и имал читави шасита. Ама сега като ви чета коментарите се замислям.

Коментар

Вие да не се бъзикате вярно ли има такива хора?
              Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от misho22 Преглед на мнение
                Вие да не се бъзикате вярно ли има такива хора?
                Поздрави
                Ако имаш излишно време ходи и виж.
                Той и един колега, въпреки че от време на време пазарува от него, все го е страх да не се ядоса прекалено и да му поотупа бръмбарите.

Ама пък и в крайна сметка далеч не само той е такъв за съжаление. Така че хабенето на нерви освен че е безмислено, не си и струва.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тоа го писах в една моя тема за изгнилото ми шаси и го добавям и тук.
                  Сдобих се с читаво шаси за ферозата. По него има ражда в задната част но за сега след като я посвалих изглежда с доста желязо без дупки и мисля, че с една добра обработка ще изкара достатъчно време.

Шасито купих от Здравко от Петрич. Връщаики се от ски реших да си поовелича маршрута и да видя какво продават там. Очаквах разходката ми да е загуба на време предвид писанията за този човек но все пак не се отказах. Без да изпадам в подробности само ще спомена, че хората ме опатиха точно как да ги намеря и нямах никакви проблеми с чакане или мотаене. Показаха ми 3 джипа за разглобяване и след като си харесах едното шаси разглобиха колата и го натовариха в камион на Еконт който бях уговорил. Хората са си далавераджии но към мен се отнесоха абсолютно точно. Каквото ми казаха по телефона това направиха, без да ме мотаят.
                  Шасито ми дадоха за 300 и транспорта до Варна ми излезе 80 лева. Мисля, че дори и да не успея да зглобя колата все пак си заслужава да се опита.
                  Там имаше доста части за фероза, имаше джипове в процес на разглобяване имаше и за продаване коли, а оня ми каза, че къщата му е пълна с части.
                  Договорихме се ако ми дотрябва нещо да прати с наложен платеж. Рисковано си е без да го видиш но ако е за дребни неща бих рискувал.
                  Цените подлежат на договаряне.
                  Искам да изкажа и благодарност на BatGeorgeonе които след като е ходил там ме осведоми, че все пак хората не са толкова черни колкото ги описваха тук и ме посаветва да обмисля този вариант да си смена шасито.

Коментар

Чета аз , и добре че го има тоя форум, защото мислех да ходя и аз при тоя Здравко в Петрич , та да си взема части , да си обърна волана, а някой сещали се освен табло,кормиланата щанга и тръбичките към спирачната помпа , какво дръго трябва за да се обърне волана в дясно?
                    Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
                      Чета аз , и добре че го има тоя форум, защото мислех да ходя и аз при тоя Здравко в Петрич , та да си взема части , да си обърна волана, а някой сещали се освен табло,кормиланата щанга и тръбичките към спирачната помпа , какво дръго трябва за да се обърне волана в дясно?
                      Незнам,на кое казваш кормилна щанга,но със сигурност,ще ти трябва кормилната кутия.Тръбичките,са ти най-малкия проблем,мериш дължината и си правиш нови.
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от Velkov Преглед на мнение
                        По - добре, че не си го видял, най - много да го набиеш тоя Здравко. Нищо не става от него. Преди месец два, като ходих, точно по същия начин се уговорихме по телефона и после го чаках около час обаче. Накрая се оказа, че уговорената цена не е същата и щяхме да се сбиеме. Нищо не става от тоя Здравко и от аматьорите в сервиза му и от измислените му уж автокъщи. Стар каналджия.
                        Преди няколко дни един познат без да пита ходи до Петрич да си купува Витара от този същия боклук и естествено беше излъган По телефона са говорили едно а после се оказало съвсем друго Моя човек си направи разходка от Бяла Слатина до Петрич 720км. на вятъра с камион на който щяха да докарат Витарата
                        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

А защо въпросният субект още не е набит?
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            Не е само тоя. Много има такива. И всичките са за бой. Ама няма как.

Имам си простичко правило: За части/коли на старо, никога нищо не уговарям и не пазарувам, без да съм го видял, пипнал и пробвал, освен ако не е на човек, с който си пия бирата всяка вечер.

Това от опит. И аз съм горял, та затова.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                              Защото истината винаги има две лица, по едно за всяка страна по случая!

Не по-различни "коректни търговци" има и тук сред колегите но без 100000000% доказателства няма разрешаване на случая, без потърпевши - затова умната и очите на четири и винаги всичко черно на бяли и със свидетели!!!

За пореден път казвам Здравко от Петрич е такъв какъвто си го направите, за мен бе ОК, намирах си части, на супер цени, помогнах не на 1-2 от форума пак чрез него, просто внимавайте бре хора, все пак е джамбазин не е английски лорд!

Много поздрави,
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Тия дни си търсех блок за Ферозата. В София ми искаха 1000 лева, Здравко - 500, а в крайна сметка си взех от Асеновград за 200! Не е най-скъпото, но не е и най-евтиното.
                                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X