Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЕ ХОДЕТЕ В ПЕТРИЧ за Daihatsu Feroza

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НЕ ХОДЕТЕ В ПЕТРИЧ за Daihatsu Feroza

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
    Тия дни си търсех блок за Ферозата. В София ми искаха 1000 лева, Здравко - 500, а в крайна сметка си взех от Асеновград за 200! Не е най-скъпото, но не е и най-евтиното.
    На мен ми даваше ДВГ+СК+РК + стартер+алтернатор+комп +...вс. останало за 1000 лв , преди няколко месеца...

Мостове и рами на цена като за вторични, щото така или иначе той на вторични ги разкарва като му се насаберат много...
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
      На мен ми даваше ДВГ+СК+РК + стартер+алтернатор+комп +...вс. останало за 1000 лв , преди няколко месеца...

Мостове и рами на цена като за вторични, щото така или иначе той на вторични ги разкарва като му се насаберат много...
      На въпроса "Защо толкова?", вече знаех цената в Асеновград, ми отговори "Защото само ги пукате блоковете на тия Ферози!"... Явно има търсене и е коригирал цените, съгласно кривите търсене-предлагане .
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

И аз съм пазарувал от него и за мен и за колеги някой неща. За сега не ме е излъгал. Пазарлъка върви здраво. Но това са си втора ръка боклуци не може да са като нови /а то и нови бая боклуци има де/.

Коментар

Имах едно разтракано вътрешно каре на късата полуоска и ми беше шунтирано парното. Говорих по телефона с брата на Здравко - поиска ми за двете части 150лв. Чаках 10-ина дена да ги прати, не дочаках пратка, ама човека ги донесе лично до София - имаше път насам.
          В крайна сметка получих радиатор за парното(читав) и цяла къса полуоска(читава) на съвсем приемливата за мен цена от 80лв. при начална уговорка за 150. Единственното лошо беше, че много чаках, но дочаках Та бат' Жоро е прав - какъвто си го направите е човека, в случая брата на Здравко. Без да отхвърлям негативните мнения, нямам лошо впечатление.

Коментар

И сега какво?Има ли в Петрич читави малки джипчета или няма?Защото до там трябва да пропътувам 550км само в едната посока?!
            Чавдар Владимиров
            0887/912075
            Ленд Ровър Диско 1
            Самуад в проект

Коментар

Магарета има на всякъде колеги.Да не слагаме всички под един знаменател.Тук във форума има една много лесна опция:"Обади се на колега".Имаме колеги от Петрич,които съм убеден ,че ще се разходят да направят предварителен оглед и да говорят с продавача.

Това тук го правим често.Помагаме си и не съм чул някой да е отказал без уважителни причини.А от магарии,никой не е застрахован,...дори сред нас.
              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                И сега какво?Има ли в Петрич читави малки джипчета или няма?Защото до там трябва да пропътувам 550км само в едната посока?!
                Какво джипче търсиш?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X