Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам ли/имал ли съм LSD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имам ли/имал ли съм LSD

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Тоест, с обикновено е по-блокиран, отколкото с това, дето трябва.
    Това беше ключово! Благодаря! Значи ако с какво да е масло не работи добре то с правилното ще е много невероятно да заработи.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
      Това беше ключово! Благодаря! Значи ако с какво да е масло не работи добре то с правилното ще е много невероятно да заработи.
      Това е на теория. Практиката е от Терано 1 - с неправилното масло прави такива неща. На фероза не знам. Както казах - в събота ще пробвам, евентуално.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Към автора на темата:
        Спомена че с вдигната задница,когато въртиш едното колело от моста в едната посока,другото се върти в другата-следва че няма(липсва) ЛСД.Ако двете колела се въртят еднопосочно,това говори за наличието на ЛСД и тогава следва да се провери колко е изправно това ЛСД по гореспоменатите методи.

В случая мисля ,че се прави опит да се провери работоспособността на нещо дето го няма ,и няма как да се появи със замяна на маслото с такова ,специално за ЛСД(ако ЛСДто е капсоловано-тогава маслото не е специално)

ПП Ако пропущам нещо в темата се извинявам......
        Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

LSD-то на фароза, когато го има, не е капсуловано. Иска си масло каквото трябва. Разглобяемо е и могат да се сменят пластини, които обаче няма откъде да се купят на смислена цена.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
            Към автора на темата:
            Спомена че с вдигната задница,когато въртиш едното колело от моста в едната посока,другото се върти в другата-следва че няма(липсва) ЛСД.Ако двете колела се въртят еднопосочно,това говори за наличието на ЛСД и тогава следва да се провери колко е изправно това ЛСД по гореспоменатите методи.

В случая мисля ,че се прави опит да се провери работоспособността на нещо дето го няма ,и няма как да се появи със замяна на маслото с такова ,специално за ЛСД(ако ЛСДто е капсоловано-тогава маслото не е специално)

ПП Ако пропущам нещо в темата се извинявам......
            Пропуск е, че става дума за два различни диференциала. Единият е на моята джипка. За него беше отворена темата.

В последстиве намерих втори. Той е с LSD. Дискусията в последните няколколко дни е за него.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Извинявам се колеги.......,а уж следих темата.
              Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Колеги често срещано явление ли при Ферозата са диференциалите с LSD ?
                Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

До голяма степен това беше идеята на темата - да разбера дали има някаква маркировка, указваща че дифа е с LSD. Това дали имаш в момента или не е вече е ясно как се проверява, интересно беше да се види как е излязла от завода.

Иначе поне по мое мнение Ферозоте с работещо LSD са по-малко от тези без или с вече не работещо.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от pepino2829 Преглед на мнение
                    Колеги често срещано явление ли при Ферозата са диференциалите с LSD ?
                    По-често, отколкото с отворени дифове. Само дето много хора, включая и част от колегите тук го разбират в последствие.

Коментар

Спарки тук си много прав Добре че беше Ванката да ми отвори очите вчера. Честито,вика,имаш си ЛСД и Голди веднага ме зареди с масло 24лв литра

Коментар

Първоначално публикуван от ipivo Преглед на мнение
                        Спарки тук си много прав Добре че беше Ванката да ми отвори очите вчера. Честито,вика,имаш си ЛСД и Голди веднага ме зареди с масло 24лв литра

24 лева според мен е доста добра цена. За моя диф взех масло на IGAT по близо 20 лева/литъра без добавка за LSD.
                        Аз не вярвам в чудеса!
                        Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X