Първоначално публикуван от cnc82
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Перка-брой лопатки?
Свий
X
-
-
И моя е за смяна, но нов под 400 пари , не успявам да намеря. Хем с отстъпки. И аз мисля да го сменя някой ден, но засега го крепя така. Те и радиаторите са два модела.
Това с отварянето и щомполирането е добре, но ако има кой да го отпои и запои.
В една фирма за радиатори питах за смяна на питата и ми казаха 450 лв...
ПП: Предпочитам колата ми да е от Италия и да не е гнила, отколкото от севера и да е безупречно поддържана.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
И правилно! 2 пъти съм крепил стар радиатор, и двата пъти нещата приключиха зле, хич без да споменавам постоянното доливане, треперене да не прегрее, и че единия път окончателно се окоти по средата на зимата в най-големия студ.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Как са разположени входа и изхода на радиатора? Да не са и двата горе? Подозорим изгнила преграда в казанчетата която принуждава потока да минава през целия радиатор.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
-
Щом не загрява цялата пита на радиатора нещо не е на мене си. Успех с решението на проблемаЗа заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Това не го разбрах. То ако целия е горещ е лошо. Съвсем нормално и редно е горната част да е гореща, а долната хладна.
-
Дифузьор по рождение има, но скъса ли десен тампон на двигателя, при подаване на газ и особено при повечко зор по черно, двигателя се повдига и перката чупи дифузьора. Моят така свърши. И по перката имаше щети, за щастие не фатални. А кога ще скъса тампон е трудно да се предвиди. Но е доказано, че дори без него, ако охлаждането е наред, не загрява повече от нормалното.
-
Камено, разлика трябва да си има, то затова се слага радиатора, но тя трябва да е сравнително малка. Радиатора охлажда 15-20м до 30 градуса, не повече.
Ако влиза на 95 градуса, и излиза на 65 как ще усещаш долния край на радиатора? Топъл или студен?
-
-
Не зная как точно се движи течността през радиатора и съм съгласен,че е правилно да има температурен градиент-горе в ляво влиза гореща и долу в дясно тя трабва да е по-хладна,за да има смисъл от радиатора,но не може горе да е вряла а доло радиаторът да е почти студен.Дано това мое разсъждение да е правилно и новия радиатор да ми реши въпроса,надявам се
!
Утре-други ден ще разберем.VENI-VIDI-VICI!
Коментар
-
Относително.
студената е колкото е работната температура на двигателя.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
!
Коментар