Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шнорхел на Фероза на газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Шнорхел на Фероза на газ

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Ще поразгледам и ще поумувам. Още не съм пробивал калника , но мисля да влиза сравнително плътно , т.е. само място за разрязано маркуче , залепено със силикон. Смятам да го закрепя по-здраво отвътре на коша с някаква скоба или планка захваната здраво с болтчета или винтове , за да няма вариант да се изнизва навън.
    Мерси!
    Тигре,много добре е станал!! Относно захващането при дупката на калника,идеята на Спарки ми се струва най удачна- скоба(за водно съединение). Два пръстена върху тръбата,единият отвътре на калника,другият отвътре на арката,стегнати със скоби.Така хем няма да се вижда нищо,хем няма да мръдне тръбата.
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
      Тигре,много добре е станал!! Относно захващането при дупката на калника,идеята на Спарки ми се струва най удачна- скоба(за водно съединение). Два пръстена върху тръбата,единият отвътре на калника,другият отвътре на арката,стегнати със скоби.Така хем няма да се вижда нищо,хем няма да мръдне тръбата.
      Аааа...да. Така ще стане. Не съм се сетил. То на това време баш му се ще на човек да вдигне капака , та да гледа и да умува.
      А скоби вчера си купих 5-6 броя...
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Само с капака няма да стане.Трябва да се свали пласмасовият подкалник,за да имаш достъп.Ама на тоя студ,и крушка не ми се сменява.
        088пет722пет99

Коментар

Е това е Аспирекс Ф60
          Прикачени файлове
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Това , че е гофриран и от вътре , няма ли да ни докара нЕкой звук като от турбо.
            Едно време , га бяхме малки надувахме парчета коругат по строежите. Получаваше се звук , като слонски рев...

ПП: Сори за офтопика...

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              Това , че е гофриран и от вътре , няма ли да ни докара нЕкой звук като от турбо.
              Едно време , га бяхме малки надувахме парчета коругат по строежите. Получаваше се звук , като слонски рев...

ПП: Сори за офтопика...
              Хич не е офтопик. И слонския рев ще го има, и други работи. Такива участъци трябва да са по-кратки. Лошото е, че няма тръба, която едновременно да е гладка, еластична и трайна.

Коментар

Реално отвътре не е много гофриран. Дори е доста гладък.
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Отвътре са гладки
                  спиралата е отвън
                  просто на снимката така изглежда
                  а знам, щото нали за имам същия ))
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Аз отпадам от гофрето.Ще се заигравам и навътре с тръбата.
                    088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                      Аз отпадам от гофрето.Ще се заигравам и навътре с тръбата.
                      Задължително обаче, трябва да измислиш някаква гъвкава връзка някъде. Двигателя се движи. Особено , ако се скъса тампон.
                      Пробвай с някакъв оригинален въздуховод с гофриран сектор.

Коментар

Абе аз че ще сложа мека връзка ,ще сложа.Ама шнорхела е хубаво да отиде първо до филтъра,а той не мърда.Е,поне моят!!
                        088пет722пет99

Коментар

Да бе!!! Аз къде съм се заблудил
                          Може да се направи , ама там са бая въртели. С твърда връзка ще е малко трудно , но не невъзможно. Пробвай.

Коментар

Момци
                            ето как може да ви спаси шнорхела
                            да вярно някой ще кажат "Не е Фероза" но пък си има "Шнорхелче"

Без коментар от мен

Коментар

...ама май му е присадено дизелче, ако съдим по отвора на предниа капак. Ферито в такава вода ще умре по електрически причини - ще трябва и компютъра да се качи някъде по тавана. Делкото - също.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Абе , на делкото ако му се затапи отдушника , може и да издържи за кратко , ама бобина , компютър, табло с предпазители...
                                Дизела по няма тия ядове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X