Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята фероза - житие и страдания.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Моята фероза - житие и страдания.

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
    Марианка, Ники .. засрамете се Нищо не пишете, какво става със скоростите, каква е причината, до къде стигнахте ... дайте малко инфо бе хора?!
    Няма нищо ново затова, чака си реда ферозата. Още не е извадена кутията. Ще пиша когато имам инфо - няма да ви оставя в невидение
    Благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
      ..... чака си реда ферозата.......
      Яааа и в "Надин" чакали ред........
      Абе "сериозни" фероцаджии, миналата година "Ленд ровър" ентусиастите къф` " Феникс " направиха, а вие не може да се сбЕрете една Мърлянда да оправите
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ако някой се наеме да свали скоростите от Корозата, друг да ги върне, можете да разчитате на мен за самата кутия. Вече съм много добър...

п.п. Владо, аз и мои скорости скоро ще ремонтирам при тебе. Върла досада са 4-степенните трансмисии, непрекъснато си търся пета.

Коментар

• От: До: Моята фероза - житие и страдания.

Ферозата е в движение, със сглобена скоростна кутиия. Беше счупен лагер (ето тема)
          Благодарение на Митко фулда и Ники Скрапхийп имам короза в движение - ще живее
          Благодаря отново.

Коментар

ще живее
            Като знаем кой я кара и под чии мъдри съвети, то ще е един живот, ...

Коментар

Сега е момента да я продаваш докато е в движение.
              За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
              За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Ай пепел ти на устата. Как ще продава Мърляча. По легендарна машина от него в този форум няма.
                Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Като знаем кой я кара и под чии мъдри съвети, то ще е един живот, ...
                  Ясене, колкото и да е тормозена е по-читава от нова съветска кола
                  Проблемът по нея е прекалено многото фолклор от незнайни специалисти. Ще живее.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• От: Моята фероза - житие и страдания.

Един от гузните хукна негонен, да...

Коментар

Що пък гузен?
                      какво съм сторил?

Коментар

Бре...ет ласт : ) Хайде на разходките...

Коментар

Здрасти Илиански! Моем и да съ развозим малко

Коментар

Ехаааа, пълна къща Мда хайде на разходките, и да ще го продавам и да по-читава е от Нива карана от химик (ся дъ ни съ убидиш), и да Ники к'во лошо е направил, освен че поправя короза вместо да си седи у офиса За фулдата да не говорим, работата му се е превърнала в бърсане на л*йна, нацвъкани от знаещи и незнаещи, ама к'во да се прави криза.
                            Предлагам някоя събота да дам за 10м. ферозата Ясен да я покара и после пак да си говорим (за повече от 10м. не му я давам, че незнам има ли застраховка човека)

Поздрави.

Коментар

Предлагам някоя събота да дам за 10м. ферозата Ясен да я покара и после пак да си говорим (за повече от 10м. не му я давам, че незнам има ли застраховка човека).....
                              Ряката ви чака.....Ясен си е донесъл плазмореза.....и "вторични" са на близо...да видим кой ще тръгне натам
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                                Ряката ви чака.....Ясен си е донесъл плазмореза.....и "вторични" са на близо...да видим кой ще тръгне натам
                                За 10 мин. не може да я нареже, колкото и да е изгнила.

пп Гумите да ме и бара, че ще си ги поискаме обратно.
                                Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X