Първоначално публикуван от vitar

Преглед на мнение

Ето една тема за вдъхновение:
https://offroad-bulgaria.com/forum/%...0%B0%D0%B2-4-1

Имам и копче за халогени-натискам и на таблото пак светва,но нямам монтирани халогени
 Имам и копче за халогени-натискам и на таблото пак светва,но нямам монтирани халогени Карам я от година и половина,върл рибар и обикалям язовирите,но досега в кал не съм я пробвал здраво. Не,че държа,но който ходи знае,че понякога се налага. Най-дащните места са най-далече и най-труден достъп.
 Карам я от година и половина,върл рибар и обикалям язовирите,но досега в кал не съм я пробвал здраво. Не,че държа,но който ходи знае,че понякога се налага. Най-дащните места са най-далече и най-труден достъп. . Относно височина и късата база-никъде не съм опирал досега. По тая линия е шестак,уникално маневрена,на дълъг път е мъка.
. Относно височина и късата база-никъде не съм опирал досега. По тая линия е шестак,уникално маневрена,на дълъг път е мъка.

. Трябва да вдигнеш едното задно колело във въздуха, като я подпреш така, че като (ако) тръгне и падне от трупчето да не удари нещо и пак с включен блокаж я пробваш какви ще ги свърши. Ако има ЛСД в задния диф ще трябва да вдигнеш и двете гуми. А ако някой около тебе има подложки със валчета за проверка на спирачките ще е още по-добре
. Трябва да вдигнеш едното задно колело във въздуха, като я подпреш така, че като (ако) тръгне и падне от трупчето да не удари нещо и пак с включен блокаж я пробваш какви ще ги свърши. Ако има ЛСД в задния диф ще трябва да вдигнеш и двете гуми. А ако някой около тебе има подложки със валчета за проверка на спирачките ще е още по-добре

.
.

Коментар