Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтино виско за Фероза!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Евтино виско за Фероза!

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Ами , да ти кажа нямам идея дали работи , но пък лесно си загрява сутрин и парното си заработва почти веднага. Няма ли да прегрява , ако не отвори термостата?
    Еми, въпроса е че може и да не затваря, или да отваря по-рано, отколото трябва. Дори това е по-честия проблем.

Нормалното положение на стрелката е на около 2мм преди средата. При зор стига средата, или леко я подминава, като при това отчетливо се чува работата на виското, като зацепи. При много голяма зор, моге и да я прегрееш естествено, дори и всичко по двигателя да е в префектна техническа изправност.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ами , явно трябва да я назоря още повече, но до там стига -около 1-2-3 мм преди средата. Всъщност като се върна я чака доста сериозно обслужване с промивки на радиатори, системи , та тогава ще си каже всичко. Явно имам и скъсан тампон на двигателя отляво, щото днеска ми се бяха извадили тръбите от филтъра до резонаторната кутия от това родео по полето. Сигурно двигателя се повдига и затова...
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Имаш, имаш. Той левия тампон си е консуматив.

Преди да купуваш, може да погледнеш и тоя на скоростите. Понякога се къса и той, особено ако повечко си я зорил, след като си скъсал тоя на двигателя.

Взимай най-евтиния, който намериш. Няма значение оригинален/неоригинален. Щом веднъж си скъсал, пак ще скъсаш. Аз съм опитал и "оригинален" и не. Все тая. Късат се като говна. Сега мисля да пригаждам от нещо друго, но работещ двъпосочно. Още не съм намерил подходящия, обаче.
        Последно редактирано от sparkybg; 21-05-09, 12:12.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако измислиш някакъв вариант , ще го пробваме. Засега ще търся от щатните...
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            ........ Засега ще търся от щатните...
            Колега, сподели какви и за по колко пари си купил, че аз и по асвалт като карам скоростния ми лост се полюшква към пътника....ще трябва явно да се сменят
            2015 KTM EXC 450 six days Argentina
            Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Корейски. 45лв са на повечето места.

Тоя на скоростите е 60лв. Щом дълго време не си го сменял, може би си скъсал и задния (на скоростите).

На Е.Георгиев ги имаше.

По-евтини от 45лв. не съм намерил.

Коментар

Когато карах Фероза също скъсах тампона от страната на шофьора и сложих от Форд . Съвпадна по височина , но от единия край беше с шпилка и разпробих петата.От тогава няма проблем ,струваше 17 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от Видев Преглед на мнение
                  Когато карах Фероза също скъсах тампона от страната на шофьора и сложих от Форд . Съвпадна по височина , но от единия край беше с шпилка и разпробих петата.
                  От какъв форд? Я раздуй, ВЕДНАГА!!!!

Коментар

Незнам точно ,май от бус. Мерих да е равен по височина със стария.От единия край съвпада захващането,от другия както писах.

Коментар

Първоначално публикуван от Видев Преглед на мнение
                      Незнам точно ,май от бус. Мерих да е равен по височина със стария.От единия край съвпада захващането,от другия както писах.
                      Мерси. Ще огледам.

То и да има малка разлика във височината, не е фатално. Важното е да е по-здрав на опъване, и да може да стане захващането. Преправянето не ме плаши.

Коментар

Днес си взех тампони за ферозата от магазина на евлоги(оригинални ,пише си на тях дайхатсу и произведени в япония),цената на единия е 48 лв.,какти тампони на стаб. щанга отпред(пак оригинални)-9.60лв. за единия.Дано да съм бил полезен!

Коментар

Чета с внимание темата,понеже в момента много ме вълнува откъде да намеря ново виско на прилична цена, но за сметка на това научих доста неща за тампоните.
                          Човек все понаучва по нещичко когато има желание.
                          Тази земя, по която тъпча сега,
                          тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                          тази земя – не е моя земя,
                          тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Привет,
                            за Фероза има три вида виско с два вида перки. Стандартното виско е с 6 лопатна перка и оста към водната помпа е боядисана в керемиздено кафяво. Другите два вида виско са така наречените- американско и тропическо. Те са с 7 лопатни перки и по спомен американското е със синя ос, а за тропическото не помня. Различна е също и ролката за ремъка на водната помпа при двата вида виско. От тук е и нормално от Германия да идват Ферози в стандартно изпълнение, а от Италия да има и тропически.
                            Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Първоначално публикуван от zillius Преглед на мнение
                              Днес си взех тампони за ферозата от магазина на евлоги(оригинални ,пише си на тях дайхатсу и произведени в япония),цената на единия е 48 лв.,какти тампони на стаб. щанга отпред(пак оригинални)-9.60лв. за единия.Дано да съм бил полезен!
                              Здравейте ще помоля някой да даде по-вече инфо за магазина и танпоните че и аз съм със същия проблем.
                              И дали работят с доставка Еконт или други че съм от Русе.
                              Благодаря предварително.

Коментар

Е, магазина ако не праща по Еконт, то ние можеме да ти пратиме необходимото.Имах някъде визитката им, ще ти дам телефона - питай каквото те интересува и ще ти го пратя по куриер.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X