Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтино виско за Фероза!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Евтино виско за Фероза!

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
    Е, магазина ако не праща по Еконт, то ние можеме да ти пратиме необходимото.Имах някъде визитката им, ще ти дам телефона - питай каквото те интересува и ще ти го пратя по куриер.
    Имам проблем с тампона на двигателя отляво.Доставиха ми един,който беше с два отвора и две шпилки,а моя сякаш е с една централна шпилка/към двигателя/.Ферозата е 96г.и ми казаха,че били два вида/преди 92г. и след нея/.Ако може дай ми информация или телефона си да се чуем.Доколкото си спомням твоята също е 96г.Ако не може извинявай.

Коментар

Вчера си смених виското/160лв./.Оставам с впечатление,че е постоянно зацепено.При угасен двигател/студен/и външна температура около 28гр.С, перката превърта на ръка но с известно усилие.След запалване на двигателя и форсиране се чува характерното виене от перката/същата не може да се спре /При достигане на температура до средата на скалата на уреда/дори 1-2мм.след нея/угасям двигателя и пробвам виското.Не намирам разлика м/у усилието при студен и топъл двигател.

Коментар

Първоначално публикуван от gknife Преглед на мнение
        Имам проблем с тампона на двигателя отляво.Доставиха ми един,който беше с два отвора и две шпилки,а моя сякаш е с една централна шпилка/към двигателя/.Ферозата е 96г.и ми казаха,че били два вида/преди 92г. и след нея/.Ако може дай ми информация или телефона си да се чуем.Доколкото си спомням твоята също е 96г.Ако не може извинявай.
        Доставили са ти тампона за раздатката отзад.

Тамнпоните на двигателя са 2 еднакви, на раздатката е различен.

Разлика в тампоните на ферозите, от първата до последната произведена, НЯМА!!! Нито тия на двигателя, нито тоя на раздатката.

Просто са сбъркали тампона, или са ти дали тампон от друго возило.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Вчера си смених виското/160лв./.Оставам с впечатление,че е постоянно зацепено.При угасен двигател/студен/и външна температура около 28гр.С, перката превърта на ръка но с известно усилие.След запалване на двигателя и форсиране се чува характерното виене от перката/същата не може да се спре /При достигане на температура до средата на скалата на уреда/дори 1-2мм.след нея/угасям двигателя и пробвам виското.Не намирам разлика м/у усилието при студен и топъл двигател.
          Покарай го известно време. Вероятно ще се оправи. Нормално е да е леко зацепено, а като е чисто ново - още по-нормално е.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравйте колеги стана ми интересно с тия перки тука че тъкмо слязах да вида и моита с колко са и установих 7 и оста и е червено оранжева това какво ще рече, и издава звук като на колегата gknife се едно си е зацепена постоянно ама аз и като я взимах така ми обясниха нещо си там с кво зацепване аз хич не схванах ама аре земах я ама звука е як мноо ме кефи.

Коментар

Телефона ми е 0893 442 225 - Любо. Звънкай, когато трябва. А иначе Спарки е прав - този тампон е долу под раздатката, само той е с 2 шпилки. Снимай го и ако е той ще ми го пратиш, че моя е скъсан, а аз ще ти пратя такъв за мотора.

Коментар

Първоначално публикуван от djboom Преглед на мнение
                Здравйте колеги стана ми интересно с тия перки тука че тъкмо слязах да вида и моита с колко са и установих 7 и оста и е червено оранжева това какво ще рече, и издава звук като на колегата gknife се едно си е зацепена постоянно ама аз и като я взимах така ми обясниха нещо си там с кво зацепване аз хич не схванах ама аре земах я ама звука е як мноо ме кефи.
                Звука те кефи, ама ако е постоянно зацепена ти вдига разхода яко. И това е по-малката беля.Голямата е, че товари здраво водната помпа и може да сдаде багажа.Пази я, за да те слуша.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                  Телефона ми е 0893 442 225 - Любо. Звънкай, когато трябва. А иначе Спарки е прав - този тампон е долу под раздатката, само той е с 2 шпилки. Снимай го и ако е той ще ми го пратиш, че моя е скъсан, а аз ще ти пратя такъв за мотора.
                  За съжаление този го върнах.Чакам днес пратка от "Интерпартс" тел.02/9311228 с тампон за двигателя/55лв./Виското колко може да вдигне разхода ,че тъкмо го бях докарал до 8-8,5л газ извънградско?и благодаря за отзивчивостта.

Коментар

Уффф,пратили са ми друг като ,че ли от витара.Ще търся Любо.

Коментар

Уффф,пратили са ми друг като ,че ли от витара.Ще търся Любо.
                      На него трябва да има номер. Напиши го и ще разберем дали е за на фероза скоростите, или за нещо друго.

Коментар

Виското колко може да вдигне разхода ,че тъкмо го бях докарал до 8-8,5л газ извънградско?и благодаря за отзивчивостта.
                        Виско в ред не вдига разхода.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          На него трябва да има номер. Напиши го и ще разберем дали е за на фероза скоростите, или за нещо друго.
                          На кутията пише 11610-56BOOTL

Коментар

[QUOTE]
                            Вчера си смених виското/160лв./.
                            Прати ми ако можеш данни на магазина от дето си го взел.
                            Телефона ми е 0888202158. Влад. Благодаря ти.
                            Тази земя, по която тъпча сега,
                            тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                            тази земя – не е моя земя,
                            тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Никой ли не знае къде има виско за Фероза на прилични цени ?
                              1991 г, 1,6 инжекцион
                              Тази земя, по която тъпча сега,
                              тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                              тази земя – не е моя земя,
                              тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                                Никой ли не знае къде има виско за Фероза на прилични цени ?
                                1991 г, 1,6 инжекцион
                                Виж моя пост от 25.05.09, за да си сигурен кой от двата типа виско търсиш
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...light=Applause
                                В София провери в тези магазини:
                                - Козлодуй 71 931 0219 виско с ОЕМ № 16210-87101 = 160 лв
                                - Убади-ООД, Ул.Раковски 19, 931 0165 0888 633 168 виско с ОЕМ № 16210-87103 = 135 лв
                                - EURO 07 - РЕГИОНАЛЕН СКЛАД, бул. "Черни връх" № 47, тел. : 02/ 961 59 27; 961 59 28 виско с ОЕМ № 16210-87101 = 202лв

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X