Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Умрех от студ !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Умрех от студ !

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    99%.
    Именно. Сменяй. Ферозата не би трябвало да има никакви проблеми със слабо парно зимата.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

ще званя на магазина на Евлоги Г. да ми пратят!Да не се окаже проблем при разлика в този,които е на моята и този, които ми пратят, че не го знам.

Коментар

Термостатите са различни , моят е по-голям на външен вид и с по-малки градуси 78.

Коментар

От: Умрех от студ !

колеги,има една прах,казва се фосват.използува се вьв тецовете.пускат я вьв трьбите сьс водата,тя разбива котления камьк.пробвал сьм я.за два,три часа каране прави цялата система да блести.сега не,мога да намеря такова нещо.аконякои намери да свирка.вьв кремиковци беше вьв чували по 50 кила като цимента.

Коментар

Колеги внимавайте с промивките , че на ТЕЦ-а тръбите са дабели има-няма по десетина мм ,да не се получи система с външно охлаждане.

Коментар

Вярно е , има такова нещо . Много е силно ,пробвал съм да си пера силно замърсените дрехи ,след второто пране се късат конците . Колко ти трябва .

Коментар

Първоначално публикуван от kiricov Преглед на мнение
                Вярно е , има такова нещо . Много е силно ,пробвал съм да си пера силно замърсените дрехи ,след второто пране се късат конците . Колко ти трябва .
                Е, мотора не е от парцали все пак. Не знам какво има в конкретната химия, но веднъж дето желязото от фосфатни истории не се бои (ако се получава нещо като фосфорна киселина), и едно че на алуминия пък съвсем не му дреме.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Все си мисля, че водната помпа ще протече и ще се наложи пипане.
                  Мойта не грее, но не бих ползвал дори "Flush"...
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Тука Спарки може може и да си грешка защото съм виждал турбинка на водна помпа останала без перки благодарение на концентриран антифриз . Така че , химията си е химия .

Коментар

имам бая техника.колко може да намериш?остави телефон да ти звьнна.

Коментар

Тука Спарки може може и да си грешка защото съм виждал турбинка на водна помпа останала без перки благодарение на концентриран антифриз . Така че , химията си е химия .
                        А какво е имало в тоя антифриз? От читав антифриз, дори да напълниш само с концентрат, не би трябвало да се случи корозия по никакъв начин. А помпата съвсем успешно се "яде" и от други явления, чисто физични, не химични.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          А какво е имало в тоя антифриз? От читав антифриз, дори да напълниш само с концентрат, не би трябвало да се случи корозия по никакъв начин. А помпата съвсем успешно се "яде" и от други явления, чисто физични, не химични.
                          ... и точно тези чисто физични явления (кавитация) се случват по-лесно в чистия гликол, отколкото във смесите му с вода или чистата вода.

Коментар

Мотора наистина не е от парцали но тапите са доста чуствителни към промивките.
                            Още повече не са първа младост.
                            Това имах предвид , като казах да се внимава с промивките.

Коментар

Колеги аз имам подобен проблем , моята не загравя достатъчно , т.е. седи след доста каране макс на 5 мм от нулата.Проверил съм индикатора на таблото , работи.Датчика съм проверил и той работи.Маркучите към и от радиатора са топли , но не горещи ( успявам да си задържа ръката няколко сек )...самия радиатор също е топъл и се вижда ,че се върти антифриза ( син ).Парното се усеща , но много слабо , колкото да не ми се разтракат зъбите.
                              Поправете ме ако греша , но мисля ,че или термостата ми е винаги отворен или изобщо го няма.

П.П. Има ли от Бургас някой който може да я погледне да не си правя експерименти аз.
                              "Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
                              "Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                ... и точно тези чисто физични явления (кавитация) се случват по-лесно в чистия гликол, отколкото във смесите му с вода или чистата вода.
                                Ясене, защо кавитацията е по-силна в среда от чист етиленгликол, отколкото в среда от разреден такъв?
                                Нещо, свързано с плътността или нещо друго?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X