Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Умрех от студ !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Умрех от студ !

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
    Газ няма.
    Сега пипнах маркучите за парното към купето, топли са.
    Без промивки няма да мине , така или иначе.

Къде се намира тази клапа, кранче или каквото е там , за да го проверя и това ?
    Венциии - и твойта е италианка , да знаеш а вентилатора на парното оправи ли , щото първата степен не работеше още при мен!
    Daihatsu Terios ,Hyundai SF Classic, Suzuki Vitara Classic , Honda MTX 80 , ATV 200 cc (китайче) ,LZ4GG , GPS
    [url=http://my.flightmemory.com/pepsii][img]http://my.flightmemory.com/banner/pepsii.gif[/img][/url]

Коментар

Намерих друго решение..
      Купих си дебело зимно яке

Коментар

Първоначално публикуван от pepsii Преглед на мнение
        Венциии - и твойта е италианка , да знаеш а вентилатора на парното оправи ли , щото първата степен не работеше още при мен!
        И мойта е италианка. Ама си има парно, при това никак лошо. Вероятно нещо е задръстено.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте. Нов съм във форума, но пък карам Ферозката (италианка) от три години. Какво ли не съм правил по нея- от отстраняване на загряването до смяна на крив заден мост...ама не я оставям- върши ми чудна работа. Колкото до парното- ми още не мога да му хвана съвсем цаката. Зимата - при -5-10 и т.н. вернтилатора включва едва като вдига работна температура (стрелката на 12без 5)но и така не успявам да се справя с изпотяването на страничните и задното стъкло- говоря за сравнително къси разстояния де. Поздрави
          Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
          ...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]

Коментар

Има нещо нередно. Вероятно от някъде тече вода във вентилатора и замръзва. Има тема по въпроса. Хвърли и един поглед. При мен и на -15 вентилатора тръгва веднага.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Правете разлика за различните Италии! Има северна, централна и южна. В последните две на практика не използват антифриз, а само от тяхната супер варовита вода. Това много добре се вижда по пръскалките на чистачките. Ако не работят добре - почти сигурно е,че радиаторите са запушени в голяма степен.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Правете разлика за различните Италии! Има северна, централна и южна. В последните две на практика не използват антифриз, а само от тяхната супер варовита вода. Това много добре се вижда по пръскалките на чистачките. Ако не работят добре - почти сигурно е,че радиаторите са запушени в голяма степен.
                Колега абсолютно си прав. Това важи и за ръждясването. Атмосферните условия в северна Италия са същите като в Австрия, Швейцария и у нас.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Е как така без антифриз? Аз карах две седмици с вода и водната помпа веднага замина! Та нали антифриза освен че охлажда и смазва ???
                  2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                  Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                    Е как така без антифриз? Аз карах две седмици с вода и водната помпа веднага замина! Та нали антифриза освен че охлажда и смазва ???
                    Ами така. Да не мислиш, че икономистите са само в шоплука и габровско?

Коментар

Венци с това яке ли реши проблема с парното Предполагам с него вече всичко е като в сахара
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

забелязал съм че както при всички стари джипки и ферозата няма добро парно. Имам и голф 3 резликата огромна въпреки че на голфа термостата ми не е добър. на мойта мисля да и сложа допълнетелен електрически нагревател от пежо 406 hdi който изглежда като обикновен радиатор за парно обаче е доста лаком - 1 kw

Коментар

Първоначално публикуван от fiki4 Преглед на мнение
                          забелязал съм че както при всички стари джипки и ферозата няма добро парно. Имам и голф 3 резликата огромна въпреки че на голфа термостата ми не е добър. на мойта мисля да и сложа допълнетелен електрически нагревател от пежо 406 hdi който изглежда като обикновен радиатор за парно обаче е доста лаком - 1 kw
                          Бъркаш. Ферозата, когато е в ред, има перфектно парно. Аз никога не съм имал проблем по отношение на това.За да е лошо си има причини. Я термостат, я запушени тръби на вътрешния радиатор. Я нещо друго.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Бъркаш. Ферозата, когато е в ред, има перфектно парно. Аз никога не съм имал проблем по отношение на това.За да е лошо си има причини. Я термостат, я запушени тръби на вътрешния радиатор. Я нещо друго.
                            Напълно съм съгласен! Моята нямаше парно докато нямаше радиаторче за същото.
                            Има и още една причина за слабо парно, която открих съвсем случайно - клапата "топло-студено" не винаги затваря докрай.

Коментар

стрелката ми е на 10.00
                              след като смених гарнитурата на главата
                              а преди да я смена отиваше към 14.00 или в черменият отсек

Коментар

Охлаждането ми е добре, след като промих системата.
                                Но не се оправи парното.
                                Ще търся радиаторче.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X