Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още една фероза ама с десен волан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още една фероза ама с десен волан

Карбуратор, ужас, сега трябва да ходя при тия в КАТ и пак тъпи разправии. Благодаря! То всъщност как го определят, по номера на мотора или си имат бумаги с възможни мотори-киловати? Защото се оказа , че моя мотор е сменян, пак ферозов но друг.
    Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

На тоя въпрос не мога да ти отговоря. Мога само отговорно да ти кажа че със сигурност си доста далеч от 77 киловата, щом на всичкото отгоре си и карбураторен. Няма фероза, от първите та до последните, дето да е над 100 коня. Просто няма такава произведена, никъде и по никое време. Има разни Bertone, Rocky и прочие за чужди пазари с различен от тоя двигател, но пише ли на нея Feroza, категорично някой те е лъзнал.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
        Карбуратор, ужас, сега трябва да ходя при тия в КАТ и пак тъпи разправии. Благодаря! То всъщност как го определят, по номера на мотора или си имат бумаги с възможни мотори-киловати? Защото се оказа , че моя мотор е сменян, пак ферозов но друг.
        В големия талон,втората колонка с означение Р.2 пише киловатите.Общината използва това плюс годината на производство и наличие на катализатор,данъка излиза по таблица.Също така виж как е регистрирана-М1,M1G/второто е мпс с висока проходимост,което също вдига/.Моята например е М1-като лека кола.Тази информация е на малкия талон,долу в дясно,с буква J.При теб нещо е объркано.
        Последно редактирано от сашо2; 15-05-13, 08:19.

Коментар

Днес ходих в КАТ да се разправям, оказа се по техните каталози, моята се води 77 киловата......... пръснете се от ЯД, моята пък е най мощна от на всички ви!

Коментар

А сега кажи от къде си купи спортен карбуратор? Те тия 77 киловата са повече от инжекциона
            Да е я водят нещо друго? Роки примерно или някой поамериканчен модел?
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Днес ходих в КАТ да се разправям, оказа се по техните каталози, моята се води 77 киловата......... пръснете се от ЯД, моята пък е най мощна от на всички ви!
              На нашите данъка е 21 лв...

Коментар

Привет на всички.От скоро и аз съм собственик на ферозка 1.6 16v 91г.,70kw-данъка е около 20лв.

Коментар

Като нов член на форума не разбирам едно нещо-някой отваря тема пише се........ и не се завършва с мнение,теза или др. от автора.За това новите питат и се чудят-някои теми са от 08-09г.Поради подобни причини не се сърдете на новите и не ги меткайте да четат щото било писано,а и от преди няколко години-дали е актуално.

Коментар

Първоначално публикуван от sasho_ala Преглед на мнение
                    Като нов член на форума не разбирам едно нещо-някой отваря тема пише се........ и не се завършва с мнение,теза или др. от автора.За това новите питат и се чудят-някои теми са от 08-09г.Поради подобни причини не се сърдете на новите и не ги меткайте да четат щото било писано,а и от преди няколко години-дали е актуално.
                    Конкретно в тази тема последните мнения са от предния месец,има теми дето са на по няколко години,но нещата написани в тях са актуални и към момента,има и такива при който информацията е валидна само няколко дни...
                    Четенето не вреди,винаги може да се намери нещо полезно.
                    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Приятелю, добре дошъл, със здраве да си караш джипарата! Специално тази тема е пусната тогава когато си купих моята фероза, лично мое мнение е, че когато се прави нещо по нея или има някакво събитие свързано с колата, смятам, че е ненужно да отварям нова тема, а и така по някакъв начин всичко за тази кола е на едно място(има и изключения де). Така,че..... може и да си прав, но аз поне, така процедирам.
                      Поздрави!

Коментар

Колеги, да ви питам - някой дърпа ли каравана с ферозата и ако да - каква колко кила и как се държи джипката, колко е горе долу скороста и др. подробности?

Коментар

Колеги, да ви питам - някой дърпа ли каравана с ферозата и ако да - каква колко кила и как се държи джипката, колко е горе долу скороста и др. подробности?
                          Е ти па - поляците дърпаха каравани с полско фиятче, нашия за ферозата се притеснил.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Е ти па - поляците дърпаха каравани с полско фиятче, нашия за ферозата се притеснил.
                            То ако е за въпрос, аз и с мотор съм виждал и на ръце, ма аз говоря за 4000км. а като знам, че тя - ферозата не върви кой знае колко па като и вържеш и къща..........?

Коментар

Е поляците докато дойдат до тук и се върнат колко мислиш са изминавали? Въпрос на желание.

По равно и хубав път не мисля че ще има грижи да караш с около 90, че и малко нагоре. По баирите ще е нанагорно обаче.

4000км с фероза са си зор и без каравана.

Коментар

Знам ма нали става кабриолет, та да ни вее плявата в главата, иначе съм го ял дървото 2 пъти за по 2800км без каравана.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X