Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още една фероза ама с десен волан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Още една фероза ама с десен волан

Ами добре дошъл и от мен. Айде на сбирката другия месец. Сигурно ще си се върнал до тогава. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=19064&page=6
    О899 2б2 1З2

Коментар

Немаа се плашиш,то и в БГ много от пътищата са като трасе за екстремен оффроуд,ма ние сме свикнали.Добре дошъл.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Re: Още една фероза ама с десен волан

Добре дошъл и от мен. Дълго и безаварийно удоволствие с "дясната" Фероза.
        Разбрах, че отново си на острова. Търся блок за моята Фероза, така, че ако ти изпадне нещо имай ме предвид. Моята е от '91г инжекцион, но предполагам, що се отнася до блоковете, разлики няма.

Коментар

До: Re: Още една фероза ама с десен волан

Офтопик по темата за което извинявайте.
          Първоначално публикуван от Delcho Преглед на мнение
          .....Търся блок за моята Фероза, така, че ако ти изпадне нещо имай ме предвид. Моята е от '91г инжекцион, но предполагам, що се отнася до блоковете, разлики няма.
          Делчо в мобиле.бг видях че се продават тук там Фероза на части. Те няма ли да ти свършат работа или са много цифри?
          О899 2б2 1З2

Коментар

. Търся блок за моята Фероза, така, че ако ти изпадне нещо имай ме предвид.
            ще проверя в моргата и ако има ще питам за цена и ще ти кажа
            Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Re: До: Re: Още една фероза ама с десен волан

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
              ...
              Делчо в мобиле.бг видях че се продават тук там Фероза на части. Те няма ли да ти свършат работа или са много цифри?
              Има и цените са приемливи, но нямат документи. На блока е номера на двигателя и няма как да го регистрирам в КАТ. Поне аз така мисля. Някой знае ли повече за това как стоят нещата с регистрацията в такъв случай?

Коментар

До: Re: До: Re: Още една фероза ама с десен волан

Има и цените са приемливи, но нямат документи. На блока е номера на двигателя и няма как да го регистрирам в КАТ. Поне аз така мисля. Някой знае ли повече за това как стоят нещата с регистрацията в такъв случай?
                Заличи го с флекса и ще го пишат че е без номер на двигателя.
                О899 2б2 1З2

Коментар

Ферозата няма номер на двигателя, а само на рамата. Поне моята няма. Питал съм и Дайхатсу и отговора беше, че за тях двигателя е резервна част и не характеризира колата като цяло. Проверете в документите на колата на която ще го слагате какво пише. Има ли номер на двигател или не?

То всъшност моята няма и на рамата ама това е съвсем друга тема.
                  Последно редактирано от Deian_g; 27-03-08, 08:54.

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
                    Ферозата няма номер на двигателя, а само на рамата. Поне моята няма. Питал съм и Дайхатсу и отговора беше, че за тях двигателя е резервна част и не характеризира колата като цяло. Проверете в документите на колата на която ще го слагате какво пише. Има ли номер на двигател или не?

То всъшност моята няма и на рамата ама това е съвсем друга тема.
                    Не на всички. Мойта имаше и несъответстваше на документите и си имах проблеми. Но след като някои нямат, значи номера с флекса ще мине.
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Re: Още една фероза ама с десен волан

Ферозите имат номер на двигателя. 7 цифрен. намира се в задната част на мотора от страна на изходния колектор. Различните държави имат различно отношение към двигателя при регистрация. В България КАТ търси номер на двигателя и в големия талон той е в позиция (Р.2). По правилата всички производители слагат номера на двигателите, така че ако го няма някой е ползвал флекса и може да има проблеми.

Коментар

Ферозите имат номер на двигателя. 7 цифрен. намира се в задната част на мотора от страна на изходния колектор. Различните държави имат различно отношение към двигателя при регистрация. В България КАТ търси номер на двигателя и в големия талон той е в позиция (Р.2). По правилата всички производители слагат номера на двигателите, така че ако го няма някой е ползвал флекса и може да има проблеми.
                        Явно има разминаване. Аз като я регистрирах моята всички бяха на мнение че няма и никои не го е търсил. Позиция P.2 е празна.

Коментар

Моята си има - там е ( в смисъл на двигателя ) на талона ясно къде е

Коментар

Здравейте колеги, имам един такъв въпрос, знае ли някой наякакви морги по германия и австрия,каде се намират в кой град или най добре ако някой знае точния пощенски код , че сега ще тръгвам пак за БГ на 25ти та да мина да си събера некви гуми и части за ферозата?

Коментар

ЪЪЪ... Бирмингам да ти е наблизо случайно?
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Бирминган вече е далече, здравейте,гледам тука повеселили сте се здраво- за което искренно ви завиждам,та реших и аз да се вкарам в час , за да не ме изненада някоя среща на ферозаджии неподготвен, купих си амортисьори - газови(нали ги счупих в Румъния) и тръгнах да си ги сменям, якоВД40, ключ 17,тръба и прас , долния болт на ухото скъсанооо, та да ви питам какво се први от тука на татък, или направо ме съветвайте в кой сервиз да отида ,щото явно трябва и стругар и друго да питам да знаете някой разбирач на карбуратора че и той е за бърникане, а ако някой го интересува как как и колко струва пътя от Англия до БГ- през Люксембург,Германия,Швейцария,Италия, Ферибот, Гърция нека пита с охота ще разкажа!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X