Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още една фероза ама с десен волан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Още една фероза ама с десен волан

От чисто любопитство-на твоита Фероза отзад,"Фероза" ли пише или "Роки".Преди няколко дни,в Надежда,карах зад една Фероза с десен волан,на която отзад пишеше "Роки".
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

не май нищо не пише ,не знам ще погледна и ще ти кажа, ти подкара ли го грозньо?
      Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
        не май нищо не пише ,не знам ще погледна и ще ти кажа, ти подкара ли го грозньо?
        Не още,но ДВГ-то е готово,а вчера купих и едни лагери,които трябва да сменя на предния мост,та малко му остана.

Коментар

браво, щото и аз видях едно подобно на твойто и се забързах да го настигна , но от близо видях че е старо самурайче, кажи моля те имаш ли идея каде мога да отида да сменя шибания скъсан билт на долното ухо на амортисьора , и някой който да разбира от карбуратори на дайхатсу

Коментар

Ето тука http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F0%E0%F2%EE%F0 ,има координатите на спец по карбураторите,доколкото знам е преподавател в "Хенри Форд"(бивш "Вилхем Пик").За болта,може и аз да пробвам,да ти свърша работа,но поне на снимка трябва да го видя.
            Последно редактирано от taran; 11-05-08, 19:22.

Коментар

В темата за възстановяването на шасито колегата коко11 мисля беше правил същото. Прочети я.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                В темата за възстановяването на шасито колегата коко11 мисля беше правил същото. Прочети я.
                Да не бъркаш с едни болтове за обиците на Deian_g.

Коментар

Може. Не помня вече.

По спомен беше правил и болтове за шекелите на ресорите, и болтове за ушите на задните амортисьори.

Но може и да бъркам де.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За болта,може и аз да пробвам,да ти свърша работа,но поне на снимка трябва да го видя.[/quote]

Таран каде се намираш ти за да дойда и да ти покажа за какво иде реч, а иначе отзад на пойта не пише роки, замо дайхацу на табелата за номера

Коментар

Живея в Надежда,но имам гаражче в района на Метро 2.Телефона ми е:0898 540 775.Илиян.

Коментар

Здравейте колеги, ходих при Илиан(таран) ,свършихме прекрасна работа ,сменихме амортисьорите, затегнахме къде какво има отдолу, и съм много благодарен за свършената работа, ходих и при Милчо(преподавателя в Хенри Форд) бърникахме по карборатора, но там ударих на камък, някой англичанин си е оставил ръцете преди нас, и е изпокривил всички лостчета по карборатора, само и само да монтира газовата уредба , та ако някой има представа каде мога да намеря , разни чарколяци за карбъратора - да свирка основния проблем е около автоматичния смукач и хода на лоста на клапата.
                        И друго странное че като карам на магистрала или по бързо, датчика на водата показва че температурата е паднала на половина на половината, демек някъде около 45-50 градуса, веднага се усъмних в термостата, но по мой наблюдения си работи каде според вас мога да търся причината още?

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
                          Здравейте колеги, ходих при Илиан(таран) ,свършихме прекрасна работа ,сменихме амортисьорите, затегнахме къде какво има отдолу, и съм много благодарен за свършената работа, ходих и при Милчо(преподавателя в Хенри Форд) бърникахме по карборатора, но там ударих на камък, някой англичанин си е оставил ръцете преди нас, и е изпокривил всички лостчета по карборатора, само и само да монтира газовата уредба , та ако някой има представа каде мога да намеря , разни чарколяци за карбъратора - да свирка основния проблем е около автоматичния смукач и хода на лоста на клапата.
                          И друго странное че като карам на магистрала или по бързо, датчика на водата показва че температурата е паднала на половина на половината, демек някъде около 45-50 градуса, веднага се усъмних в термостата, но по мой наблюдения си работи каде според вас мога да търся причината още?
                          Изрови телефоните на Здравко от Петрич-има ги из форума,а и в Мобиле БГ,обявите за Ферози на части май са негови-и виж дали няма никои карбуратор.

Коментар

............
                            Последно редактирано от Злой; 07-06-08, 10:11.

Коментар

От: Още една фероза ама с десен волан

Колеги здравейте, днес ходих в общината, да си регистрирам джипката и там, и ме сурувакаха по лятному, оказа се , че мойта била 77 киловата възможно ли е това, 80 кинта................................ идеше ми да се гръмна!!!!! Ваще джипки по лабави ли са от към киловати или на мен са ми объркали талона в КАТ?

Коментар

От: Още една фероза ама с десен волан

Категорично НЕ Е 77 киловата. 77 киловата значи над 100 коня (около 104, за да сме точни), а ферозата се предлага с всичко на всичко 2 двигателя - карбураторен с 63 киловата и пълен инжекцион със 70 киловата. На всичкото отгоре инжекциона има и катализатор.

Те при мен и в общината и в пункта за ГТП не вярваха че има катализатор. В ГТП-то дори не вярваха че катализатора работи. Да, ама моята е дърта на години и млада на километри, и катализатора си е на мястото и работи.

Трябва да видя колко ми е данъка към момента, но категорично можеш да им кажеш да си проверят бумагите и да си оправят говната - ако е инжекцион е 70 киловата и с катализатор.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X