Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още една фероза ама с десен волан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още една фероза ама с десен волан

Хора здравейте, първо да ви честитя новата 2008 година, да е здрава и щастлива за всички вас,пожелавам (и насебе си) една наистина безавариина и пълна с приключения година! А сега да ви се похваля-купих си ферозата дето толкова много я исках, малко е старичка и десен волан, но може и да е за добро, та въпроси ще имам много щото до сега не съм имал такава, но по нататък,първо да си изясня въпросите!
    Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

До: още една фероза ама обратна

Ми,да са ти честити и Ферозата и новата година.Много радост и щтастие през годината и мното безавариини километри с Ферозата.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

До: още една фероза ама обратна

Поърво ще ми трябва късмет за да я прибера в България

Коментар

До: Още една фероза ама с десен волан

ЧЕСТИТО, със здраве да си я караш !!! Гледам цензурата бързо се е взела в ръце- от "обратна", ферозата стана "с десен волан"
        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Да, тъкмо се радвах че Вранглера ми е момче и тая обратна Фероза няма да му налита - нали си пада по момичета
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Та хора само ферозата е обратна и то от към волан, ама аз да започвам с въпросите: 1. не ми отчита температурата на водата и първото за което се сещам е да провера някой да не е откачил жицата на датчика, но не немерих датчика, каде е ? 2. Моля най-искрено някой да си направи труда да ми каже по обстойно какво е 2H 4L на малкото лостче като разбира се се досещам, че е за предавките, но кое какво е и тези хъбове кога се включват и изключват - 4H ръчни са и в какво положение са включени? А като са изключени и от вътре включа лостчето примерно на 4H работи ли 4x4? БЛАГОДАРЯ предварително и обещавам че като се прибера в БГ ще разпитам каде си правите седенките та и аз да се довлека с моята плетка!
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 06-01-08, 22:58.

Коментар

За датчика нищо не мога да кажа,виж в систематизираната информация.2Н-положение на раздатката,при което е задвижващ задния мост.4Н-задвижващи,са и двата моста,т.е 4Х4 е включено(тука е момента,да обърнем внимание на хъбовете-ако са ръчни,трабва да ги "заключиш",за да имаш предно)4L-4Х4,бавни.
              Ако не си "заключил" хъбовете и включиш на 4Н или 4L,не ти "работи" предния мост.
              Успешно и безавариино прибиране в България.
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Явно не знаеш какво е парт тайм, така че ще си позволя едно предупреждение:

И да не я караш на 4H или 4L по асвалт! Чупи се. Те са само за извън пътя или при много сняг, т.е. когато нямаш добро сцепление.
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Благодаря на всички до тук, ама за датчика за температурата на водата-каде е никой нищичко не казва?

Коментар

Намира се до дистрибуторната капачка.

На втората рисунка се вижда по- ясно.
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от gusa; 07-01-08, 14:52. Причина: Добавено изображение.
                    LZ1GUS

Коментар

Датчика се намира точно под Дист. Капачка,как се сменя не питай...

Най-добре качи на канал или крик (имам предвид големите в сервиз) и точно изпод колата провери за какво иде реч, датчика може и да е ОК но кабела за датчика, е захванат неремонтопригодно, при мен се бе откъснал точно на клемичката и се наложи да източа водата да го сваля почистя обезмасля и запоя, не става по-друг начин защото е месингова клема занитена...кофти

Минах по този път, ако има нещо друго питай

Много поздрави,
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Благодаря ще се пробвам , днес го напипах(кабела) и при мен е скъсан при клемата , само дето незнам каде му е продължението а и няма смисъл да ви тормозя повече с тоя проблем, защото вие сте си ляв волан а аз с десен,един японец знае само каде му е продължението, ще дерзая и ще ви уведомя, та белким и аз съм полезен с нещо в тоя извънпътен саит! В знак на благодарност ще ви обещая че кат се прибера(дано това да е скоро) ще ви заведа на една козя пътечка под царичина дупка, да ви покажа извънземните каде си правят офроудите!

Коментар

Здравейте , само да ви кажа че си оправих датчика за водата , вече работи , и да ви питам: при мен(десен волан) от лявата стрна до волана има една врътка на която има 3 позиции S,N,H за какво са тези позиции,четох тук че за возията но не разбрах ясно,и коя позиция за какво е?

Коментар

S-Soft-меко
                            N-Normal
                            H-Hard-твърдо.

Почти постоянно карам на S. Само на по-сериозен оффроуд включвам на N или H. Като е по-твърдо щади ресорите, но не и бъбреците ти.

Аз най го усещам на асфалт с по-голяма скорост. Разликата е доста осезателна. Стига да работи де, и амортисьорите да са все още амотисьори.

При мен работи, иначе до сега да съм ги сменил с едни по-правилни и дълги.

Дали знаеш какъв ти е задния диференциал? В смисъл нормален или LSD? Ако е LSD ще останеш приятно изненадан, ако я оборудваш с правилните гуми.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

тенкю, а как да разбера дали е нормален или ЛСД и кои са првилните гуми?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X