Колеги собственици на Фероза, имам предложение някой ден да направим среща, и да споделим нагледно опит с колите си както и да направим нещо като сравнителни тестове, яхвайки някоя "чужда" Фероза. Аз лично съм много любопитен да видя "инпровизациите" правени по някои от тях. Предложението засега ми е порицип, без да имам идея кой ден точно. Тази седмица ми е удобна неделята.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предложение за среща на Ферозаджии от София.
Свий
X
-
До: Предложение за среща на Ферозаджии от София.
Първоначално публикуван от Yan Преглед на мнение........, но се моля срещата да не е тази неделя - щерка ми има рожден ден. .
Поздрави
Ихаа, щерка ти е родена ден преди мен.
Иначе относно срещата- хубаво е да се реши поне седмица-две преди уречената дата, за да можем всички да си направим сметка. Хубаво е също да се съберем в покрайнините на София /например Бонсови поляни/ за да може да се тестват джипките, а и там е доста широко и подходящо /според мен/2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
Все сте хубави хораПървоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнениеИхаа, щеика ти е родена ден преди мен.
Предлагам дата за среща на Ферозаджиите на 14 Октомври - неделя.
Коментар
-
ОК идеята е добра. Чакаме включване от другите ферозаджии относно предложението.Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнениеИхаа, щерка ти е родена ден преди мен.
Иначе относно срещата- хубаво е да се реши поне седмица-две преди уречената дата, за да можем всички да си направим сметка. Хубаво е също да се съберем в покрайнините на София /например Бонсови поляни/ за да може да се тестват джипките, а и там е доста широко и подходящо /според мен/
Yan организирай подобаващ купон на дъщеря си.
Владко, весело изкарване и на твоя РД.
За останалите ферозаджии ще споделя, че на Yan Ферозата е направена с доста впеатляващо задно окачване и то поради причина гнила рама.
А бе има за какво да си "поплачем" и какво да се посъветваме.О899 2б2 1З2
Коментар
-
За съжеление аз тогава съм ангажиран. Освен ако не е след 16.00 - 17.00 ч. Ако се реши да е тогава, ще се опитам да "разчистя" ангажимента, но не по рано от обяд.Първоначално публикуван от Yan Преглед на мнениеВсе сте хубави хора
Предлагам дата за среща на Ферозаджиите на 14 Октомври - неделя.О899 2б2 1З2
Коментар
-
Купонът за/на детето е задължителен - чака РД, като всяко хлапе, с голямо нетърпение. На Владо също весело изкарване.
А че моята Фероза беше зле (меко казано)- така беше. Щеше да й падне задният мост - ресорите (в предната част) почти се бяха откъртили от рамата (толкова беше изгнила в задната си част) Това наложи цялостното преправяне на задното окачване и "изграждане" на рамата. Наистина има какво да си покажем и за какво да си поплачем като се видим.
Коментар
-
14ти Октомври бе случайно избрана дата. Нека да бъде друга, щом тогава си ангажиран - Жоро предлагайПървоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеЗа съжеление аз тогава съм ангажиран. Освен ако не е след 16.00 - 17.00 ч. Ако се реши да е тогава, ще се опитам да "разчистя" ангажимента, но не по рано от обяд.
Коментар
-
И на мен ми звучи добре тази дата. Може да доразискаме датата и мястото тук, пък в отделна тема, в която да не пишем излишни коментари, да бъде пуснато окончателното решение за среща.
Относно мястото- подкрепям идеята ми от по-горе за Бонсови поляни. Чудесно място /стига да не вали/, а и срещата може да се съчетае с разходка на семейство , деца, гаджета , любовници, кучета....... абе кой каквото си има

2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
Само да не изведеш любовницата и там да срещнеш жената с любовник - колега някойПървоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнениеа и срещата може да се съчетае с разходка на семейство , деца, гаджета , любовници, кучета....... абе кой каквото си има

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Аз съм ЗА макар, че не знам къде се намират. Предложи място на среща на тръгване за там.Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнениеИ на мен ми звучи добре тази дата. Може да доразискаме датата и мястото тук, пък в отделна тема, в която да не пишем излишни коментари, да бъде пуснато окончателното решение за среща.
Относно мястото- подкрепям идеята ми от по-горе за Бонсови поляни. Чудесно място /стига да не вали/, а и срещата може да се съчетае с разходка на семейство , деца, гаджета , любовници, кучета....... абе кой каквото си има

О899 2б2 1З2
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.
има паркинг места безплатни...много...
Коментар