Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за среща на Ферозаджии от София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Предложение за среща на Ферозаджии от София.

Той Сеника е RX4, т.е. малко по-висок от Ферозата, ако си е със щатните гуми и хубаво защитен с ламарини отдолу . Ама го ползвам и за по-представителни цели, та ме е страх най-вече от храсти и клони край пътя .
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Това ли е?

http://www.rx4.free.bg/Harakteristiki.html
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Да, но характеристиките на този сайт не са особено верни. Например клиренса е 21 см, а масата с около 100 кг. по-малко. За другите не мога да кажа в момента.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
          Ама го ползвам и за по-представителни цели, та ме е страх най-вече от храсти и клони край пътя .

Точно това имах предвид! Иначе ще бъде супер ако дойдеш с него, пък ако терена ти се стори неподходящ, винаги можеш да обърнеш. По този път съм срещал да се движат огромни нови паркетници, но все пак всеки сам си преценява от къде може да мине !
          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Пожелавам ви приятно изкарване и да снимате!
            Аз през това време ще съм в бокса
            LZ1GUS

Коментар

Първоначално публикуван от gusa Преглед на мнение
              Пожелавам ви приятно изкарване и да снимате!
              Аз през това време ще съм в бокса
              Благодаря Гуса, ще снимаме. Ама и ти снимай к'во става в бокса.
              О899 2б2 1З2

Коментар

Колеги ще ми се да използвам срещата за тествам гуми 265/70(75)/15, как ще се отразят на Ферозката ми и на задкормилното й устройство. Някой от вас ако е с такъв размер навит ли е да се преобуем за малко по време на разходката?
                О899 2б2 1З2

Коментар

Жалко, имах мерак за тази разходка, а и да се запозная с колегите, ама за съжаление днес платих Ферозата и ще я регистрирам чак в понеделник.Живи и здрави другия път!

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                    Жалко, имах мерак за тази разходка, а и да се запозная с колегите, ама за съжаление днес платих Ферозата и ще я регистрирам чак в понеделник.Живи и здрави другия път!

Да ти е честита новата придобивка,много безаварийни километри.
                    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Обещахте снимки,а не сам видял ощеИнтересно ми е да видя за какво става н вапрос на тези цъбирания
                      Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                      Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Първоначално публикуван от Vani4a Преглед на мнение
                        Обещахте снимки,а не сам видял ощеИнтересно ми е да видя за какво става н вапрос на тези цъбирания
                        Снимкитв са в тази тема.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=30299&page=2
                        О899 2б2 1З2

Коментар

Благодаря, че ми отделихте внимание.Аз все още няма много с какво да помагам но се опитван да обогатяжам опита си.
                          Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!

Коментар

Абе всичко беше на ниво, с изключение на посещаемостта от страна на Ферозаджии
                            2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                            Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                              Абе всичко беше на ниво, с изключение на посещаемостта от страна на Ферозаджии

Какво му е на посещението на ферозажии нали имаше 2-3 ферози.
                              Ти колко искаш да има?

Коментар

Колкото на предната ферозаджийска среща примерно...
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X