Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за среща на Ферозаджии от София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Предложение за среща на Ферозаджии от София.

Значи, предлагам да е на 6 април(неделя). Часа и мястото на срещата го оставям на вас.
    О899 2б2 1З2

Коментар

Момчета, нищо не казвате по въпроса. Остава ли за другата седмица 6.04? Казвайте къде да се срещнем.
      О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
        Момчета, нищо не казвате по въпроса. Остава ли за другата седмица 6.04? Казвайте къде да се срещнем.

Аз съм ЗА. Въпроса със срещата следва да се разгледа предвид предложените маршрути ! Според моето предложение, /ако бъде одобрено/ срещата трябва да е някъде към Банкя !
        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Аз съм навит за твоето предложение. Кажи някоя бензиностнция по околовръстното подходяща за среща в този район. Спарки, Батджорджоне, вие кво ще кажете по въпроса?
          О899 2б2 1З2

Коментар

Даа,пък аз все още,само ще чета и ще точа лиги...Нема да е готов таралясника до тагава...
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
              Даа,пък аз все още,само ще чета и ще точа лиги...Нема да е готов таралясника до тагава...
              Ако искаш ще минем през Божурище да те вземем и да бъдеш нечий навигатор. Тамън ще видим тоз Грозньо на живо.
              О899 2б2 1З2

Коментар

Е,аз до мястото на срещата,се ще има с какво да дойда.Пък Грозньо,живот и здраве,до две седмици ще е в движение.
                Като измислите кога и къде,може да видя,ако има място за багаж и аз да доида.
                Поздрави.
                ПП,той,Грозньо,не е за пред хора сега,без мотор,на трупчета.
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Ако приемем трасе Банкя- Мещица-Дивотино-Бучино-билото на Люлин планина, нека срещата да е на видно и недвузначно място, така , че да няма обърквания !!! Моето предложение е пред завода за бутилиране на минерална вода, който е до самия път София-Банкя. Дори и някой да не го знае къде е , с питане ще го намери веднага ! Отпред пътя е широк и мисля, че няма да има проблем да наспрем и да се изчакаме. 10.30- 11 ми се струва приемлив час !

Коментар

Ами аз ще бъда в Кърджали тогава и трябва да тръгна сутринта много рано...

Нека още малко си избистря плановете и ще коментирам, но иначе ще направя всичко възможно да дойда, дори ако се наложи да стана в 05:00 сутринта

Много поздрави,
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

BatGeorgeone, ако още нямаш двойно предаване, мисля, че трасето няма да ти е проблемно- поне в частта си до Голямо Бучино. Това се отнася за всички, които евентуално биха се наплашили от тежък маршрут. Според това трасе се очертава разходка, а не хард офроуд. По-тежко е качването до билото на Люлин планина, дори ако вали подозирам, че няма да се справим. Но и там има избор за обиколен път. Предлагам след още няколко реплики и дуплики, когато всичко се избистри окончателно, iiiopo да пуска нова тема с линк към тази в раздел "пътешествия, разходки" .

Коментар

Влади пусни ако можеш карта с мехонахождението на сборния пункт, че в тази част на София може да се загубя без карта.
                        Спаркииии, потвърди и ти съгласието си за уговореното и да пускам тема в разходки.
                        О899 2б2 1З2

Коментар

Там съм. Стига да не ми мине котка път.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз май ще съм обезферозен дълго време . Почти блокирала втора скорост, а и водата нещо почна да чезне притеснително бързо, та ще трябва и гарнитури да се сменят... и май ще ще използвам случая и за яко кърпене, защото сътоянието на ламарините след тази зима внезапно стана много критично... а есента уж почти нищо им нямаше. Надявам се само да не се е случило същото и с шасито, миналата година беше още добре. Та се очертава дълъг престой в бокса...
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Доста Ферозки са се запътили към бокса. При мен положението с ламарините е аналогично. Планирал съм есента да предприемам мерки, до тогава и дриги проблеми могат да и изникнат.

Всъшност това е една от основнате идеи на срещата, на живо да обменим опит и мнения.

Тоше, Влади каза че маршрута ще е лекичък. Яхай Scenicа.
                              О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                                Тоше, Влади каза че маршрута ще е лекичък. Яхай Scenicа.

Ааа, недей така ! Не искам на съвестта ми да тежат изпочупени френски пластмаси! Не мисля, че терена е съвсем подходящ за Сценик /освен ако не е служебен де/

p.s. Айде, Жоре, пускай тема в раздел "Разходки", та който ще идва да се подготви психически отрано

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X