Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за среща на Ферозаджии от София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение за среща на Ферозаджии от София.

Да има колега ама на теб ще ти е далечко като ти гледам локацията

Поздрави,
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

В срещата може ли да участват и хора с Ферози от други градове, предполагам, че не е задължително да са от София? Относно датата на 28.10.07г. са кметските ибори, не знам това до колко е проблем но аз лично съм ангажиран с тях цял ден. А... ми се иска да присъствам на подобна среща.
      Поздрави.

Коментар

Разбира се колега, Ферозите не са като голфовете от вашия край, те навсякъде са еднакви

Майтапче, да не се вържеш.

Заповядай повече от добре дошли са всички, ако ще и с велосипед

Много поздрави,
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Въпросните Бонсови поляни се намират на 2-3 км. след Горна баня. Посочих ги по няколко причини- широк асвалтиран полигон, липса на тълпи с хора и автомобили, и най-вече- НЕПОСРЕДСТВЕНА близост до чудесни черни пътища ако решим да тестваме нещо
          Арената също е вариант, но е далеч по-пренаселено и неудобно според мен.

Не посочвам мястото, защото живея близо до него- аз съм на другия край на София, просто ми се струва подходящо, стига деня да не е дъждовен. А колкото до датата- нека крайната дума бъде на iiiopo /естествено съобразена с повечето от нас/ ..... Все пак той пуска темата
          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

бивши ферозаджии добре дошли ли са ? ;-)
            Daihatsu Terios ,Hyundai SF Classic, Suzuki Vitara Classic , Honda MTX 80 , ATV 200 cc (китайче) ,LZ4GG , GPS
            [url=http://my.flightmemory.com/pepsii][img]http://my.flightmemory.com/banner/pepsii.gif[/img][/url]

Коментар

Първоначално публикуван от pepsii Преглед на мнение
              бивши ферозаджии добре дошли ли са ? ;-)

хехехехех, стига да не са изневерили на марката- ДА
              2015 KTM EXC 450 six days Argentina
              Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

И на мен ми се мъдреше от известно време тая идея в главата и съм твърдо ЗА 28-ми. Бройте ме и мен. (Дано не стане нещо непредвидено).

Пък ако може и някой модератор да лепне темата, за да седи отгоре би било добре според мен.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До тук 28 се одобрява (с изключение на колегата от Перник). Но това ще е първа надявам се и не последна Ферозаджийска сбирка. Поканен е и всеки който има интерес дори и да няма такава колица. Предлагам живеещите в източната част на Сф да се съберем пред Атрена младост и от там да тръгнем за Бонсовите поляни, където ще ни чакат останалите колеги.
                  О899 2б2 1З2

Коментар

Само за сведение : Клуб Пежо има срещи всяка неделя от 18ч на пл.Александър Невски. Това го пиша в подкрепа на идеята за организирането на не много чести (може би), но редовни срещи на Ферозаджиите.

Мисля, че ще е полезно и приятно

Коментар

Аха и аз мисля, че бирица мръвка хапка пийка е полезно и приятно освен природата и лафчето с готини хора

Много поздрави,
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Нещо час ще се спомене ли? Ако мога да измъкна да дойда за малко и аз... А и около Горна баня ако може да се съберем преди да отидем на тези ливади. Шела на горнобански път ми се струва добро място за среща. Не, че на мен ми е на път но всички ще минем покрай него и от там за ливадите

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                          Аха и аз мисля, че бирица мръвка хапка пийка е полезно и приятно освен природата и лафчето с готини хора

Много поздрави,
                          Малко по-надолу има ресторантче. Преди време го посещавах редовно. Ако управителя е същия, мисля че няма да има пробем и резервацийка да направим. Кеф ни навън (има голям двор), кеф ни вътре.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако тази среща (28.10. - горна баня ) се състои и аз смятам да я посетя . За съжаление малко се съмнявам моята да "възкръсне" дотогава , но имам и друг приятел с фероза и ще го навия да дойдем заедно... с удоволствие бих попил малко ноу-хау от вас ... а и нали тази няма да е единствена ...

Коментар

Здравейте ,

Прозирам раждането на едно нова ложа - ЛОЖАТА на ФЕРОЗАДЖиите...

Много поздрави,
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X