От: Откъде ми попадна ъглошлайф...?
Лека полека( въпреки че можеше и по- бързо да стане) направата на по-големи калници и подкалници върви към своя край.

Ето тия тракторки вече се събират в дупките, които издълбахме.Голямата галимация и неизвестна мина, сега остава да оформим външния вид на колцата( горката), както и да преправим интериора. Основна заслуга за успеха, реципрочно неуспеха на фейслифта на Рокито има моя майстор Мишо, който ми угажда на прищявките без да издаде нито стон
Ето тия тракторки вече се събират в дупките, които издълбахме.Голямата галимация и неизвестна мина, сега остава да оформим външния вид на колцата( горката), както и да преправим интериора. Основна заслуга за успеха, реципрочно неуспеха на фейслифта на Рокито има моя майстор Мишо, който ми угажда на прищявките без да издаде нито стон . Надявам се в най- скоро време да подкарам джипчето, че много се заседя.
. Надявам се в най- скоро време да подкарам джипчето, че много се заседя.

Лека полека( въпреки че можеше и по- бързо да стане) направата на по-големи калници и подкалници върви към своя край.

! Засега обаче продължавам в този вариант като днес за първи път от доста време насам имах възможността да седна вътре на седалка, а не директно на пода.
! Засега обаче продължавам в този вариант като днес за първи път от доста време насам имах възможността да седна вътре на седалка, а не директно на пода.
 от 4 години имам роки с 2.8 турбо дизел, не съм много очарован от силата на този мотор, и като капак на всичко преди 2 седмици счупи бренер оттам прецака буталото и клапаните - няма намиране на части за този мотор. Та аз съм се насочил към смяна на мотора с такъв от мерцедес 250 турбо дизел 150кс, слагаш му механична нафтова помпа и си свиркаш без никакви електроники.
 от 4 години имам роки с 2.8 турбо дизел, не съм много очарован от силата на този мотор, и като капак на всичко преди 2 седмици счупи бренер оттам прецака буталото и клапаните - няма намиране на части за този мотор. Та аз съм се насочил към смяна на мотора с такъв от мерцедес 250 турбо дизел 150кс, слагаш му механична нафтова помпа и си свиркаш без никакви електроники.

-направо огледало-свалям шапка на този който го е направил.
 -направо огледало-свалям шапка на този който го е направил.

Коментар