Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откъде ми попадна ъглошлайф...?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Откъде ми попадна ъглошлайф...?

Лека полека( въпреки че можеше и по- бързо да стане) направата на по-големи калници и подкалници върви към своя край.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0099.jpg
Прегледи:1
Размер:85.5 КБ
ID:5533975Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0105.jpg
Размер:64.7 КБ
ID:5533977Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0108.jpg
Размер:96.3 КБ
ID:5533978Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0109.jpg
Размер:118.3 КБ
ID:5533979Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0104.jpg
Размер:93.4 КБ
ID:5533976Ето тия тракторки вече се събират в дупките, които издълбахме.Голямата галимация и неизвестна мина, сега остава да оформим външния вид на колцата( горката), както и да преправим интериора. Основна заслуга за успеха, реципрочно неуспеха на фейслифта на Рокито има моя майстор Мишо, който ми угажда на прищявките без да издаде нито стон. Надявам се в най- скоро време да подкарам джипчето, че много се заседя.
    Последно редактирано от IcoIliev; 05-11-13, 04:44. Причина: правопис
    Красивите думи невинаги са истина, а истинските - невинаги красиви!
    0887 301 726

Коментар

Гледам и шнорхел има вече, браво. Според мен няма смисъл, Рокито прекъсва дори при гъста мъгла. Вдигнеш ли му делкото по-високо, вече е друга бира. Това лесно се постига, като се монтира един малко по-голям турбиниран дизелов мотор, но съм сигурен, че и сам ще стигнеш до това решение след първите няколко метра с тия тракторки. Абе в общи линии, това е правилната посока

Коментар

Благодаря, Лъчи! Не бях се сетил, но идеята за двигателя е много добра. Най- вероятно и това ще стане факт като сменя емблемата отпред! Засега обаче продължавам в този вариант като днес за първи път от доста време насам имах възможността да седна вътре на седалка, а не директно на пода.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0114.jpg
Размер:40.1 КБ
ID:5534112Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0117.jpg
Размер:91.2 КБ
ID:5534113Колцата взе да се оформя и много се надявам за състезанието в Русе да успея да я извадя на припек, че да събере малко слънчеви лъчи и да не ми боледува зимата!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0111.jpg
Размер:69.0 КБ
ID:5534115Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0110.jpg
Размер:69.9 КБ
ID:5534116
        Последно редактирано от IcoIliev; 06-11-13, 18:01. Причина: допълнение
        0887 301 726

Коментар

То добре турбодизелов, но не и дайхатсу от 4 години имам роки с 2.8 турбо дизел, не съм много очарован от силата на този мотор, и като капак на всичко преди 2 седмици счупи бренер оттам прецака буталото и клапаните - няма намиране на части за този мотор. Та аз съм се насочил към смяна на мотора с такъв от мерцедес 250 турбо дизел 150кс, слагаш му механична нафтова помпа и си свиркаш без никакви електроники.

Коментар

Личи си от последната снимка, че калника сте го направили готин, а боята е алеле майко -направо огледало-свалям шапка на този който го е направил.
            Тъкмо щях да питам дали ще го пребоядисаш целия, но се спрях.....ще вземе да стане някой сакатлък и вместо в гората ще се озове пред кафето....пък на теб ако вземе да ти хареса да си го гледаш лъскав....
            Шегувам се разбира се-четейки темата се разбира, че няма такава опасност.
            Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
            Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Първоначално публикуван от IcoIliev Преглед на мнение
              Наложи се да го сменим, защото стария беше поодъвкан.[ATTACH=CONFIG]640886[/ATTACH]
              Що не каза- имам ютия за калници
              На сърбела майката му е чесането.
              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Vani4a Преглед на мнение
                ...Шегувам се разбира се-четейки темата се разбира, че няма такава опасност.
                Естествено, че няма такава опасност. Той паркетника ми е целия одран, вместо боя само паста взе да има по него, ама много важно! Да не е ставала кола!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0375[1].jpg
Прегледи:2
Размер:150.5 КБ
ID:5534161 А двигател не сменям! Ако ще го правя- направо ще се сменя колата!
                Последно редактирано от IcoIliev; 06-11-13, 22:11. Причина: допълнение
                0887 301 726

Коментар

Първоначално публикуван от IcoIliev Преглед на мнение
                  А двигател не сменям!
                  Ще си запиша, ама не вярвам. Пак ще си говорим. Просто не си попаднал на подходящите хора
                  Последно редактирано от Лъчезар; 07-11-13, 18:54.

Коментар

Сакън Лъчо не му давай такъв акъл......
                    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                    ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Няяма, няма.......
                      Преди няколко месеца как се облизвах по един 2,5 AEL за 500лв окомплектован, ама къде да го слагам. На аудито ще станат два, на сузукито няма да го събера, на лодката ще и дойде тежък. Колчо и той споменава за един "железен" мотор.
                      Ице, четеш ли?
                      Абе ти един път го извади с тия гуми на поляната и работата ще изкристализира.

Коментар

Днес за пръв път от доста време насам подкарах Рокито. Първо- седалките са много удобни и сигурни и всички, които пренебрегват факта сигурност (като мен доскоро), има върху какво да се замислят. Второ- с фланците, които поставих (38 мм), колата се държи много по- стабилно на пътя, а и извън негол Така че много съм доволен от този факт. И трето- НИКЪДЕ не опира! Стана малко грозничка, милата, ама тя ще ми прости. Остава да се направят уширителите на калниците и вътрешната клетка, както и да се дооборудва.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0128.jpg
Размер:96.8 КБ
ID:5535995Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0135.jpg
Размер:66.0 КБ
ID:5535999Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0138.jpg
Размер:96.9 КБ
ID:5535996Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0131.jpg
Размер:111.1 КБ
ID:5535997Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0133.jpg
Размер:62.8 КБ
ID:5535998
                        0887 301 726

Коментар

Браво добре е станало рокито.Седалките са супер.
                          SUZUKI VITARA V6
                          HONDA CBR 919RR
                          MERCEDES ML
                          MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Подкарахме най-после клетката. Което означава, че до вторник трябва да сме приключили и с монтажа на таблото. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0164[1].jpg
Размер:104.0 КБ
ID:5544763Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0163[1].jpg
Размер:96.3 КБ
ID:5544764
                            0887 301 726

Коментар

Какви тръби ползваш.Диаметър и дебелина на стената .От каква стомана са.
                              ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Черна, ниско въглеродна, шевна, електрозаварена, цолова.
                                В милиметри е 48х3 или 48х3,6.

Познах ли без очила
                                Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                                Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X