Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вече в ОТБОРА на ФЕРОЗА.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вече в ОТБОРА на ФЕРОЗА.

ЗА КАЛ И СНЯГ МЕДВЕД Я569 235Х75Х15 ШАРКАТА НА ПРОТЕКТОРА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АГРЕСИВНА И НЕ ТОЛНОВА ПЛЪТНА ЕСЕННО ЗИМНА РУСКА ВЪЛШЕБНИЦА НА ЦЕНА 180ЛВ
    Децата се възпитават 20 години преди да се родят.

Коментар

Мерси колега. Руска вълшебница - само руса и до 25 години. Никога повече руски боклуци. Освен това гумата ти е широчка. Опита ми показва, че тясната гума е по проходима.

Коментар

Опита и проходимостта за субективни понятия. Ела с мен в реката за камъни, да видим с тясната гума колко метра ще направиш в баластрата, преди да легнеш на корем.
        Последното е, за да подчертая предходното.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Пак ли ще заформите "ВЕЧНИЯ" спор в офроуда?
          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Няма да пускам нова тема ,пък и нищо не открих за въпроса който ме интересува ,за това ще пиша тук.
            Феро ПАЛИ ОТ РАЗ ,студен топъл няма значение ,върви си нормално,без да прекъсва и тем подобни работи,когато колата е ПОЛУ ТОПЛА ,стрелката на температурата е м/у минимума и средата,като я карам из града и изключа от скорост ,МНОГО РЯДКО но го прави Гасне ,незнайно защо?
            ВЕДНАГА въртя на стартер,пали без да се замисля,не мога да разбера що за ЯВЛЕНИЕ Е ТОВА.
            Ако някой има идея.
            0896 396 700 Димчо Костов.

Коментар

А на място прави ли го?
              На газ ли? Ако е на газ има обяснение.

Коментар

Няма газ още ,на място няма проблеми, държи си едни обороти.
                Примерно ,намалям пред легнал полицай,изключавм от скорост и все едно съм я загасил от контактния ключ.
                И това го прави когато и е кеф,и то полу загряла.

Коментар

Може да е заради сервото на спирачките.
                  Запали колата да работи. Натисни един - два пъти спирачките, за да се увериш, че има съпротивление на педала и да се ориентираш къде е. Изгаси мотора и изчакай десетина секунди без да натискаш спирачката. Натисни еднократно и прецени дали усилието е нормално. Второто натискане може вече да не е с нормално усилие. Въпроса е дали първото след десетина секунди е нормално.
                  Ако имаш проблеми с това, това може да означава, че имаш неизправност в сервото или тръбопроводите към него, включително клапана.

Коментар

Re: От: Вече в ОТБОРА на ФЕРОЗА.

Имах същия проблем!
                    Оказа се, че е изпаднал един от маркучите за вакума на делкото!
                    Успех!
                    O877886339

Коментар

Мерси ,за отговорите .
                      Днес монтирах газовото,нямаше проблем,то не е проблем но .........
                      Ще проверя утре обстойно маркучите.
                      То тая ШАШМА е рядкост, ама пък дразни.

Коментар

sniper elite откачи зелената букса която се намира отзад на двигателя под делкото от страната на пасажера,покараи един ден така и виж дали ще има промяна . Този датчик клюкари на компа каква е температурата на двигатела и ако е с променени стоиности става боза. Аз съм дигнал оборотите на празен ход до 1000, при натискане на перала и след пускането му или изключване от скорост оборотите падат до 250-300 след което компа ги компенсира . От два дена съм с откачена букса и този проблем не се е появявал... след ден два ако не се появи отивам да си купувам нов датчик
                        >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                        Защото така ми харесва...
                        Телефон: НЯМАМ
                        Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Правилно предположение. Поне едно почистване на буксата ще е от полза. Иначе то така тръгва отначало. От време на време, докато накрая датчика сдаде тотално и няма палене на топъл мотор.
                          Само че, при откачена букса свети чек енджин.
                          Маркучетата за вакуумите също трябва да се прегледат.
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Колеги , може ли съвет , от друг автомобил може ли да се пригоди резервоар на Ферозата , понеже моят протече .

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=153086 .

Коментар

Първоначално публикуван от dilqn dobrilov Преглед на мнение
                                Колеги , може ли съвет , от друг автомобил може ли да се пригоди резервоар на Ферозата , понеже моят протече .
                                Всеки резервоар които успее да се събере и закрепи на мястото на стария може да де пригоди.Дири и да е с вградена помпа става само трябва да се махнат клапанчетата за да може бензина да минава през нея на самотек
                                >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                                Защото така ми харесва...
                                Телефон: НЯМАМ
                                Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X