Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вече в ОТБОРА на ФЕРОЗА.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вече в ОТБОРА на ФЕРОЗА.

Привет ! Въпрос от колегата който е пуснал тази тема , търсят се ръчни ХЪБ-ове за Ферозката . Нейните оригинални го оставиха в нивата та за това пиша аз .

Коментар

Първоначално публикуван от savate Преглед на мнение
      Привет ! Въпрос от колегата който е пуснал тази тема , търсят се ръчни ХЪБ-ове за Ферозката . Нейните оригинални го оставиха в нивата та за това пиша аз .
      Дай телефон или ми звънни, телефона ми е в подписа.
      Последно редактирано от zmiata29; 26-12-12, 20:08.
      Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Първоначално публикуван от savate Преглед на мнение
        Никъде не ме е оставила машината, три дена на лов перках след един УАЗ ,за мое учудване , хъбовете се строшиха при изкачването на доста стръмен коларски път /САМО КАЛ/ .
        Реших че като е отъпкан с годините ще го изкарам на задно, но не стана тъй,и НАЛИ СЪМ СИ НОВОБРАНЕЦ по средата реших да включа и предния мост,ЧУ се пукане първо от дясно после от ляво/ВИКАМ СИ ЗАЦЕПИХА/.
        Излезнах без проблем с бая кал по гумите.
        СЛЕЗНАХ си на асвалта ,разблокирах си ги .
        Другия ден слезнах до едно дере да оставя една свинска кожа и черволяци ,/нали съм ХИЩНИЧАР / на връщана включвам предно ама никой нямаааааааа.
        Добре че беше ЛСД -то ,че щях да ходя за трактор.
        Сега да видим дали ще станат работите с РЪЧНИТЕ ХЪБОВЕ, колегата ЗМИЯТА 29 се е заел със проблема.
        0896 396 700 Димчо Костов.

Коментар

Колега, LSD-то за разлика от другите видове блокажи, никога не разбираш дали ти помага или не.
          Разликата между LSD-то и уискито е какво става с тях след 20 години.
          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
            Колега, LSD-то за разлика от другите видове блокажи, никога не разбираш дали ти помага или не.
            Разликата между LSD-то и уискито е какво става с тях след 20 години.
            Mоже и така да е ,но имам база за сравнение .
            Това същото дере съм го качвал с кола със обикновенно задвижване отзад /аз си знам как /,та за туй съм писал че ми е помогнало LSD-то.

Коментар

Както се казва: Удавника е благодарен и на подадената му сламка.Винаги е хубаво да имаш една екстра в повече пък нищо че може и да не ти послужи никога.Още не съм си ползвал лебедката да се самоизвличам сам...пък и навъртях доста километри
              >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
              Защото така ми харесва...
              Телефон: НЯМАМ
              Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
                Както се казва: Удавника е благодарен и на подадената му сламка.Винаги е хубаво да имаш една екстра в повече пък нищо че може и да не ти послужи никога.Още не съм си ползвал лебедката да се самоизвличам сам...пък и навъртях доста километри
                Мноооооооооооого си прав ,а пък за лебетката -дано не ти се налага да я ползваш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X