От: Вече в ОТБОРА на ФЕРОЗА.
Дотук с честитките и поздравленията!Почна се доизкусуряването до перфектния джип ... Dreams.
Както каза mihov_1969 първо си смени всичките кунсумативи-мога да ти помогна с маслата:
Видове масла за трансмисията на ФЕРОЗА :
скоростна кутия 1,7 л 75W-85 или 75W-90
раздатка 1,4 л 75W-85 или 75W-90
преден диф 0,9 л 90W или 80W-90
заден диф 1,95 л 90W или 80W-90
Ако е LSD - LSD-SAE 90W или 80W-90 API GL-5
По въпроса за маслото на заден диференциал - трябва да знаеш дали не е LSD. Ако е, за него има специално масло.
Проверката е - вдигат се и двете задни гуми във въздуха, изключва се от скорост и се върти едната гума.
Ако другата се върти в същата посока - значи е LSD. Ако се върти в обратната - значи не е.
Щом антифриза ти е бистър и не ти загрява защо са ти тия добавки-провери го във фризера и ако се вкаменява тогава сменяи .Ако имаше отлагания щеше да е на боза.
Спомена ,че рамата имала малки забележки:
от тук са малки ... до задната броня да не са вече ,,оле майко,,.
Има тема в която е обяснено как и с какво да я обработиш

за да стане ейййй толкова перфектна ... не е ли класика в жанра
Забележка: За последната снимка баба не даде ракия...имам водка,виски и фатъци
Дотук с честитките и поздравленията!Почна се доизкусуряването до перфектния джип ... Dreams.
Както каза mihov_1969 първо си смени всичките кунсумативи-мога да ти помогна с маслата:
Видове масла за трансмисията на ФЕРОЗА :
скоростна кутия 1,7 л 75W-85 или 75W-90
раздатка 1,4 л 75W-85 или 75W-90
преден диф 0,9 л 90W или 80W-90
заден диф 1,95 л 90W или 80W-90
Ако е LSD - LSD-SAE 90W или 80W-90 API GL-5
По въпроса за маслото на заден диференциал - трябва да знаеш дали не е LSD. Ако е, за него има специално масло.
Проверката е - вдигат се и двете задни гуми във въздуха, изключва се от скорост и се върти едната гума.
Ако другата се върти в същата посока - значи е LSD. Ако се върти в обратната - значи не е.
Щом антифриза ти е бистър и не ти загрява защо са ти тия добавки-провери го във фризера и ако се вкаменява тогава сменяи .Ако имаше отлагания щеше да е на боза.
Спомена ,че рамата имала малки забележки:
Първоначално публикуван от sniper elite
Преглед на мнение
Има тема в която е обяснено как и с какво да я обработиш
за да стане ейййй толкова перфектна ... не е ли класика в жанра

Забележка: За последната снимка баба не даде ракия...имам водка,виски и фатъци
Аз бях пръв.
Коментар