Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е това - хъб или?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво е това - хъб или?!

Извинен си. Трябва да си сформираме едно 4х4 барбекю с колегите сузукаджии за укрепване на дружбата.
    Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Винаги! ....Аз никога не съм делил нйкои по марка и затова и недоглеждам! ...Чета всички подфоруми и ако мога помагам,нали затова е форума!...Трябва да направим някоя съвместна разходка,да видят хората,че нямаме вражди,като при футболните фенове!
      Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Че то няма Дайхатсу разходка без спам ,то Витари,Патроли,Тойоти некви,че и Фордове даже...Ако не верваш-виж в архивите,то и без това разходките са 3-4 ри ,лесно ще ги намериш...
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
          Че то няма Дайхатсу разходка без спам ,то Витари,Патроли,Тойоти некви,че и Фордове даже...Ако не верваш-виж в архивите,то и без това разходките са 3-4 ри ,лесно ще ги намериш...
          Ами нали някой трябва и да ви тегли
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Знаеш ли, имаше едни дейци, които тежко настояваха на "чистия офроуд", и нито дума за колко струват гайките, примерно. Отдавна не присъстват в интернета.
            Ти какво искаш - някой посочен с пръст да ти реши проблема, и после обратно да се скрие в дупката си безмълвно?
            Може. А ти готов ли ли си да се държиш по същия начин? Аз също имам проблеми, додето решавам твоите, колкото и да ти е странно.
            Дай кажи откъде да намеря въздуховод за М-2141, и не казвай нищо за други агретати, става ли?
            Не давай акъл, когато си новобранец, такъв безплатен съвет ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Знаеш ли, имаше едни дейци, които тежко настояваха на "чистия офроуд", и нито дума за колко струват гайките, примерно. Отдавна не присъстват в интернета.
              Ти какво искаш - някой посочен с пръст да ти реши проблема, и после обратно да се скрие в дупката си безмълвно?
              Може. А ти готов ли ли си да се държиш по същия начин? Аз също имам проблеми, додето решавам твоите, колкото и да ти е странно.
              Дай кажи откъде да намеря въздуховод за М-2141, и не казвай нищо за други агретати, става ли?
              Не давай акъл, когато си новобранец, такъв безплатен съвет ...
              Това нещо не го разбрах?!

Искам да БЛАГОДАРЯ на всички отговорили ПО ТЕМАТА.Благодарение на вас разбрах + и - на капачките ми и евентуално ако сложа хъбове.

П.П.: Знам какво е ръчен и автоматичен хъб и разликите (+ и -).Просто такива капачки виждам за пръв път.

Коментар

Първоначално публикуван от smigal Преглед на мнение
                Това нещо не го разбрах?!

Искам да БЛАГОДАРЯ на всички отговорили ПО ТЕМАТА.Благодарение на вас разбрах + и - на капачките ми и евентуално ако сложа хъбове.

П.П.: Знам какво е ръчен и автоматичен хъб и разликите (+ и -).Просто такива капачки виждам за пръв път.
                Заводски са си някои ферози така . И смея да твърдя , че това е по-здраво и сигурно от всеки хъб .

Коментар

Подкрепям те напълно. Колкото по-просто , толкова и по-здраво. Файдата от хъбовете е в пестенето на гориво.
                  Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X