Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е това - хъб или?!
Свий
X
-
От: Какво е това - хъб или?!
На задните-няма нищо,така си е.Колегата ти обяснява за предните.Не е хъб,капачка е.Разбирай,че всичко до раздатката,се върти постоянно!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
чак пък да го вдига толкова...
моята си беше стандартен парт-тайм, но не с хъбове, а с капачки.
Е, от това нищичко лошо не съм видял - като се почне от това, че няма какво да се счупи, като се лашкаш напред-назад - ако си с автохъбове, и се стигне до това, че не трябва да лазиш като водолаз с клещи в ръката в калта, за да включиш ръчните хъбове..
да е изгорила, колко повече да е изгорила - не е туба/100 я ...
Карай и пей!
Коментар
-
Вдига го, вдига го... Не е кой знае колко, но поне литър отгоре. Знам, защото зимно време карам 80% с включени хъбове. Имам 3 км градско и 1 км черен път всеки ден, та ме мързи да ги включвам и изключвам по сто пъти...
Иначе, лошо няма.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Тигре, Тигре...
Ами то разхода зимата не е ли нормално да се вдигне с литър - два?
Вени, на скоро говорихме с Венци. Той казва, че Тойотата с и без включени хъбове вдига 120км/ч и 140км/ч. От там е напълно логичен и по-големия разход. Аме дето викаш - да гори, да гори, колко да изгориРосен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар
-
Престанах да изключвам хъбовете на парттайм джипката си. Не забелязвам никаква разлика с включени и изключени хъбове - нито откъм разход нито откъм динамика."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Да бе, напоследък и на УАЗовете са спрели да слагат таралежи. Вместо тях - такива капачки. Пусти икономии ...
Не съм чувал при руснаците някой да се е похвалил с намален разход, или повишена надеждност. Значи и в твойта кола е въпрос само на алчност на производителя.
Коментар
-
Мерцедес и Нисан Навара също са без хъбове а не са фул тайм.
Хубавото на тази система е, че можеш по всяко време, дори и в движение да си включиш предното. Удобно е вярвай ми.
Що се отнася до разхода то ..... джипките по правило харчат повече от Рено Клио.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Че то като не отвърташ таралежите - пак можеш да го включиш по всяко време. Обаче ако ги имаш - можеш и да продължиш да се движиш със строшена полуоска, вместо да половиниш моста в кал до фаровете, колкото да не ти направи на дреп диференциала.
За кво мислиш балъците слагат такива неща и на задния мост? То, аз още не съм балък, понеже не съм изрязал гарнитурки, и железарията се въргаля в ъгъла, ама ако тия дни спре да вали през час - и аз ще стана.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар