Днес на моята се развали уреда показващ оставащото гориво. Стрелката увисна надолу под действието на гравитацията и лампичката-бензиноколонка светна. От време на време лампата изгасва и стрелката помръдва леко нагоре но не и стига силица да застане където трябва. Пробега е 230 км от пълно зареждане. Някой имал ли е подобен проблем? най-вероятно е слаба връзка някъде ама къде?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво се развали по Киата днес?
Свий
X
-
От: Какво се развали по Киата днес?
Слаби места на дизеловата JA модел са: хъбове, алтернатор, Г.Н.П. показание за горивото, пластмаси в купето, централно заключване, имо, лак на боята(ако е от Италия), вакуум в резервоара. Не задължително в този ред.Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.
Коментар
-
Съгласен.
Бих добавил EGR, Drive By Wire, недостатъчно мощен мотор за тази кубатура и теглото на Кията.
Не знам каква е турбината, вероятно Гарет, но и тя ми се вижда кекава и малка за тоя мотор.Последно редактирано от TigerHunter; 15-03-16, 22:24.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nik_4e Преглед на мнениеСпря да включва 4х4 в движение иначе си работи като го включа на място.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тодоров009 (Войводата) Преглед на мнениеСъжалявам, че не мога да ти помогна, ама поздрави за заглавието на темата!Киа Соренто, MB A140 (Поне не съм пеша)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнениеПоне кажи за каква Киа става дума, че така е много сложно да ти се отговори? На по-старите всичко е механично и подобен проблем трудно би се появил.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнениеСигурно имаш проблем с хъбовете. Проверете ги
.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар