Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с Киа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблеми с Киа

Първоначално публикуван от JimBeam Преглед на мнение
    ... насреща ми идва ТИР, немога да не върна и в моето платно и давай в насрещния банкет...,добре че беше широчък...
    Мале, настръхнах!
    Не е по темата, но не мога да не дам съвет: ТОВА НИКОГА НЕ ГО ПРАВИ!
    Инстинкта и неписани правила на пътя карат шофьора на насрещно движещия се автомобил също да "дава" в негово дясно, после ако трябва в част от "банкета", или целия банкет за да ти направи място да се промушиш между двата автомобила. Представи си какво може да се случи, ако тоя тир беше дръпнал волана и той към банкета!

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
      . Представи си какво може да се случи, ако тоя тир беше дръпнал волана и той към банкета!
      Как какво?Щяха да му ходят бавно и да говорят тихо.

Коментар

Здравейте колеги.Оня ден в събота реших да се подготвя за зимата и да проверя дали подгревните свещи/Киа Соренто 2.5 CRDI/ работят.Оказа се че нито една не работи.Започнахме да ги сваляме но за зла участ на 2ри цилиндър електрода на свещта се скъса и остана вътре.От събота до днес бръмчим с колата с надеждата да го "изплюе" но уви не иска да излезе.Въпроса ми към вас е дали някой се е сблъсквал с такъв проблем и как го е решил
        Няма лоши автомобили - има лоши шофьори

Коментар

Искаш да кажеш, че имаш твърдо тяло в цилиндъра ли?
          Александър

Коментар

Не знам дали е в цилиндъра.Става въпрос за електрода на свеща,който се скъса когато я развивах,защото/поне така предполагам/ около него се е натрупало нагар и не му позволява да излезе.Днес пак я пръскахме със спрей с надеждата да го изплюе след като запаля двигателя но уви
            Няма лоши автомобили - има лоши шофьори

Коментар

Преди няколко дена реших да разглобя егр клапана да го почистя и след като го отделих от тръбите''изпускателните" видях,че е затапен с една ламаринка.Махнах е и реших,че проблема с придърпването ще изчезне но придърпването си остана подобрението беше само в това,че колата взе по плавно да наема а не както преди като и подадеш газ и подскачаше.Някакви идеи как да отстраня това придърпване

Коментар

При мен проблема го реших с нова ламбда сонда,но ми светеше и чека

Коментар

при мен нищо не свети,колко струва тази сонда

Коментар

Цената е различна,нова върви около 80-120 лв.На мен ми я смениха с втора употреба/за проба дали ще изчезне придръпването/за 60.00

Коментар

Колко време ви трябва да се сетите, че единия е с бензинов двигател, а другия с дизелов!?

Коментар

И какво следва.Днес като я карах на дълго много взе да се усеща и в деверенциала,като карам отпускам газта и пак подавам започва да чука отзад това на 5 скорост с 80-90км. незнам вече в какво да се съмнявам.Помпата ли,луфт в деференциала а съм го проверявал на горе надолу,напред назад на свободна.

Коментар

Следва, че нямаш ламбда сонда.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                            Следва, че нямаш ламбда сонда.
                            тази сонда е само при бензиновите на ли?Ами за проблема нещо не ти ли идва на ум!

Коментар

Първоначално публикуван от niksan8207 Преглед на мнение
                              ...Ами за проблема нещо не ти ли идва на ум!
                              Лошото е, че не "нещо", а много неща ми идват наум. Помага да казваш какво си правил досега по проблема.

Коментар

За всеки случай си провери каретата на кардана.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X