Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз си купих Кия Спортидж.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз си купих Кия Спортидж.

Драго дннес си смених единия лагер с втулка ,а другия беше здрав.
    Направих го от тефлон.
    КИА "SPORTAGE"2000 16V
    КАЛОЯН ТРИФОНОВ

Коментар

Първоначално публикуван от koki84 Преглед на мнение
      Драго дннес си смених единия лагер с втулка ,а другия беше здрав.
      Направих го от тефлон.
      Коки и при мен е така, от дясно сложихме втулката а от ляво си е лагера. Ще видим колко ще изкарат с тези втулки от тефлон.
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

ммм да най вероятно ще кара защото съм слагал тефлон за втулка за шенкелна ос на волво f12
        КИА "SPORTAGE"2000 16V
        КАЛОЯН ТРИФОНОВ

Коментар

Втулките не трябва ли да са от бронз?

Коментар

бтонза се износва повече от тефлона.
            бронза като загрее затяга.
            КИА "SPORTAGE"2000 16V
            КАЛОЯН ТРИФОНОВ

Коментар

Ето последствията от разходката с Киата!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00011.jpg
Прегледи:1
Размер:94.7 КБ
ID:5236511Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00013.jpg
Прегледи:1
Размер:86.3 КБ
ID:5236510

Коментар

Нема му нищо.Споко.А ако си 4,78:1 имам резервен...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  Нема му нищо.Споко.А ако си 4,78:1 имам резервен...
                  Благодаря ти Соти!

Коментар

Привет колеги!

Вписвам се да се похваля, че от няколко месеца съм собственик на Киа Спортидж 94г. 2.0i. Това ми първия оффроуд автомобил. Живея на къща, до която се стига само с високо проходима кола, зимата. Днес, както и вчера нямаше никой, който да е минавал по пътя до къщата ми. Сняг доста, преспи, на места високи до предния капак (макар, че Киа-та ми е повдигната,т.е. купих я от човек, който я е пипал). Около мен имам съседи с Г-класата на мерцедес и Q7 на ауди. Колата минава от всякъде. Бих снимал клип, ако имах камера, за да покажа с какви преспи се преборва джипа. Мнението ми е положително за колата и се надявам да си я карам безаварийно дълго време :-)
                    Това е! Исках само да споделя и да знаете, че съм в отбора на "Киа".
                    Лек ден!

Коментар

Честито и много безаварийни километри,обаче без снимки не се признава.Така че...
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

И аз съм не чак толкова горд собственик на кия 95г . Имам я от 2 месеца и чаках първия сняг за да се накефя на първата ми лична кола 4*4 . бях пробвал 4*4 при купуването и толков. сложих и газов инжекцион,масло 5/40, ремаци ролки ,гарнето и ревеше смених го , взех я с 4 почти нови зимни гуми,но ми попаднаха и 5 летни с джантите и тях купих да съм подготвен и за лятото,че мисалта ми беше глезих я глезих я ,а тя на първия сняг преди 4-дена ме вози само километар-два с 4*4 и веднага взе да прави фасони (счупи единия хъб) оправих го но при следващите 5-10км взе да прещраква и другото и не ми се чакаше да ме остави в някоя пряспа и него побългарих като предното. от този момент на татък няма глезене само зорррррррр. и така от 3 дена се кефя яко из снега и сам идал да разбере кой е шефа.
                        И аз съм в отбора на КИЯ поне за тази зима, а за догодина мисля за гранд витара ,само заради по големия багажник.

Коментар

На мен ми се размина на косъм трошенето на хъбовете (Витара), щото някой "майстор" така хубаво ги беше наплескал със смес от грес и силикон(!), че и аз не знам как включваха. Но не бих хвърлил вината за това върху колата. По-късно разбрах, че са се гаврили и със задния диф. Опитвам се да кажа, че по-обстойното преглеждане е силно препоръчително за кола втора ръка, а за джипка май си е направо задължително. За да няма после кофти изненади по пътя.
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Честито колега и мнго безпроблемни километри!!!!!!!!

Коментар

кое по напред да погледнеш или да направиш като таман си я взел и ти се кара. Набързо масла ремъци , припомпване на гуми и газ. То ако ще я разглобяваш цялата да си сигурен в нея пък после да обвиняваш себеси че сигурно си забравил нещо да завиеш или нещо такова по хубаво да не си купуваш нов (кола на старо) за нас автомобил.
                              Караш и се ослушваш за по различни шумове от предния ден!!!...

Коментар

Първоначално публикуван от autogad Преглед на мнение
                                кое по напред да погледнеш или да направиш като таман си я взел и ти се кара. Набързо масла ремъци , припомпване на гуми и газ. То ако ще я разглобяваш цялата да си сигурен в нея пък после да обвиняваш себеси че сигурно си забравил нещо да завиеш или нещо такова по хубаво да не си купуваш нов (кола на старо) за нас автомобил.
                                Караш и се ослушваш за по различни шумове от предния ден!!!...
                                Да де, и това го има, признавам
                                Все пак няма нищо кой знае колко сложно да се хвърли едно око на спирачки, кормило и окачване, работа за 1 час, а спестява сума ти негативизъм в последствие.
                                Късмет на всички и умната по снега!
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X