Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз си купих Кия Спортидж.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз си купих Кия Спортидж.

на такава хубава кална кола такива лъскави джанти сякаш не й ходят
    Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Добре стои. Честито!!

Коментар

Джантите са добри сега и гумите ако смениш ще стане по добре.

Коментар

Честито!Изглеждат много добре

Коментар

На мен не ми харесват

Коментар

И на мен са ми малко странни. Лачени патъци за солджер.

Коментар

Не знам за лаченото, но тези джанти като ги гледам ми се струват много крехки, все едно са от ламарина...

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                  Не знам за лаченото, но тези джанти като ги гледам ми се струват много крехки, все едно са от ламарина...
                  Може да ти се струва, но са в пъти по здрави от оригиналните на Киа-та!
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Днес като слязох от Кико ми замириса на бензин. Това видях около резервуара.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00007.jpg
Прегледи:1
Размер:81.9 КБ
ID:5291520Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00006.jpg
Размер:116.3 КБ
ID:5291519

Коментар

Здравей Драго. Според мен резервоарът ти е корозирал. Аз миналата година също имах такъв проблем, а и това е слабо място за модела. Пробвах да го лепя с течен метал и други химии, но без резултат. Той е метален, изцяло отвън и само със защитна решетка отдолу. Реших проблема със смяна на целия резервоар. Намерих много добър втора употреба и реших въпроса.Преди да го поставя го обработих с антикорозионни грундове и корбна боя. Моят беше корозирал от вътрешната страна към купето на колата над гредата. Дано при теб проблема да е друг и по-малък. Успех!

Коментар

След като вкарах Кико на канала установих,че бензин тече само като работи двигателя. Свалих капачето над резервуара и се оказа скъсан маркуч на бензина.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00002.jpg
Размер:120.9 КБ
ID:5291578Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00005.jpg
Размер:206.8 КБ
ID:5291577Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00003.jpg
Размер:163.8 КБ
ID:5291576Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00004.jpg
Размер:186.4 КБ
ID:5291575

Коментар

Сложих нов маркуч и вече няма теч на бензин.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00009.jpg
Размер:221.0 КБ
ID:5291579

Коментар

Колега къде се намират тези люкчета?

Коментар

Здравейте на всички! Това ми е първия пост в този форум и се радвам да се присъединя към Вас!
                              Причината поради, която пиша тук е , че от 2 седмици вече съм официално собственик на Kia Sportage 2001 2.0 TDI (къса база).
                              Всичко започна миналата година , след като успешно постройхме вила във Боровец - Варненско. Но с времето осъзнахме ,че пътя там не е за лек автомобил и се решихме да си вземем нещо по- проходимо. И така имаше доста търсене, размисли за марки модели, калкулиране на евентуални разходи по поддръжката и т.н. И в крайна сметка , какво се получи обикалях си аз автокъщите и попаднах на Кийчето . Грабна ми погледа от първия миг и забравих за всичко и просто исках да е в добро техническо състояние и да я вземам. Така и се случи!
                              Но след това започнаха главоболията (не са свързани с колата, слава Богу), а с приятелите във Варненския КАТ..... Комисии, истории, пренабиване на рамата и т.н. 2 седмици ме бавиха, но най-накрая и сложих номерата и вече официално е регистрирана. И така след това я закарах в сервиз, за смяна на консумативите ( масла , филтри, ремък, водна помпа, и 4 пистови ремъци ). Имаше една неприятна новина ,че предницата ми е разбита и от там смяна на носачи шарнири, хебели, биалетки и т.н. И сега вече си я прибрах в къщи и си я гледам през 5 минути. Предполагам знаете за какво става на въпрос.
                              И така , но все още имам няколко проблема с нея и искам да ви попитам Вас и в частност ninja_1 ( тъй, като четох целия форум за Kia и забелязах ,че той е най- на Ти с нещата). Исках да му пиша ЛС , но все още нямам права , за редовен потребител ,но както и да е стига съм се откланял от темата.
                              Та въпросите са ми следните: Дано можете да ми помогнете.
                              1. Имам едно странно дърпане на колата, когато направя маневра в ляво или дясно. Предницата е регулирана! Давам пример: Колата я карам и я насочвам само на право , държи идеална права линия. Но когато наклоня волана на ляво/ дясно и го върна в нормалното му положение, колата продължава да дърпа на страната на която е направена маневрата ляво/дясно. Може ли това да се дължи на изтървали шарнири на задната реактивна щанга? Или от нещо друго.
                              Другите два въпроса вече са по - не натоварващи и искам само малко информация
                              1. Задното дясно стъкло не се сваля. ( Трудно ли се маха кората и лесно ли се намира по моргите моторче за шейната?)
                              2. Предните врати се затварят доста трудно. Подлежът ли на настройка + смазка, или ще трябва да купувам нови панти и т.н
                              3. Някой от Вас, може ли да ми предложи, как да се справя с неприятно тракане от резервната гума.
                              Благодаря Ви на всички, предварително !
                              Поздрави.
                              Аз съм!

Коментар

Ще изкажа мнение по въпрос 1 - не бързай да сменяш машинката.
                                На старото ми соренто като го купих имаше същия проблем - оказа се клеясало копче за сваляне на стъклото на шофйорската врата, което окъсяваше и блокираше системата и задното изобщо не работеше.
                                С един спрей се оправи. Също има вероятност ако някой е блокирал детската защита на вратите или са разглобявали корите и просто да не са закачили жицата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X