Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За свещите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от kinex
    Бе аз що не спра да го чета тоя форум. Първо свещите сега и маслото да сменям.
    Къде са тия офицялните на Кастрол.
    Никой не ти е казвал да сменяш нещо.А за "офицялните на Кастрол" ще питам,защото и аз не знам кои са и къде са.
    Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

Бе аз що не спра да го чета тоя форум. Първо свещите сега и маслото да сменям.
      Къде са тия офицялните на Кастрол.
      А кабелите?Пацо на Гранда свещите не са ли резисторни,та имаш електроника по кабелите?
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Хич не знам какви са. Ама чета нещо за демеджес. Страшни думи за куршуми. Аудиторията се забавлява.
        http://www.wjjeeps.com/service/sparkplugs.htm
        хубаво си мислех за окачването кво ми трябваше да чета за тия свещи.
        Ама Куадра е виновен. Сън нямало да ме хване.

Коментар

Ааааааа,не,нЕма да превеждам в 2 през ноща...

Коментар

хубаво си мислех за окачването кво ми трябваше да чета за тия свещи.
            Ама Куадра е виновен. Сън нямало да ме хване.
            Е гати "толерантния" форум

Коментар

Ааааа,ще свикнеш Тука ако някоя групичка много се разгорещи,Quadra ходи по домовете и заключва за радиатора...

Коментар

Еййй, Соти...Напомняй бре братче!
                Дай да ти донеса ключовете, че сигурно още се разхождаш с онова парче тръба и половин глидер от радиатора на ръката
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ти чак ся ли се сети След 3(три)дена А аз си вися като паяк...

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1
                    Ти чак ся ли се сети След 3(три)дена А аз си вися като паяк...
                    Да бе, висиш, нали те видях да се разкарваш по улицата с гледера от парното под мишница...Само се чудя как караш с него, през прозореца на Чебуратора ли го провесваш?
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А,бе,добре,че Йори се смили и донесе флекс... Сигурно още щях да си вися...

Коментар

Този офтопик е за в "блясъци" според мен...

Коментар

Ми...GAD да вземе мерки...

Коментар

Хмммм,това не беше ли тема за свещи или аз се бъркам.Хората са измислили ЛС за лична коренспонденция

Коментар

Първоначално публикуван от Bobkata
                              quadra, дай инфо за Вранглера и НЖК-то за да проуча...може да се окаже,че не са били за него
                              Закрастихте ме с тия свещи за това ще се възползвам от предложението към Куадра.
                              Моя Jeep Grand Cherokee е с мотор 4.7L след 99 (НЕ по мощния High Output)
                              Свещите които бяха на него се препоръчват от Джип:
                              CHAMPION RC12MCC4

Смених ги с:
                              NGK IRIDIUM IX ZFR5FIX-11

Някои знае ли каква е разликата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X