До: Джипа става ли?
Аз пък мисля,че темата отиде "на кино",а идеята беше съвсем друга май...
Добре ще е някой модератор да раздели постовете и разискването на Liberty-то да си иде в раздел "JEEP"
Аз пък мисля,че темата отиде "на кино",а идеята беше съвсем друга май...
Добре ще е някой модератор да раздели постовете и разискването на Liberty-то да си иде в раздел "JEEP"
Това работя - продавам коли, по автокъщите съм от бая време и съвсем скоро ми се наложи да си търся джип за мен. Ще дам някои съвети... ако са от полза разбира се... 1во тоя филм със капачката на маслото и щеката да се пипат докато работи колата са глупости. Направи оглед на купето (ако може да е слънчево) щом е джип огледай тавана, вратите за по-сериозни интервенции. ясно е, че няма да е слънце, ако е значи е правен
. Виж радиатора има ли течност ако няма, сипи вода на място, остави го да работи и виж дали ще "шурне" от някъде, виж за течове по мостовете и кутиите... Седни да го покараш засили се, пусни волана, натисни яко спирачките и виж дали дърпа нанякъде, като позагрее се заслушаи в мотора, чуват ли ти се странни чукания... огледай личи ли по мотора кафеви следи от кипял антифриз, огледай хубаво ШАСИТО - най важната ти работа.... Виско муфата провери.... общо взето ако те бива в приказките малките проблеми се постарай да ги прииначиш в големи за пред търговеца, важно е за цената.... и най-важното подскажи му, че имаш пари
Коментар