Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Порше Кайен -размисли

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от kiki.t
    kinex , как може да сравняваш Грандчероки с Кайен.Едното си класа , а другото- нищо и половина.И аз пак питам , ако тук има хора с Кайени нека обяснят.За какво са им?
    Едва ли хората трябва да дават обяснения за какво са им возилата, които са си харесали, купили и карат

а за мен кайена освен чисто визуално по-добрия си вид има и други предимства пред черокитата - и това си е мое мнение само, че не твърдя че те са лишени от класа или каквото и да било друго

П.С. Не карам кайен или туарег само защото не мога да си ги купя

Коментар

Земята се върти и ние се возим без пари.
      За тези които не са обърнали внимание на новите технологии ще ви запозная с системата за блокаж чрез спирачно усилие на АУДИ.
      http://www.metacafe.com/watch/40703/offroad_testing/

Коментар

Тая тема придоби малко неприятен оттенък.А и в края на краищата форума е технически.
        Ми ето технически-Фирмата Порше за пръв път в автоиндустрията внедри в новото911 Турбо бързореагиращи турбокомпресори с променлива геометрия.До сега те се ползваха само в съвременните дизели.От порше успешно са решили проблема с прегряването на регулирашият се струен апарат на турбината.
        Ето на това му викам прогрес
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Бавен ми е нета пък вие много бързо стреляте.
          Казвам че хората които карат по асвалта предпочитат Кайена пред Гранда и с право.
          А аз искам да карам Кайена ОффРоуд защото никои не го прави а само го плюете без да знаете за какво става въпрос.

Коментар

Софианитке , пожелавам ти един ден да имаш възможност.Впрочем ако някой си купи Кайен просто щото много му харесва няма лошо.Той поне ще знае защо си го купува.

Коментар

Защото така ми харесва-това не е смислен отговор а заядливост.Аз говоря ако някой даде разумен аргумент.Пък ако не ще-негова си работа.
              Защо да не е смислен отговор? Ами просто някой си е купил еди-какво си возило, именно защото така му харесва. Точно както си е избрал едно гадже, а не друго. Какъв "разумен аргумент"?!? И кой казва кое е разумно и кое не?!?

Я да те чуя ти какъв "разумен" аргумент ще ми дадеш за това, че си карал 911! Я си представи, че аз смятам това единствено за проява на келешлък и безсмислено перчене ...

Или пък някой да ми даде "разумен аргумент" в подкрепа на това, че е дал един куп пари за джипка, която гори 2 пъти колкото една лека кола, в която влага още един куп пари за тунинговане и през цялото време ще влага пари за ремонти и която в крайна сметка използва най-вече за да отиде да се завре в някое дере или голяма кална локва за да види дали може да мине оттам.

А наемаш ли се да ми дадеш "разумен аргумент" примерно що ходиш по горите с пушка да трепеш животинки, които не ти бъркат с нищо живота?

В крайна сметка, кое е заядливост? Да кажеш "Гледай си работата" на някой, който е тръгнал да ти държи сметка как и за какво си харчиш парите, или да критикуваш и да искаш обяснения от хора, които имат вкусове, различаващи се от твоя?
              Ние не сме неутрални!

Коментар

kinex , ми нали точно това е въпроса.Като никой не го кара офрод , за кво им е.За асфалт има доса по добро.Друг е въпроса доколко става за офрод(за разлика от Гранда)

Коментар

V93 , приканвам те да спазваш добрия тон.911 е спортна кола и са ползва за квото се ползват тия коли.Уаза е офродер и се ползва за това.А Кайен какво е и за кво се ползва.
                  И виж поста ми над твоя.

Коментар

Оплюхте блокажите а сега след видеото
                    http://www.metacafe.com/watch/40703/offroad_testing/
                    нищо не казвате.
                    Сега ще кажете че окачването няма ход. Не че на сняг е нужен.
                    Да пускам ли други примери за повръщане.

Коментар

V93 , приканвам те да спазваш добрия тон.911 е спортна кола и са ползва за квото се ползват тия коли.Уаза е офродер и се ползва за това.А Кайен какво е и за кво се ползва.
                      И виж поста ми над твоя.
                      Да спазвам добрия тон?!? Може би аз съм отворил тема с единствена цел да оплюя едно превозно средство, което не ми харесва и да раздавам не особено ласкателни квалификации за тези, които го карат?!?
                      Или се докачаш на закачката, че карането на Порше 911 може да се оцени като проява на келешлък? И що така ти да можеш да раздаваш квалификации за собствениците на други возила, а да рипаш като ужилен само от лек намек, че някой може да направи същото по твой адрес?

Или може би смяташ за нарушение на добрия тон изказването на мнение, различно от твоето? Ако е това - сори. Времето на единствено правилната линия мина ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

V93 , ти май си вечната опозиция
                        Темата изглежда е време да бъде заключена.

Коментар

V93 , ти май си вечната опозиция
                          Темата изглежда е време да бъде заключена.
                          Слушам, другарю старшина, когато говоря с вас ще мълча!
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X