Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Порше Кайен -размисли

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Кики няма как да спреш прогреса.

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t
      Философията на марката Порше няма нищо общо с това недоразумение.Хората които истински я ценят няма да си го купят никога.
      Ех, горката фирма, дето не си знае философията и интереса ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

kinex , не мисля че точно това е показаеля за прогрес.А относно интереса-къде видя да съм писал че не си го знае?Между интерес и традиция и философия на фирмата има малка разлика , ако не знаеш.
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Философията на марката Порше няма нищо общо с това недоразумение.Хората които истински я ценят няма да си го купят никога.
          кики,просто оттук нататък просто спри да си купуваш поршета и обърни гръб на скапаната фирма ,(ше ми правят джипки,сополанковци,Я само карери и бокстери.Чакам да видя след две години като пуснат панамерата с 4 врати пак да се вдигне същия вой.).
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

И още нещо alex , Кайена се продава по добре в страни като наща и подобни където всичко е на опаки.В нормалните страни бестселъра си е 911.

Коментар

Гледай сега братчеде , от 1998 до 2000 имах 911-ка , модел94-та год. , така че съм леко запознат с тая фирма.По принцип не обичм да влизам в лични спорове ма някой път няма как.А сега ти като купиш Кайен ще спорим от 1-ва ръка за 911 и Кайен.

Коментар

Кайена НЕ Е Порше а Фолксваген Туарег.
                Електронен диференциал е общия термин за принудително управляема трансмисия. Най-примитивният и вариант е именно задържането на буксуващото колело с неговата си спирачка. Майната му на КПД-то, къде отива толкова нужният момент е по-щекотлив въпрос. Май. А колко време можеш да буксуваш в такъв режим интересен въпрос ли е?
                Що се изцепвате като последни новобранци? Така де, да не посочвам с пръст. Че покрай вас ще се пропия. От всеки по една бира да е, пак съм мъртъв.

Коментар

Тия всичките мнения ги слушах и за Гранда. Ама всичките до едно. Без изключения. А сега изчезнаха.
                  Хората от които го купих имаха седем Алроуда и два Каена и си вадят парите с честен труд. Според тях Гранда беше недоразумение на асвалта въпреки че за всяка плащаха по 1000лв на 10 000км за окачване а за Джипа нищо. Сега не е така. Джипа е много стабилен. Йори и нинджа са свидетели. Вярвай ми и от лайното става дъвка.
                  А Инпреза не ми се кара щото после ме болят бъбреците.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                    Най-примитивният и вариант е именно задържането на буксуващото колело с неговата си спирачка. Майната му на КПД-то, къде отива толкова нужният момент е по-щекотлив въпрос.
                    Имах такава система на предишната кола (Хюндай Соната)! Стефане прав си - на баир като забоксуваше едното колело и спирачката почваше да го спира, направо цялата кола си спираше!! Ефект има само на равно място и не много голям баир!!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

kinex , как може да сравняваш Грандчероки с Кайен.Едното си класа , а другото- нищо и половина.И аз пак питам , ако тук има хора с Кайени нека обяснят.За какво са им?

Коментар

О, тая идея всъщност не е толкова безпомощна. И дава куп възможности, даже може фокуси, които никак другояче не стават. Обаче когато е с ръчно управление. Хубаво, ама блокчетата струват по 400 долара едното и такова ... Мда. Затова я и нямам.
                        Прочее, Близнаците имат един комплект, даже още не е монтиран. Ама в София нямам къде да ги копирам, а в Казанлък вече не познавам никого(((

Коментар

Я чакайте малко бе хора , вие да не би да мислите че Кайена като е толкова скъп и това го прави голямата работа

Коментар

Естествено. В него няма друго освен етикета с цената. Оригиналът всякак е по-добър.

Коментар

И аз пак питам , ако тук има хора с Кайени нека обяснят.За какво са им?
                              Чакай сега! Какво значи "Да обяснят за какво са им"?!?
                              Откъде на къде някой да дава обяснения някому защо или за какво си е купил нещо си?!? Все едно да викнеш някой на килима с въпрос: "Ти що си се оженил за тая дето на мене изобщо не ми харесва?"

Ами то има много кратък отговор: "Защото така ми харесва". Може и с продължение, ама за него ще трябва червена точка ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Защото така ми харесва-това не е смислен отговор а заядливост.Аз говоря ако някой даде разумен аргумент.Пък ако не ще-негова си работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X