Кики няма как да спреш прогреса.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Порше Кайен -размисли
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
kinex , не мисля че точно това е показаеля за прогрес.А относно интереса-къде видя да съм писал че не си го знае?Между интерес и традиция и философия на фирмата има малка разлика , ако не знаеш.0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
кики,просто оттук нататък просто спри да си купуваш поршета и обърни гръб на скапаната фирмаПървоначално публикуван от kiki.tФилософията на марката Порше няма нищо общо с това недоразумение.Хората които истински я ценят няма да си го купят никога.
,(ше ми правят джипки,сополанковци,Я само карери и бокстери.Чакам да видя след две години като пуснат панамерата с 4 врати пак да се вдигне същия вой.).
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
И още нещо alex , Кайена се продава по добре в страни като наща и подобни където всичко е на опаки.В нормалните страни бестселъра си е 911.0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Коментар
-
Гледай сега братчеде , от 1998 до 2000 имах 911-ка , модел94-та год. , така че съм леко запознат с тая фирма.По принцип не обичм да влизам в лични спорове ма някой път няма как.А сега ти като купиш Кайен ще спорим от 1-ва ръка за 911 и Кайен.0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Коментар
-
Кайена НЕ Е Порше а Фолксваген Туарег.
Електронен диференциал е общия термин за принудително управляема трансмисия. Най-примитивният и вариант е именно задържането на буксуващото колело с неговата си спирачка. Майната му на КПД-то, къде отива толкова нужният момент е по-щекотлив въпрос. Май. А колко време можеш да буксуваш в такъв режим интересен въпрос ли е?
Що се изцепвате като последни новобранци? Така де, да не посочвам с пръст. Че покрай вас ще се пропия. От всеки по една бира да е, пак съм мъртъв.
Коментар
-
Тия всичките мнения ги слушах и за Гранда. Ама всичките до едно. Без изключения. А сега изчезнаха.
Хората от които го купих имаха седем Алроуда и два Каена и си вадят парите с честен труд. Според тях Гранда беше недоразумение на асвалта въпреки че за всяка плащаха по 1000лв на 10 000км за окачване а за Джипа нищо. Сега не е така. Джипа е много стабилен. Йори и нинджа са свидетели. Вярвай ми и от лайното става дъвка.
А Инпреза не ми се кара щото после ме болят бъбреците.
Коментар
-
Имах такава система на предишната кола (Хюндай Соната)! Стефане прав си - на баир като забоксуваше едното колело и спирачката почваше да го спира, направо цялата кола си спираше!! Ефект има само на равно място и не много голям баир!!Първоначално публикуван от СтефанНай-примитивният и вариант е именно задържането на буксуващото колело с неговата си спирачка. Майната му на КПД-то, къде отива толкова нужният момент е по-щекотлив въпрос.
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
kinex , как може да сравняваш Грандчероки с Кайен.Едното си класа , а другото- нищо и половина.И аз пак питам , ако тук има хора с Кайени нека обяснят.За какво са им?0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Коментар
-
О, тая идея всъщност не е толкова безпомощна. И дава куп възможности, даже може фокуси, които никак другояче не стават. Обаче когато е с ръчно управление. Хубаво, ама блокчетата струват по 400 долара едното и такова ... Мда. Затова я и нямам.
Прочее, Близнаците имат един комплект, даже още не е монтиран. Ама в София нямам къде да ги копирам, а в Казанлък вече не познавам никого(((
Коментар
-
Я чакайте малко бе хора , вие да не би да мислите че Кайена като е толкова скъп и това го прави голямата работа
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Коментар
-
Чакай сега! Какво значи "Да обяснят за какво са им"?!?Първоначално публикуван от kiki.tИ аз пак питам , ако тук има хора с Кайени нека обяснят.За какво са им?
Откъде на къде някой да дава обяснения някому защо или за какво си е купил нещо си?!? Все едно да викнеш някой на килима с въпрос: "Ти що си се оженил за тая дето на мене изобщо не ми харесва?"
Ами то има много кратък отговор: "Защото така ми харесва". Може и с продължение, ама за него ще трябва червена точка ...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Защото така ми харесва-това не е смислен отговор а заядливост.Аз говоря ако някой даде разумен аргумент.Пък ако не ще-негова си работа.0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар