Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Порше Кайен -размисли

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Порше Кайен -размисли

Какво ще кажете за недоразумението Кайен.Моето мнение е че това е срам за легендарната фирма създала спортната легенда-911.Автомобил с по объркана концепция лично аз не съм виждал.Не мога да разбера и хората които си купуват това нещо.Защо?? Искаш скорост и мощ-е ти го 911.Пак на същата фирма.Искаш офрод-ми то за тва не става.Аз лично винаги като го видя по улиците ми става смешно , не знам за вас.
    Не знам , не знам , Фердинанд Порше ще се обърне в гроба.
    Най куриозното е че този ни-риба , ни-рак се продава добре.Явно маркетинговия отдел добре са си направили сметката-да поизтръскат малоумните гъзари
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Аз не мисля, че тази кола се купува заради качества, по-скоро заради статус.

Коментар

Че е менте. И е жалко като всяко менте.
      По същество това е Туарег. Емблемата е начин за прибиране на още пари. Нещо като Ауди А3, Шкода Октавия и Голф 5. Които са едно и също и всъщност са Фолксваген Туран. Вече базовата платформа на Фолксваген PQ 35.
      Ама то и предишното Порше е Голф 1, така че тая фирма може да я забравиш. Поне докато не кажат честно "ами че ние просто правим дребносериен тунинг, вече няма да лъжем".

Коментар

Yaro , че нямя ли по статусни коли.Лимузина-S класа , спортна-911.
        Щото Кайена е едно голямо комби.За статус не знам дали става.
        Ааа , разбрах.Искащ да кажещ : Карам Кайен , демек имам много пари.Ми тва за хора с малък умствен багаж.Демек и те като мъжете-ето джипка карам , вижте колко съм корав Че и пари имам

Коментар

И друго забравих да кажа.За интелекта на каращите го може да се съди по музиката която се чува от вътре.Аз до сега друго освен Азис , Кондйо и Цеца Величкович друго не съм чул

Коментар

Да бе, да, точно това е номера. Както преди 10 години мобифона не беше телефон ами статусен символ. А неразбралите дебили и до ден днешен го носят в ръка хем им пречи, или час по час го вадят и го поглеждат. Сякаш може да не са го чули, та да проверят) А по вида няма да кажеш че изобщо може да притрябват на някого. Така и носят ключовете на колата в ръка. Вижте демек. А който трябва, това и чака да види, между нас казано. По вида на кутийката на дистанционното всеки грамотен крадец вече я е откраднал. Понеже веднага научава каква е алармата. В най-лошия случай - една от три вида. И готово, сякаш сам му е дал ключовете.

Коментар

Стефане от това което пишеш разбирам че коли не си крал.
              В голяма заблуда сте ако мислите че човек които кара кола за 200 000лв е малоумник.

Коментар

Е щом е толко умен, що кара кола за 200 000?

Коментар

Щото не му стига акъла да кара кола за един милйон.
                  А по-бърз джип на сняг има ли.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                    А по-бърз джип на сняг има ли.
                    Това е перфектната кола за заснежени улици.
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

По-бърз какво?
                      Джип ли каза?

Хахахахахахахахахаааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                        По-бърз какво?
                        Джип ли каза?

Хахахахахахахахахаааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!
                        Дима, намали децибелите бе От толкова смеещи се човечета ще ти се пръснат тъпанчетата
                        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Мани, не останаха смайлчета да покажа колко е смешно
                          А колата за сняг и асфалт отдолу все си мисля че е Импреза WRX STI
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            :=ООООООООООО)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!
                            Подкрепям Куадрата!
                            Всяка шейна е по-бърза от него. И кучешката, и с едно куче - също. За моторните и не говорим ...

Коментар

Колкото и да не ни харесва на нас проходимите с механичните блокажи блокажите със спирачно усилие са много по прицизни. Така че на сняг не можем да стигнем дори Ауди Куатро. Че не е джип според нашите разбирания съм съгласен. Нисък е и не може да лети като УАЗ и Вранглер. Като изключим това обаче тракцията му на кал и сняг е недостижима за истинските джипове. Колата е предназначена за ОнРоуд а там недоразумението сме ние.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X