Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размисли какво значи "SUV" (и какво 'джип')...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: ами кво.....

Първоначално публикуван от dhx
    готини са ви машините ама не твърдете че стават за оффроуд.направете един преход без трасе и ще си говорим тогава.
    ...
    тогава беха истинските времена на приятелство и добър дух...
    сега вече и билетчета зеха да събират..........
    ама това се случва насякъде,сега гледам сички зеха да карат и те сърф,да даунхиллстват,сноуборд че и електронна музика зеха да слушат......
    ПРЕВЗЕХТЕ НИ НАШАТА КУЛТУРА.
    едно време ни се смееха по Шеловете кат се събирахме с наще "кошници" без климатици и ел стъкла.
    за това и не ходя на организирани състезания вече.
    ...
    явно сички решиха че оффроуда е моден.пробваите веднъж да покарате за кеф без да си мерите ..............
    а тия снимки дет ги давате е още по смешно.тия машини са мислени да
    ...
    та дайте малко респект на старата школа.

и според мен добър оффроудер не е тоя дет ще мине най-бързо а тоя който ще успее въпреки всичко И ЩЕ ЗАПАЗИ ПРИРОДАТА СЛЕД СЕБЕ СИ.
    Еййййййй и тя каква стана?!? Няма вече истински джипове, няма истински джипари, няма "истински офроуд". А едно време какво бешееееее ...

Колега, ще ме извиняваш, ама това ми звучи малко като пенсионерски жалби по доброто старо време
    И много трудно може да предизвика уважението, за което претендираш ...

На всичкото отгоре си и противоречиш. Хем поучаваш, че истинският офроудър запазвал природата, хем разправяш на хората, че истински офроуд било да карат извън всякакви пътища.
    Е, като си такъв дърт спец, я да те чуя как ще запазиш природата, като караш без път? Като превъртиш няколко пъти злобарките по някоя ливада и я направиш като танков полигон? Или като подкараш напреки през гората няма да трошиш и да мачкаш храсталаците, че и да опреш до брадва и моторен трион, ако работата се закучи?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• Темата отново излезе от темата Знаете защо я заключвам предполагам. И без да ви деля на стари и нови, можещи или не, само ви информирам че всички взети заедно сме толкова малко на фона на останалите че понякога ми става чудно откъде толкова желание за делене и при нас...
      VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X