До: Защо преди време автомобилите се произвеждахаот инжинери а сега от търговци?
Е как защо. 
Защото пластмасовите са много по-здрави от стъклените. Един час го блъсках с големия чук, ръката ме заболя, всичко стана на парчета само прозрачната пластмаса остана цяла.
Първоначално публикуван от BENZBOSS
Преглед на мнение

Защото пластмасовите са много по-здрави от стъклените. Един час го блъсках с големия чук, ръката ме заболя, всичко стана на парчета само прозрачната пластмаса остана цяла.
Никога не съм робувал на митове и легенди и тн. Интересува ме настоящето и миродавното. Дойде един момент в който ми писна и заложих на Пежо.
... Е нема такава тояга. Уж е 120 коня, но май са ги забравили в завода. Радиатора му струва около 600 лв. За кво са ми тия легенди. Дето возят като каруца и неможеш да изкараш цял работен ден вътре, без да получиш гръбначни изкривявания. Взех и новото поколение боксер. Еми на 6-та предавка на 2000 оборота е на 100 км./ч. и започва да набира. може да се окаже кекаво и да дава ядове, но след две години го сменям и с ново ако мога и продължавам да живея в колата човешки. За съжаление имам наблюдение само за новите товарни автомобили, където се залага много на това че се работи с него и тн. Шофьора определено е облагодетелстван. Разочаровах се малко от пластмасовия форестер на едно другарче, а му го бяха продали за танк

))
Коментар