Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За какво служи "N" (неутрал) на малкия лост?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Емииии.......тя твойта няма да се чупи.А всъщност кое точно пречи новата ти придобивка да я вържа и да я завлечем някъде?
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Нищо не пречи, просто не е препоръчително.

Коментар

Абе Дима,тия приказки за паркетника ти мислех че са малко пресилени,ама....Клиренс-няма;Бавни -няма ;Сега се установявя че и да те дърпаме не може.......то работата била наистина сериозна
        NISSAN FOREVER

Коментар

Ми паркетник си е....ама пък е бърз
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Еми щом ти харесва и ти върши работа......ти си знаеш.
            NISSAN FOREVER

Коментар

Върши само половината... Другата половина е за нещо по-офроъдно и тепърва ще трябва да мислим да го купуваме...като намерим пари...
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777
                Първоначално публикуван от redair
                само за информация, на сузукито ми ( автомат )като включа малкият лост на позиция N, дифовете са изключени от раздатката и могат да ме теглят бес проблем, и направих експеримент докато е на N включих СК. на D и дадох газ... просто колата се форсира като на нулева при ръчките СК.
                Ами ако докато си на N,се отцепва скоростна кутия от раздатка,а мостовете продължават да са зацепени, то колата пак няма да тръгва Най точният тест е при нетрално положение на раздатката да се вдигне колата и да се види дали колелото Х се върти свободно.Всеки може да го провери на собствената си джипка и да го сподели тук,и ще видим кой криви кой прав.
                да ти кача честно незнам дали раздатката е зацепена към мостовете, важното за мен е, че разцепва СК. от раздатката и могат да ме теглят ( дано не ми се налага повече )
                а какво значение има дали мостовете са зацепени ?, като двиг. и СК са отцепени...
                LZ1RED

Коментар

Има ГОЛЯМО значение.Ако те интересува виж по-горе Дини го е обяснил,макар че смятам че точно при тебе мисля че мостовете /тъй като си автоматик/можи би се отцепват от раздатката.
                  NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777
                    Има ГОЛЯМО значение.Ако те интересува виж по-горе Дини го е обяснил,макар че смятам че точно при тебе мисля че мостовете /тъй като си автоматик/можи би се отцепват от раздатката.
                    Хъм... ще го вдингна и ще проверя....
                    ама РК най-вероятно е различна от РК на витари с ръчни СК зарди автомата, и тогава би трябвало да си прав....
                    LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                      Върши само половината... Другата половина е за нещо по-офроъдно и тепърва ще трябва да мислим да го купуваме...като намерим пари...
                      Ей Дима къде ще ги търсиш тия пари бре човек?Бъди приятел дай трак.......
                      NISSAN FOREVER

Коментар

При G-класата на "Р"(паркинг) се движи ако се сложи на "N" малкия лост.

Коментар

Първоначално публикуван от ceko26 Преглед на мнение
                          При G-класата на "Р"(паркинг) се движи ако се сложи на "N" малкия лост.
                          Е да, ама това е автоматик, а по-горе се споменава, че автоматика е с по-друга природа!
                          Vitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X