Емииии.......тя твойта няма да се чупи.А всъщност кое точно пречи новата ти придобивка да я вържа и да я завлечем някъде?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За какво служи "N" (неутрал) на малкия лост?
Свий
X
-
Абе Дима,тия приказки за паркетника ти мислех че са малко пресилени,ама....Клиренс-няма;Бавни -няма ;Сега се установявя че и да те дърпаме не може.......то работата била наистина сериознаNISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Върши само половината... Другата половина е за нещо по-офроъдно и тепърва ще трябва да мислим да го купуваме...като намерим пари...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubashki777Първоначално публикуван от redairсамо за информация, на сузукито ми ( автомат )като включа малкият лост на позиция N, дифовете са изключени от раздатката и могат да ме теглят бес проблем, и направих експеримент докато е на N включих СК. на D и дадох газ... просто колата се форсира като на нулева при ръчките СК.Най точният тест е при нетрално положение на раздатката да се вдигне колата и да се види дали колелото Х се върти свободно.Всеки може да го провери на собствената си джипка и да го сподели тук,и ще видим кой криви кой прав.
а какво значение има дали мостовете са зацепени ?, като двиг. и СК са отцепени...LZ1RED
Коментар
-
Има ГОЛЯМО значение.Ако те интересува виж по-горе Дини го е обяснил,макар че смятам че точно при тебе мисля че мостовете /тъй като си автоматик/можи би се отцепват от раздатката.NISSAN FOREVER
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubashki777Има ГОЛЯМО значение.Ако те интересува виж по-горе Дини го е обяснил,макар че смятам че точно при тебе мисля че мостовете /тъй като си автоматик/можи би се отцепват от раздатката.
ама РК най-вероятно е различна от РК на витари с ръчни СК зарди автомата, и тогава би трябвало да си прав....LZ1RED
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraВърши само половината... Другата половина е за нещо по-офроъдно и тепърва ще трябва да мислим да го купуваме...като намерим пари...NISSAN FOREVER
Коментар
-
Първоначално публикуван от ceko26 Преглед на мнениеПри G-класата на "Р"(паркинг) се движи ако се сложи на "N" малкия лост.Vitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар