Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг от различни гледни точки.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тунинг от различни гледни точки.

Много са кофти тия гуми. Не могат да буксуват в калта. За какво са ти тогава.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Честити ти нови обувки, Джорджо.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
        Честити ти нови обувки, Джорджо.
        Аз си карам със старите, тия, с високите токчета са за любимата... секси е, нали?
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Я, тоя е по-лъскав.
          Става ли за в гората.

Не знам дали Иван или баща му пишат тук за да ми отговорят, или някой от колегите ако има идея, защо дижпа има ключалки (ръчни хъбове) и на задните гуми ?
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Питай Близнаците, те най добре ще ти отговорят
            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              Не знам дали Иван или баща му пишат тук за да ми отговорят, или някой от колегите ако има идея, защо дижпа има ключалки (ръчни хъбове) и на задните гуми ?
              Задния мост е RockJock 60 Impact на базата на Ford F-450. Полуоските са напълно освободени, а хъбовете (Warn 1 ton)са за да се ремонтира по-лесно и да може да се движи без една полуоска, на блокаж.
              Близнаците ще пуснат подробна тема, но все не остава време.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                Задния мост е ...
                Мерси, май ще трябва да черпя
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                  Пропуснах да отбележа, че от близнаците е добавена броня и клетка (ролкейдж) отвътре... лебедка WARN 6.5

Колега, виждам, че разбрате от гуми, но добрият тон изисква да ни обясните, какво им е кофтито!
                  отговор с закъснение 2 мес.и 1 ден.
                  giorgio нямам претенций да съм голям разбирач на гуми.
                  Пзнавам джипа на Капитана и си мисля че е една добре подготвена офроуд машина, защо според теб в Ботево излезе чак на 3-тия от канала,(имам в предвит снимката която си пуснал на зоро) сила ли няма или подходящо окачване,има си всичко просто гумите го предадоха.наполвина подготвени джипки преодоляха канала от 1-ви път,какво имах в предвит като писах кофти гума.
                  1 во много е широка12.5'' не е удачна за кал
                  2 ро 14мм.граифер на нова гума мисля че е малко, при положение че една тъпа кобра 20мм. а една истинска офф.гума като insa turbo 24мм
                  карам същото kUMHO KL 71 33-12.5 r15 , и за това твърдя че за нищо не става, впрочим става за пред кафето,и за каране по плажа-широка е и не потъва

Коментар

jivo_pr, тези:

по-добри ли са?
                    ей господин хитрц,за втори път се опитваш нещо да ме нареждаш,беше писал за едни калайджии в (хард в приморско) сега ме юркаш за някъкви гуми
                    нямам спомен нещо да съм те обидил,напротив бях с много добро мнение за теб (кофти развалям си мнението)
                    Последно редактирано от jivo_pr; 04-02-09, 21:11.

Коментар

Живко, първо си помислих да ти обесня на маса, като се видим, но пък си задал въпросите си публично, та ще трябва да ти отговоря тук...
                      Ще започна малко по-отдалечко. Това беше първото състезание на капитана. Той караше така, както си е свикнал в гората, а не като на състезание. Влезе в трапа изключително бавно и внимателно, така, както би влязал в която и да е дупка в гората... да я "опипа", защото не знае колко е дълбока и какви изненади се крият под водата. След състезанието говорихме и както предполагах, той не е видял как са минали джипките преди него и е нямал понятие колко е дълбока. Втората му грешка беше, че дори когато и задните му гуми опряха в дъното, той подаде газ колебливо, лекичко, сякаш вози яйца... Третата му грешка беше, че при двата неуспешни опита да излезе, не се изтегляше назад, до края на ямата и не можеше да се засили достатъчно. За гуми си прав донякъде, но този джип се кара доста и по асфалт. Въпреки "Кумхото", ако беше подал газта малко по-уверено, след като предните му гуми опряха дъното, щеше да мине като на парад.

Коментар

Живко, първо си помислих да ти обесня на маса, като се видим, но пък си задал въпросите си публично, та ще трябва да ти отговоря тук...
                        Ще започна малко по-отдалечко. Това беше първото състезание на капитана. Той караше така, както си е свикнал в гората, а не като на състезание. Влезе в трапа изключително бавно и внимателно, така, както би влязал в която и да е дупка в гората... да я "опипа", защото не знае колко е дълбока и какви изненади се крият под водата. След състезанието говорихме и както предполагах, той не е видял как са минали джипките преди него и е нямал понятие колко е дълбока. Втората му грешка беше, че дори когато и задните му гуми опряха в дъното, той подаде газ колебливо, лекичко, сякаш вози яйца... Третата му грешка беше, че при двата неуспешни опита да излезе, не се изтегляше назад, до края на ямата и не можеше да се засили достатъчно. За гуми си прав донякъде, но този джип се кара доста и по асфалт. Въпреки "Кумхото", ако беше подал газта малко по-уверено, след като предните му гуми опряха дъното, щеше да мине като на парад.
                        Абсолютно точно! И стига със заяжданията и двамата сте прави.

Коментар

Капитане макар и късно ,ще пиша и аз за твойта джипка .Много ме кефи джипа е супер подготвен предполагам не само за офф. но и за каране по асвалт.А на който не се харесва да не отваря темата.ПОЗДРАВИ.
                          0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Дългия път към истината...

На Ник Николов, все му се струва малък лифта... "Така е то" (както казва Кърт Вонегът), когато човек си пада по материалните неща, вместо да предпочете духовното...ъъъ, извисяване...

П.П.
                            Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                            Абсолютно точно! И стига със заяжданията и двамата сте прави.
                            Пропуснал съм още една грешка на капитана. Като всеки капитан, той е свикнал да взима решения сам... в случая изобщо не е чул съветите на навигатора си...
                            Последно редактирано от giorgio; 05-03-09, 10:20.

Коментар

Като гледам ти си се извисил доста. Със 3 джипа.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

на този гранд дето е в дясно има ли снимка в цял ръст да го видя с големите гуми как изглежда
                                гранд чероки лимитед 5.2 V8

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X