Здравейте. Хвала за добрата идея и за отделеното лично време. Предполагам темата е коментирана многократно, но приветствам идеята за създаване на всякакви отличителни знаци: значки, лепенки, нашивки, знаменца и каквото ви дойде на ум. Между другото наскоро поръчвах значки по друг повод и изработването им не е кой знае колко скъпо.
За колегата Жоро - пратил съм ЛС с адрес за доставка.
Здравеите колеги ! замислих се за лятото... а и ще взема да си направя фланелки с логото на клуба обаче, малко ще си поиграя : с ника в клуба и с марката на автомобила-виновник , които го е довел във форума ) или е излишно...? дотук добре...нека си направя фанелката.. снимки за оценка после . а които си пожелае.."Еконт" го знае ))
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
Изпратил съм ги.Виж си телефона за съобщение.Куриера е Еконт.
EEEEEE ама и аз много бързам тук са сега ги платих даже жена ми вече се заема с шиенето много са хубави сега ще чакам и лепенките след нова година нали така още веднъж МЕРСИ.
Тези, които са си поръчали нашивки и са нямали възможност, да си ги вземат от офисите на Еконт ( два месеца ), вече няма да имат възможност. Пратките са унищожени. В противен случай, трябваше да плащам магазинаж.
Продължаваме нататък.
Коментар