Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да се познаем на пътя втора част

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Как да се познаем на пътя втора част

Може ли и аз да поръ4ам два броя нашивки.
    Адреса ми е: гр.Пловдив, ул.Иван Гарванов 22, ет.1, ап.3, тел:0887308167. Предварително благодаря!!!
    P.S. Евала на Жоро за инициативата!!!

Коментар

Жоре не оправиха ли машината вече ?
      Не можем да се познаем на пътя :0

Коментар

Два броя и за мен .
        Пазарджик
        "Ген.Гурко"1А
        0888010718
        Деян
        TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
          Водя статистика,кой е поръчал и от къде е.За съжаление,още се бави изготвянето на компютърната програма от Габрово.

И аз искам 2 нашивки и 2 лепенки. От габрово съм ако има нужда нещо от съдействие свиркайте. 0899998818

Коментар

Не знам как съм я изтървал тази темичка.

Искам да си поръчам 2 бр.

След като е бродерия, предполагам се вкарва програмно. Има ли възможност да е изписан ника ми на диагоналната линия ето така:

Адрес за доставка: Варна, ЗПЗ, ул. "Уста Кольо Фичето" 40, Ариес Козметикс
            пол. Йордан Франц
            тел. 0878 415 685
            тел 052 500 726

Еконт ни знаят къде сме, през ден идват при нас, така че няма нужда да е до поискване.
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от musovir; 05-03-09, 09:11. Причина: добавка на адрес
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
              ... След като е бродерия, предполагам се вкарва програмно. Има ли възможност да е изписан ника ми на диагоналната линия ето така ...
              Има възможност да се вкарва, обаче за целта трябва да се преработва програмата и онези от Габрово ще искат пари за това.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Ето защо дадена тема колкото и голяма да е трябва да се чете предварително преди да се пише.

Стр. 2, пост No.30
                Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                За да се направи нашивка с ник трябва да се изготви нова програма,която струва към 70 лв.Мисля че никой няма да се съгласи,да си закупи нашивка с диаметър 7 см. за 80 лв.Затова ще бъдат чисти.Незнам за вас, но на мене вече не ми издържат нервите,да чакам да стане тази програма.

Коментар

Бях на работа и нямаше как да чета всичко. Преди време един мой познат работеше в едно модно ателие. Бяха си купили някаква машина за бродерии. Та там принципа на работа беше шевна машина вързана към компютър. Правих му едни неща на корел, пращах му ги като епс, тяхната програмка си го конвертираше. Затова попитах.
                  Щом не може не може. Здраве да е.
                  Искам и без име.
                  Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                  Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Момчета не помня вече в тая тема или другата подобна беше дадено име и ник - g_gosho /мисля Веско беше дали тоя ник/ на някой до който да се пише за лепенки. Писах му и до сега "Глас в пустиня". Аз въобще не бързам, още повече мисля да лепна на Фрилендъра, който няма да видите извън пътя, но все пак дето се казва е хубаво да се разпознаем на пътя, да пием по бира и т.н. Бях му писал с ник и без ник, ама става сага с тия лепенки, така че ако някой може да ми прати 3-4 без ник/за вътрешно лепена на джама/ ще съм благодарен. Ако има такъв желаещ нека пише на Лични, ако пък не може да пробвам като има време да си направя, пък и без лепенки не е болка за умиране. Разбира се съм готов да си платя.
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                      Момчета не помня вече в тая тема или другата подобна беше дадено име и ник - g_gosho /мисля Веско беше дали тоя ник/ на някой до който да се пише за лепенки. Писах му и до сега "Глас в пустиня". Аз въобще не бързам, още повече мисля да лепна на Фрилендъра, който няма да видите извън пътя, но все пак дето се казва е хубаво да се разпознаем на пътя, да пием по бира и т.н. Бях му писал с ник и без ник, ама става сага с тия лепенки, така че ако някой може да ми прати 3-4 без ник/за вътрешно лепена на джама/ ще съм благодарен. Ако има такъв желаещ нека пише на Лични, ако пък не може да пробвам като има време да си направя, пък и без лепенки не е болка за умиране. Разбира се съм готов да си платя.
                      Искам и аз 2 бр за машините и 2бр за .дреха с куриер .гр.Берковица 3500 ул."Николаевска"91 Иван Димитров 0888727956
                      [/SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Искам и аз 2 бр за машината
                        AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

+ аз лепенки-каквито и да са но да са на форума.мерси
                          Нисан патрул-3,3тд - класика -0878 772213

Коментар

+ 2 нашивки за мен.
                            Благодаря!

виж Л.С.
                            VARADERO SD2

Коментар

+2 нашивки и за мен
                              Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                              Honda CB 919 Hornet
                              0898849413-Светльо
                              Кръвна Група: 0+

Коментар

Стояне получих лепенките .Блгодаря ти като се видим ще почерпя.
                                [/SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X