Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да се познаем на пътя втора част

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как да се познаем на пътя втора част

За наказанието каквото реши колегиума на Модераторите.

А аз бих желал да си поръчам четири комплекта 8 нашивки... адреса и телефона е вече изпратен на vitliemof...
    VPetrov.photography

Коментар

оказа се че зада ги доставят на адреса ми , за което ще си заплатя трябвало испращача да ги е заявил неможело аз да ги извикам да ги поръчам така моите са пристигнали във София квартал Хаджи димитар ул Резбарска номер 9 телефон за връска на ЕКОНТ
      945 50 05
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
        Да и аз съм за "некоректен участник.Не искам да го гоните от форума.Белег трябва,да му напомня.И друг път да не прави така.
        Мдам мисля ,че това е добро решение.Вчера бях малко краен като написах ,че такива хора тук не трябва да има,но бая се бях запенил,може би младежа има някакво логично обяснение.
        Мисля че е справедливо ако може на мястото на Ранга да му бъде лепнато "Некоректен участник" или нещо от сорта.Защото си мисля ,че дори и да се направи тема с некоректните участници не всеки ще се сеща да влиза в нея,а ще е тъпо ако чакаме още някой да се попари и да му обясняваме че е трябвало да погледне във въпросната тема.Темата е хубаво да я има,но и дамгосването на ранга си мисля че е доста добър изход от следващи подобни изпълнения

Коментар

За да не говорим празни приказки,писах на момчето лично съобщение и го приканих да даде някакво обяснение в темата.Въпреки,че на мен ми обясниха от Еконт.Нека чуем и неговата версия.

Коментар

незнам да ли мястото на темата е тук искам да попитам каде има сорс файл на оффроуд лепенки не тия червените ами по новите с костите
            прерових търсачката и нищо не можах да намеря ако някой има моля да ми пусне линк искам да си истегля файла и да си направя лепенки

Коментар

Първоначално публикуван от voodoo58 Преглед на мнение
              незнам да ли мястото на темата е тук искам да попитам каде има сорс файл на оффроуд лепенки не тия червените ами по новите с костите
              прерових търсачката и нищо не можах да намеря ако някой има моля да ми пусне линк искам да си истегля файла и да си направя лепенки
              Тия с костите не е лепенка на форума, а на един от клубовете......
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Pi4ove izvinqvam se za vsi4ko pristo ne sum v bulgariq v momenta utre shte vi obqsnq po podrobno nadqvam se sega sum v italiq po rabota misleh da se vrashtam predi 2-3 sedmici oba4e imah mnogo zatrudneniq s parite az sum ot nova zagora penko e ot stara zagora az pisha v momenta ot negovata registraciq nqmam moq toi nqma nishtu obshto prosto neznaeh 4e taka shte stane mnogo se izvinqvam prosto nz kak da se revanshiram zatova kato se obadili na penko toi neznal nishtu za takiva neshta az ne sum mu kazval avtobusa koito shteshe da ni dokara shteshe da spre vuv stara zagora i zatova az se setih za penko i go pomolih da mi dade reg si tuk i napravo da gi vzemam tezi raboti ot tuka da ne zanimavam nikoi neznam koga shte se vrashtam v BG prosto v momenta sum mnogo na pedal sujelqvam mnogo neznam kakvoda pravq dnes slu4aino vidqh kakvo ste mi pisalli na LS utre shte vlqza pak da vi obqsnq po podrobno sega nqmam vreme imam rabota . 4ao izvinqvam se za pravopisa no sum vuv zala i nqma BG ezik sujelqvam mnogo neznam kakvo da vi kaja mnogo se izlojih s tova
                Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
                [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенко Преглед на мнение
                  Pi4ove izvinqvam se za vsi4ko pristo ne sum v bulgariq v momenta utre shte vi obqsnq po podrobno nadqvam se sega sum v italiq po rabota misleh da se vrashtam predi 2-3 sedmici oba4e imah mnogo zatrudneniq s parite az sum ot nova zagora penko e ot stara zagora az pisha v momenta ot negovata registraciq nqmam moq toi nqma nishtu obshto prosto neznaeh 4e taka shte stane mnogo se izvinqvam prosto nz kak da se revanshiram zatova kato se obadili na penko toi neznal nishtu za takiva neshta az ne sum mu kazval avtobusa koito shteshe da ni dokara shteshe da spre vuv stara zagora i zatova az se setih za penko i go pomolih da mi dade reg si tuk i napravo da gi vzemam tezi raboti ot tuka da ne zanimavam nikoi neznam koga shte se vrashtam v BG prosto v momenta sum mnogo na pedal sujelqvam mnogo neznam kakvoda pravq dnes slu4aino vidqh kakvo ste mi pisalli na LS utre shte vlqza pak da vi obqsnq po podrobno sega nqmam vreme imam rabota . 4ao izvinqvam se za pravopisa no sum vuv zala i nqma BG ezik sujelqvam mnogo neznam kakvo da vi kaja mnogo se izlojih s tova
                  Много ми е странно защо IP адреса от кой то сте написали този пост се намира в Ст. Загора

212.5.152.106 - Geo Information
                  ИП адрес 212.5.152.106
                  Хост 212.5.152.106
                  Местоположение BG, Bulgaria Град Stara Zagora, 59 -
                  Организация Internet and games clubs network
                  Доставчик Radio Telecommunications Company Ltd. / Mobikom AS номер AS21415
                  Internet Group Ltd. Ширина 42°43'28" North Дължина 25°64'19" East Разстояние 192.46 km (119.59 miles)
                  LZ1PER

Коментар

Не е изключено да е изпратил съобщението на приятел, който да го е публикувал, или приятел да го е написал вместо него.

Коментар

• До: Как да се познаем на пътя втора част

Тя стана една верига, приятел публикува от негово име от акаунта на друг приятел. Направо вече следя темата с интерес, и книгата си зарязах. Все пак добре е че момчето иска да си оправи бакиите.

Коментар

Първоначално публикуван от Zarkic Преглед на мнение
                        Тя стана една верига, приятел публикува от негово име от акаунта на друг приятел. Направо вече следя темата с интерес, и книгата си зарязах. Все пак добре е че момчето иска да си оправи бакиите.
                        И на мен ми е странно.Моето предложение,е да оставим случеят така.Дори и да иска да си оправи бакиите,немисля,че втори път ще пратя,на този адрез,каквото и да било.

Коментар

аз получих емблемите много са красиви , искам да благодаря на колегата за усилията дето полага да осъществи таз процедура , да си жив и здрав приятелю
                          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Аз вчера също получих най- накрая нашивките и то не балгодарение на екон а на колегата vitliemof и искам да му благодаря че ми се обади лично да си ги взема от екон които за мен са абсолютни мърлячи (и ако някои то екон го чете това и се чувства убиден от думите ми да ме осъди ако може) и да кажа че нашивките са много хубави и да благодяря на колегата.

Коментар

За това сме колеги,за да си помагаме.Не ми благодарете,за мене беше удоволствие,още повече че се чух с доста от вас,лично по телефоните.
                              Искам да кажа на всички които са си поръчали нашивки,че вчера изпратих парите,събрани от нашивките за благотворителност ,на Събин Коларов.Всички поръчали можете да се гордеете,че сте взели участие,в благородната кауза.Не сме допринесли с много,но пак е нещо.Ако всички са като вас,с този голям брой на участници, в форума,ще сме ненадминати.
                              Времената са трудни,не всеки може да задели пари,всеки се срамува,да подходи с малка сума,но никой не прави сметка,че сме 26000(ако не се лъжа за бройката)достатъчна е сумата от 2 лв на човек,всеки сам да сметне колко пари ще се съберат,в крайна сметка
                              и колко каузи можем да поккрепим.
                              Благодаря ви.

Коментар

Може ли две нашивки и за мен Емил Белев , гр. София , бул."Шипченски проход" 52 , бл.17, ет.2, оф.210, тел 0887 713699.Благодаря предварително!
                                [IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=79977&stc=1&d=1237313877[/IMG] Дискавъри 2 , ТД5

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X